Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim adetin 3. Günü menogon igneye başladım 6 gün vuruldum, adetin 9. Günü catlatma iğnesi vuruldum, 11. Günü aşılama yapıldı, aşılama saatinden 2 buçuk saat önce sperm verildi yıkama yapıldı, 1,5 saat sonra teslim aldık 15-20 dk içinde aşılama yapıldı. Benim esimde sperm problemi yok pek, yinede yıkama yapıldı . Sonuçta nasıl biz hormon alıyoruz yumurtaları geliştiriyoruz cogaltiyoruz spermi de kalitelilestirmek lazım bence...

Ne zaman yapıldı aşılaman benimde cuma yapılacak sanırım yArın son kontrole gidicem yumurtalan kaç mm oldu kaç adet oluştu benim dün 16.5 m di yarınki gelişime göre gün belirliycek

Ne zaman yapıldı aşılaman benimde cuma yapılacak sanırım yArın son kontrole gidicem yumurtalan kaç mm oldu kaç adet oluştu benim dün 16.5 m di yarınki gelişime göre gün belirliycek

7 aralıkta yapıldı asilamam, 7 aralığı da sayarsak bugün 9. Gün. Bugüne kadar 8 gündür kasik ağrılarım oturup kalkarken tuvalette hep vardı durdugum yerde de ağrı oluyordu hele ki son iki gün daha fazlaydı bugün sabahtan beri hiç ağrım olmadı gibi bişey ama kadınlarına özelliklede sol tarafa bastirinca ağrı hissediyorum.

Canım 11 yumurta oluştu kaç mm iken aşılama oldu bilmiyorum asilamadan önce ölçüm yapmadı. Asilamadan 4 gün önce 14,5 mm falan demişti sadece... Bir de asilamadan iki gün önce baktı catlatma iğnesini vurdur dedi.

Baya yumurtan olmuş inş tutar canım, benim 3-4 tane dedi 1 tanesi 16,5 mm dedi pazartesi sabah gidicem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…