- 24 Aralık 2015
- 65
- 13
- 88
- 33
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.241
Bekliyosunya cikmazŞimdi sağlık ocagini aradım 7-8 bulur belki yarına bile kalır dedi ya
Uzme kendini arkadasim dicem ama cok zor. Benim dunden beri agla agla icim cikti, sabaha karsi da ruyami cok net hatirliyorum, cok alakasiz bi anda gozumun onune gebelik testi cikti iki cizgi vardi. Gordum kayboldu geri ruyama devam ettim. Beyin o kadar odaklanmis ki bebek bebek diye. Gozumun onune gebelik testleri geliyo. Cift cizgiyi anca ruyamda goruyorum iste ben deÇıktı malesefff 1.20 yani negatif aglicam şimdi çok üzüldüm yaa
8 gun cok erken degil mi canim yaDaha 8 gün oldu ama işte ne kadar umutsuzum desemde içten içten umutlanmisim Artık hayırlısı bi hafta daha sıkcam disimi
Artar belki daha cok erken benceFarklı bir sebebten sağlık ocağına gitmiştim gitmisken hcg de vereyim dedim
İnsallah artar canm uzulme dua et Allahtan umit kesilmezİşallah hayirlisiyla artar hepimiz için hayırlı olur
Bende 16 aralık da aşılama yaptıranlardanım ama nedense hiç umudum yok ve hiçBir belirti de yaşamıyorum hamıle kalanların çoğunda kasık bel Ağrısı görülmüş ilk aşılama tecrübem ama son olmayacak belli ki hiç belirti yaşamayıp hamile kalan var mı eşimin yıkanmiş sayısı 11 mil du
Bende 16 aralık da aşılama yaptıranlardanım ama nedense hiç umudum yok ve hiçBir belirti de yaşamıyorum hamıle kalanların çoğunda kasık bel Ağrısı görülmüş ilk aşılama tecrübem ama son olmayacak belli ki hiç belirti yaşamayıp hamile kalan var mı eşimin yıkanmiş sayısı 11 mil du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?