Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Y yssevim sen de belirtiler var mı kaç yumurtan oluşmuştu ve eşinin sayısı kaçtı çok sordum galiba K.bakma

Yok cnm ne demek istediğini sorabilirsin aynı durumda birini BULUNCA bende aynı oluyorum insan iyi şeyler duyup rahatlamak istio eşimin sayısını bilmiom 3-4 yumurta olmuştu klomen kullanmıştım 9 gün oldu hiç belirtim yok malesef

Bnde 18aralikta yaptirdim asilama hep siskinligm ve kasik agrilarim var baska bi belirti yok bugun 8.gun belki belli olur diye idrar testi yaptim ve tabiki negatif henuz erken demi

arkadaşlar değerlere sonuçlara göre düşünmeyin.kafanız daha çok karışıyor.testte çıkmaz sonradan hamile olduğunuzu öğrenirsiniz.veya hamile olduğunuzu öğrenir sevinirsiniz ama sağlıklı bir gebelik olmaz.ben ikinci aşılamamı yaptırdım 9 aralıkta.aşılamanın 15. günü test yaptırdım 16 çıktı değer düşük yani.reglim 2 gün gecikti bir yığın hamilelik belirtim var ama değerim düşük yani kimyasal veya dış gebelik geçiriyor olmam yüksek ihtimal.Diyceğim o ki hiçbirşey belli olmuyor.Allah ol derse olucak.birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim bence yapacağımız en büyük şey bu

Canim benim seni okadar iyi anlıyorum ki bende dış gebelik geçirdim çok zor bi süreç çok zor atlattim hem psikolojik hemde bedenen çok etkileyen bi durum bi kez geçirdiğim için tekrar dış gebelik geçirme riskim% 50 şimdi hem acaba tuttumu eğer tuttuysada dış gebelik olurmu korkusuyla gün sayıyorum sen tekrar kan verdin mi değerlerin nasıl yukseliyor

Allah hayırlısını versin Hakkımızda sağlıklı bır sekılde Nasıp etsin bulup kaybetmek de cok zor olsa gerek Benım yarın 11. Gün kan testınde çıkar mı acaba yoksa regl gününü beklemesem mi kararsızım

Benim normalde regl günüme yakın göguslerımde Ağrı olurdu sımdı o bıle yok bu da cok garıp umudum olmadığı ıcın progeston U da bıraktım kullanmak ıstemıyorum

Benim normalde regl günüme yakın göguslerımde Ağrı olurdu sımdı o bıle yok bu da cok garıp umudum olmadığı ıcın progeston U da bıraktım kullanmak ıstemıyorum
Canim benim de ilk haftadan sonra tum belirtilerim kesildi, 7. Ve 9. Gun idrar testim de negatif cikti ben de kan testi bile yaptirmadim. Iki gun sonra nasilsa adet olcam diye ve ben de bugun biraktim progestani, fitil olarak kullaniyodum hic canim istemedi daha bosu bosuna vucuduma ilac vermek

Kaçıncı gün cnm senin belki sorusum dur daha önce ama hatırlayamadım k bkma

Benım ne basında ne sonunda Canim hıc Ağrı'm sızım olmadı hıcbır fark hıssetmedım en mantıklısı vücuda bosuna ılac vermemek gerçekten de maddi manevi cok yıpratıyor bu süreç Allah sabır ve hayırlısını versın

Yatin sabah ucuncu asilamayi deneyecegiz arkadaslar. Bu defa da tutmazsa doktor degistirecegim. Sormak istedigim su kizlar asilamadan sonra evde ne kadar dinlendiniz veya dinlenmek gerek. Cogu 15gun boyunca hasta gibi yatmis hic bi is yapmamis ben iki denememde de o kadar yatmadim acaba yatip dinlenmek mi gerek?

Bugun asilama gununu de sayarsam 13. Gunum. 9. Gun yaptigimda negatifti. Adet agrilarim da baslayinca tutmadi diyorum artik. Hic olumlu gibi hissetmiyorum cunku. Tutanin 8. Gunde bile silik de olsa cizgi cikmis
Canim benim aşılamadan önce rahim filmi istediler mi çektirdin mi bide nasil bisey ben cok heyecam yaptım da ya nasil yapiyolar çok acıyo diyolar

Arkadasım Bence hıc korkma stres yapma çünkü hıcbıse hıssetmıyorsun normal muane gibi ama kendını kasarsan Ağrı hıssedebılırsın rahım fılmı cektırmeden aşılama yaptırma bence emegıne yazık olur sonra

Canim benim aşılamadan önce rahim filmi istediler mi çektirdin mi bide nasil bisey ben cok heyecam yaptım da ya nasil yapiyolar çok acıyo diyolar
Cektirdim canim ama ben rahim filmini anestezili cektirdim. Ama asilama iki dklik bi islem ne agri ne sanci oldu. Asilamadan sonra 20 dk dinlenip eve gidip evde yattim iki gun. Sonra dolanmaya basladim normal. Ben de asilamayi cok zor degisik bi islem sanardin cok kolay iki dklik bi islemmis. Hic korkma dusunme cok rahat gecer

Yok canim tekrar baktirmadim.r

Canim benim Allah razi olsun ayy yanimdaki iki bayan bayilip ayılmış çok korkuttular ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…