- 24 Aralık 2015
- 32
- 3
- 6
- 38
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.221
İnsallahhKizlaar kizlar zaman gecmiyo sanki daha 7gun var birbirimizi tanimiyoruz ama hep bir olalim birbirimize cok cok dua edelim insallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruzEvet 3 aydır tedavi goruyodum şimdi aşılama yapticam inş tutar
Senin kaçıncı gün canım işallah hepimiz güzel haberler alırızAyy hadi hayirlisi insallah vardir belli olursa pazartesi ilk isim bnmde kan testi vermek olcak
Sonucu ne zaman oğrenceksin canim bende heycanlandim smdi Rabbim gönlüne göre versin insallahBenimde bugün 8 gün oldu özel bir sebeb ten bugün kan testi verdim bakalım hayırlısı bana dua edin:)
Benim 7.gunum bugun ya sendede ilk gunden beri kasiklarda agri varmi ve siskinlik acaba asilamadn once kullandgm ilaclardan mi oluyoSenin kaçıncı gün canım işallah hepimiz güzel haberler alırız
3 gibi daha çok erken 8 gün oldu 15 gün olup belli olmayanlar var çıkmaya bilir umarım çıkar tabi nolur cokkkk dua edinSonucu ne zaman oğrenceksin canim bende heycanlandim smdi Rabbim gönlüne göre versin insallah
3 gibi daha çok erken 8 gün oldu 15 gün olup belli olmayanlar var çıkmaya bilir umarım çıkar tabi nolur cokkkk dua edin
Rabbim bu güzel mûbarek günün hurmetine hayirli mujdeli haber almani nasip etsin insallah hep birlikte seviniriz cikmazsada uzulmek yok cunku gercekten henuz cok erken :)3 gibi daha çok erken 8 gün oldu 15 gün olup belli olmayanlar var çıkmaya bilir umarım çıkar tabi nolur cokkkk dua edin
Hic belirtisi olmayip hamile kalanlarda var canimİŞTE sıkıntı orda benim hiç belirtim yok buda beni umutsuzlandiriyo
Rabbim bu güzel mûbarek günün hurmetine hayirli mujdeli haber almani nasip etsin insallah hep birlikte seviniriz cikmazsada uzulmek yok cunku gercekten henuz cok erken :)
İnsallah canim birbirimizi cok iyi anlariz cunku ayni durumdayiz iyiki uye oldm insan konustukca rahatliyo sonucu ne olursa olsun bizimle paylasirsin insAy cnm güzel duaların icin cok saol umarım Hepimiz için hayırlı olur
Canim çiktimiSağlık ocağına verdim umarım aksatmazlar da 3de çıkar hala umitsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?