Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş benim doktorum günün geçince gel dedi.birde benim mesaim öğleye kadar kan testi için sabah istiyor sağlık ocakları diye biliyorum.hastanelerde de direk test yapmıyorlar değil mi
Özel hastanede parasını verip direkt yaptirirsin beta hcg testini. Devlette aciliyeti olmadığı için acil den yapmayabilirler ama randevu alıp dr a aşılama olduğunu ve kan baktirman gerektiğini söylersen de yaparlar.

inş benim doktorum günün geçince gel dedi.birde benim mesaim öğleye kadar kan testi için sabah istiyor sağlık ocakları diye biliyorum.hastanelerde de direk test yapmıyorlar değil mi
sağlık Ocaklarını bilmiyorum ama ozel tip merkezleri filan yapar. doktorun bekle dediyse bekle istersen. inşallah regl olmazsin

tsk ederim.bana en yakın özel teste 60 lira istiyor.tavsiyen için tsk ederim yinede

rkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladını

Benimde laboratuvardan gelene kdr yarım saat geçti bişey olmaz 1 saat içinde yapılıyormuş

Progestana aşılama yapıldıktan sonra başladım ben

banada size saat söylenirken gecikme ihtimali de hesaplanarak söyleniyor demişlerdi

Elimizi eteğimizi çektik:) Ben 1 ay ara verdim
Aslında doktorum --istersen hemen tüp bebeğe geçelim zaten evrakların hazır sadece sağlık raporu ve ilaç raporunu çıkartırız. dedi. Ama ben beklemek istiyorum dedim
Ocakta gidip raporumu çıkarıcam Herşey yolunda giderse şubat yada mart gibi tüp bebek yapılacak inşallah. Sizler ne alemdesiniz

Benim de ilk asilamam negatif, bugun ogrendim. Su an hicbi seye karar veremiyorum. Ben de bu ay dinlencem buyuk iht

Hayırlısı olsun hakkında. Maddi durumun musaitse çok fazla ara vermemeni tavsiye ederim. 2-3 ay ideal. o sürede olmazsa tedavine devam et bence. Ben 10 ay ara verdim ilk aşılamadan sonra şuan çok pişmanım keşke hemen yaptırsaydım diyorum. vakit okadar çabuk geçiyorki anlamıyoruz.

(( ben belki ameliyat olcam da aşılamak denemek istemiştim. Şimdi olsam mı, yoksa yine asılamayla mı devam etsem, yoksa gozümü kapatıp tüp bebege mi geçsek karar veremiyorum. Benim sag tüpüm rahme yapışık, o düzelmden tü yaptırsam mı yaptırmasam mı o aklıma takılıyo

Hımm öyle bir sorun varsa önce ameliyat olsan daha iyi tabi. ama kaç yıllık evlisin yani çok fazla olmadıysa, yaşında musaitse ameliyat olup ondan tedaviye devam etmek daha sağlıklı olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…