Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hımm öyle bir sorun varsa önce ameliyat olsan daha iyi tabi. ama kaç yıllık evlisin yani çok fazla olmadıysa, yaşında musaitse ameliyat olup ondan tedaviye devam etmek daha sağlıklı olur gibi.
2 yillik evliyim yasim da 30 beklemeye pek musait degilim yani:) iste tek tuple hamile kalanlar aklimi karistiriyo. Yapisik olsun nolcak tup bebegi etkilemiyo diyolar, ama tupun alinmasi sansi artiriyomus falan arada kaldim baya

2 yillik evliyim yasim da 30 beklemeye pek musait degilim yani:) iste tek tuple hamile kalanlar aklimi karistiriyo. Yapisik olsun nolcak tup bebegi etkilemiyo diyolar, ama tupun alinmasi sansi artiriyomus falan arada kaldim baya

2 yıllık evlilik birşey değil ama işte yaş biraz sıkıntı. Aslında dışarıdan bakıldığında 30 yaş geç değil belki ama sen, ben gibi çocuğu olmayanlar için fazla.
Dün forumda bir konu okudum. Bayanın rahminin bir kısmı alınmış diğer kısmı da hasar görmüş. buna rağmen doğal yoldan hamile kalmış. Rabb im ol dedikten sonra her türlü oluyor.
Yapışık olması bebeğin tutunmasını etkilermi, yada sağlık açısından bebek büyüdüğünde bir sıkıntı olur mu diye aslında bir tüp bebek uzmanıyla görüşmeni tavsiye ederim. ona göre yol izlersin

10. gün adet oldum ozaman öğrendim ama 12, gün mecbur test yaptım. rapora ekleyebilmek için

Gerçi sen pozitif olarak sormuşsun ama söylemek istediğim 12 gün kanda çıkıyor
Tesekkurler uzuldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm daha 6.gunum cok merak ediyorum tuttumu diye Allahtan hayirlisi

canım ben aaşılamanın 15. günü yaptırdım 16.57 çıktı ama sanırım sağlıklı bir gebelik olmayacak.yarın tekrar yaptırmam gerekiyor.bugün regl günümdü ve olmadım.hayırlısı bakalım.

Kızlar benimde ilk aşılamamdı ve sonuç negatif dr hala bir hafta bekle diyo geç döllenme olabilir dedi cumartesi regil günüm.ikinci aşılama için tedaviye başlayacak regil olunca.ama ben tüp istiyorum alılamada tutma oranı 15/20 tüp bebek daha garanti gibi geliyor bana

Belirtilerin yinede aynimiydi varmiydi kasik agrilari siskinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…