Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama oncesi 6 milyon sperm yaziyo sonucta ve ileri hareketlilik yuzde yuzmus. Bu sonuca gore asilamada tutma ihtimali nedir acaba bilgisi olam var mi, cok mu dusuk??

İsterim verirsen sevinirim canım
1,5 kg organik bal,
* 50 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 50 gr zencefil,
* 50 gr zerdeçal,
*50 gr çakşır kökü,
* 50 gr çam fıstığı,
* 50 gr çoban çökerten,
* 50 gr üzüm çekirdeği,
* 50 gr polen,
* 50 gr ceviz,
* 50 gr fıstık,
canım ben bu miktarlarda yaptım çoban çökerteni doğrayıcıdan geçirdim daha sonra eledim cünkü içinde odunsu parçalar oluyo çakşır kökünüde rendenin en ince tarafıyla rendeledim daha sonra balla pekmez hariç bütün malzemeyi doğrayıcıda karıştırdım balın içine kattım.pekmezi 50 gram bulamazsın onuda çorba kaşığıyla 6 kaşık kattım.bunları yaparken sürekli dua okudum üfledim kendimce.sonucu çok güzel oldu Allahıma şükürler olsun.ikinciyi bitirdi eşim üçüncü defa yapıcam.İnşaallah Rabbim gönlümüzdeki muradı verir.

Asilama oncesi 6 milyon sperm yaziyo sonucta ve ileri hareketlilik yuzde yuzmus. Bu sonuca gore asilamada tutma ihtimali nedir acaba bilgisi olam var mi, cok mu dusuk??
sonuca gore ihtimali biz bilemeyiz tabi ama biseyler soylemem gerekirse, sayi biraz az ama hareketlilik cok iyi. bu isler hic belli olmaz umit vermez doktor bi bakarsin tutar, tanidigim ornekler var boyle. doktorun ne yorum yapti sayi konusunda o onemli bence

Sayi konusunda degil de benim de sag tupum rahme yapisik cikmisti o yuzden doktorum ameliyat olmami onerdi, ben de once asilama denemek istiyorum dedigimde bu durumda sansin en fazla yuzde 4 demisti. Dusuk ihtimal bizim yani denemis olmak icin dededik gibi bi sey

Canım ben aşılama öncesi dr la son görüşmem de şöyle birşey demişti.. eşimin sperm vermeye gideceğini konuşuyorduk. Sakin stres yapmayın bi hastam normalde 75 milyon olan sperm o gün 5 milyon olarak geldi tüp bebek sınırı bile değil sizde böyle birşey olmasın rahat olun demişti. Tüp bebek sınırı 10 milyon.

Benim esim zaten rahattir onun com etkilenmemistir sanmiyorum da ben cok stresliyim bu surecte. Bizim yokanmadan once 75 milyon, hareket 0, yikandiktan sonra 6 milyon ama hareket yuzde yuz olarak yaziyo. Bu sonuclari ben hic anlamiyorum

Teşekürler canım bide ne kadar bi faydasını gördun

m
merhaba arkadaslar, ben de ikinci asilamami dun yaptirdim. burada negatif olanları gorunce zaten az olan umudum iyice azaldı. Allah sürprizlerinizi sıkıntısiz sekilde versin hepinize. zor surecler.
merhaba amaralli bende 9 aralıkta 2.aşılamamı yaptırdım.ne durumdasın.hamilelik belirtisi hissediyor musun

regl günümü bekliycem galiba .aslında dayanamayıp test yaptım ama ilk kez kullandım bu markayı.negatif çıktı.ama ya yanlışsa diyorum kendimce.(züğürt tesellisi işte)benimde her iki tüp bölgesinde batmalar var sürekl acaba bi sorun mu var diye düşünüyorum.kendimi dinlemekten bi hal oldum valla sende ölemisin.her tarafımdan bişey hissediyorum

İlkinde cok dinledim kendimi ama simdi hiic dinlemiyorum. ilac etkisi hepsi, gebelik belirtisi olmaz bu kadar erken hem. test icin erken ama daha sanki degil mi. gerci bazi testler gebelik oluştuktan 5 gun sonra sonuc verir diyo ama guvenemiyorum ben.
cumartesi teste gideceğim ama oncesinde ben de yapayim diyorum. sonuc beklemek cok stresli oluyo

kesinlikle bence yapma ben yaptımda ne oldu moral bozukluğu başka bir şey değil.erken gebelik testi almıştım ben ama ama keşke almasaydım.birde embriyo geç yerleşirse idrarda erken çıkmaz falan diye okudum.bence gününün geçmesini bekle ve öyle kana baktır derim.bi arkadaşım gününde gitti test için negatif çıktı.ama günü geçtikten sonra yapılan test pozitif çıktı hemde ikiz.sen garantili davran bence

simdi hesapladim da senin 13. gunun. Kan testi yaptırabilirsin artik. benim ilkinde 12 gun sonra kan ver dediler. test yaptırmak gerekliyor o yüzden cumartesi gideceğim. kanda çıkar, idrar hata verse de. insallah olumlu sonuç alirsin, hemen arkandan da ben. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

inş benim doktorum günün geçince gel dedi.birde benim mesaim öğleye kadar kan testi için sabah istiyor sağlık ocakları diye biliyorum.hastanelerde de direk test yapmıyorlar değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…