- 13 Ekim 2015
- 85
- 26
- 3
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.141
Amin. Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı canımEvet çocuk olunca ssk karşılamıyor. Allah hayırlısını versin hakkımızda
Amin. Sen ne zaman yaptırdın aşılamanı canım
Üzüldum canim ilk miydiBu ay yaptırmıştım ama negatif sonuçlandı
Üzüldum canim ilk miydi
Banada doktor aşılama tutmazsa tüp bebek dediHayır bu ikinciydi, tüp bebek için başvurmuştum aslında ama devletin 2 olumsuz aşılama şartı var. o yüzden mecbur 2. yi yaptırdım. Diğer bütün evraklarım hazır. 1-2 aya tüp bebek yaptırcam nasipse
Banada doktor aşılama tutmazsa tüp bebek dedi
canim adetin 3. Günü menogon igneye başladım 6 gün vuruldum, adetin 9. Günü catlatma iğnesi vuruldum, 11. Günü aşılama yapıldı, aşılama saatinden 2 buçuk saat önce sperm verildi yıkama yapıldı, 1,5 saat sonra teslim aldık 15-20 dk içinde aşılama yapıldı. Benim esimde sperm problemi yok pek, yinede yıkama yapıldı . Sonuçta nasıl biz hormon alıyoruz yumurtaları geliştiriyoruz cogaltiyoruz spermi de kalitelilestirmek lazım bence...Slm bende ilkez aşılama yaptırıcam yumurtaların gelişmesini bekliyorum kaçıncı gün aşılama yapildı? Birde burda okuduklarımda spermi yıkamadan yapan yerler varmış doktor bundan bahsetmedi yıkama yapılması gerekiyormu çok sordum galiba bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarlara sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun
Negatif[/QUOTE İlk aşılamanmıydı? Allah hayırlısını versin
canim adetin 3. Günü menogon igneye başladım 6 gün vuruldum, adetin 9. Günü catlatma iğnesi vuruldum, 11. Günü aşılama yapıldı, aşılama saatinden 2 buçuk saat önce sperm verildi yıkama yapıldı, 1,5 saat sonra teslim aldık 15-20 dk içinde aşılama yapıldı. Benim esimde sperm problemi yok pek, yinede yıkama yapıldı . Sonuçta nasıl biz hormon alıyoruz yumurtaları geliştiriyoruz cogaltiyoruz spermi de
Ne zaman yapıldı aşılaman benimde cuma yapılacak sanırım yArın son kontrole gidicem yumurtalan kaç mm oldu kaç adet oluştu benim dün 16.5 m di yarınki gelişime göre gün belirliycek
evet canım kendim yaptım tarifi var ikinciyi bile bitirdi eşim şimdi üçüncüyü yapıcam istersen tarini yazarım sanaKendinmi yaptın yaptıysan nasıl yaptın
Ne zaman yapıldı aşılaman benimde cuma yapılacak sanırım yArın son kontrole gidicem yumurtalan kaç mm oldu kaç adet oluştu benim dün 16.5 m di yarınki gelişime göre gün belirliycek
Baya yumurtan olmuş inş tutar canım, benim 3-4 tane dedi 1 tanesi 16,5 mm dedi pazartesi sabah gidicem bakalım hayırlısı7 aralıkta yapıldı asilamam, 7 aralığı da sayarsak bugün 9. Gün. Bugüne kadar 8 gündür kasik ağrılarım oturup kalkarken tuvalette hep vardı durdugum yerde de ağrı oluyordu hele ki son iki gün daha fazlaydı bugün sabahtan beri hiç ağrım olmadı gibi bişey ama kadınlarına özelliklede sol tarafa bastirinca ağrı hissediyorum.
Canım 11 yumurta oluştu kaç mm iken aşılama oldu bilmiyorum asilamadan önce ölçüm yapmadı. Asilamadan 4 gün önce 14,5 mm falan demişti sadece... Bir de asilamadan iki gün önce baktı catlatma iğnesini vurdur dedi.
Mrb inş pozitif haberini alırız, kaçıncı gün aşılaman yapıldımerhaba arkadaslar, ben de ikinci asilamami dun yaptirdim. burada negatif olanları gorunce zaten az olan umudum iyice azaldı. Allah sürprizlerinizi sıkıntısiz sekilde versin hepinize. zor surecler.
teşekkür ederim. adetin 13. günü yapıldı bugun 3. gunMrb inş pozitif haberini alırız, kaçıncı gün aşılaman yapıldı
asilama günü belli oldu mu. muhtemelen cuma olursunuz boyutuna gore.Baya yumurtan olmuş inş tutar canım, benim 3-4 tane dedi 1 tanesi 16,5 mm dedi pazartesi sabah gidicem bakalım hayırlısı
İsterim verirsen sevinirim canımevet canım kendim yaptım tarifi var ikinciyi bile bitirdi eşim şimdi üçüncüyü yapıcam istersen tarini yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?