- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.201
2 yillik evliyim yasim da 30 beklemeye pek musait degilim yani:) iste tek tuple hamile kalanlar aklimi karistiriyo. Yapisik olsun nolcak tup bebegi etkilemiyo diyolar, ama tupun alinmasi sansi artiriyomus falan arada kaldim bayaHımm öyle bir sorun varsa önce ameliyat olsan daha iyi tabi. ama kaç yıllık evlisin yani çok fazla olmadıysa, yaşında musaitse ameliyat olup ondan tedaviye devam etmek daha sağlıklı olur gibi.
2 yillik evliyim yasim da 30 beklemeye pek musait degilim yani:) iste tek tuple hamile kalanlar aklimi karistiriyo. Yapisik olsun nolcak tup bebegi etkilemiyo diyolar, ama tupun alinmasi sansi artiriyomus falan arada kaldim baya
Tesekkurler uzuldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm daha 6.gunum cok merak ediyorum tuttumu diye Allahtan hayirlisi10. gün adet oldum ozaman öğrendim ama 12, gün mecbur test yaptım. rapora ekleyebilmek için
Gerçi sen pozitif olarak sormuşsun ama söylemek istediğim 12 gün kanda çıkıyor
Tesekkurler uzuldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm daha 6.gunum cok merak ediyorum tuttumu diye Allahtan hayirlisi
Sagolun Acaba hamile kalanlar ne gibi belirtiler yasadi asilamadan sonraki ilk haftaİnşallah tutunmuştur. hayırlısı olsun hakkınızda
Sagolun Acaba hamile kalanlar ne gibi belirtiler yasadi asilamadan sonraki ilk hafta
Bendede cok gaz ve kasiklarda agri var bol bol yatiyorum cok merak ediyorum gecmiyo sanki zaman Anne olanlar hissedermis diyolar ben hic bise hissetmiyorumMeraba bende aşılama yaptıralı 7 gün oldu fakat bir belirtim yok sadece bugün biraz kasiklarimda batma var sende bi belirti var mı
Bendede cok gaz ve kasiklarda agri var bol bol yatiyorum cok merak ediyorum gecmiyo sanki zaman Anne olanlar hissedermis diyolar ben hic bise hissetmiyorum
Bende ayni düşüncedeyim nedense hic ümidim yok Rabbm emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah tutmustur hepimzn Sizin ilk asilamanizmi benim ilkBende belirti olmadığı için umitsizim ama bakalım hayırlısı
Bende ayni düşüncedeyim nedense hic ümidim yok Rabbm emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah tutmustur hepimzn Sizin ilk asilamanizmi benim ilk
İnsallah saglikli bir gebeliktir hayirli haberlerini aliriz insallahcanım ben aaşılamanın 15. günü yaptırdım 16.57 çıktı ama sanırım sağlıklı bir gebelik olmayacak.yarın tekrar yaptırmam gerekiyor.bugün regl günümdü ve olmadım.hayırlısı bakalım.
Belirtilerin yinede aynimiydi varmiydi kasik agrilari siskinlikKızlar benimde ilk aşılamamdı ve sonuç negatif dr hala bir hafta bekle diyo geç döllenme olabilir dedi cumartesi regil günüm.ikinci aşılama için tedaviye başlayacak regil olunca.ama ben tüp istiyorum alılamada tutma oranı 15/20 tüp bebek daha garanti gibi geliyor bana
Belirtilerin yinede aynimiydi varmiydi kasik agrilari siskinlik
Hayirlisi AllahtanKızlar bende bu ay aşılama yaptıracağım tutarmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?