Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol kuzum ya filmide direk cektirecem kuzenim de çektirdi adet sancısının biraz fazlası dedi hem yarın çocuk doğuracan o kaşarı i düşünme dedi ins hayırlısı bakalim aşılama nasil hamgi aşamalar var anlatabilir misin bide rahim filminden hemen sonra ki yaptırdın o ay korunun filan diyolar

Canim benim doktor rahim filmini cektir, sonra seni 3 ay dinlendircem, bazilari rahim filminden sinra kendiliginden hamile kalabiliyo dedi. Ama iste benim esimin ileri hizli sperm sifir oldugundan olmadi kendiliginden. Eylulde cektirmistim ben rahim filmini, asilamami aralikta yapti. Adetimin ikinci gunu gittim, benim yumurtlamam normaldi, igneye basladim her aksam igne yaptim kendime. 7 gun igneden sonra 8. Aksam yumurta catlatma ignesi vurdum. 40 saat sonra da asilamami yapti. Herkesin 36. Saatte yapmislar asilamayi ama ben sordum benim niye 40. Saatte yapildi diye, uygulamamiz bu sekilde dediler. Asilama da dedigim gibi cok kolay oldu hicbi sey hissetmedim. Doktor islemi yaparken hemsire de ultrasondan izletti kanallara gidisini falan

Ayy çok sağol canim benim sonuç da inş olumludur kuzum ya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş benimde eşimde de varikosel vardi çift taraflı ameliyat oldu mayisda şimdi ilaç kullaniyor 15gün sonra kontrol var duruma gore tedaviye basliyacaklar bizimde

Sizlere umut olmayı cok ısterdım ama ne yazık ki negatıf sabır Allahım sabır tüp bebeğe gecicez galiba aşılamayla boşuna uğraşıyoruz gibi hıssedıyorum

Sonucum 3.08 umut beklemelı mıyım
Kacinci gunu asilamanin canim. Uzuldum senin adina ama emin ol vakti zamani var bebislerimizin dunyaya gelmesi icin. Kacinci asilamaydi senin suan?ben ucuncu asilamayi yaptim dun bekliorum simdi bakalim. Bence bir iki ay ara ver kafani toparla ben bu sefer de tutmazsa ole yapacagim sonrda yeni doktor buldum ona gidecegim. Yalniz tutmayacagina da sanki cok eminim herseyide hazirladim :)hadi sakin sende uzulme hemen yap bi b plani kendine

zeliha75 ilk aşılamam 16 aralıktaydı Canim doktorlara da artık güvenmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor ıkıncı aşılama yaptıracak olursam devlette düşünüyorum ilki özelde olmuştu maddi olarak da yüklü oluyor

Al benden de o kadar birinin dedigi otekini tutmuyor insan guvenemiyor ama baska caremizde yok maalesef. Guzel bi arastirma yap iyi bi doktor bul canim olacaksa devlet hastanesinin doktoruda faydali olur hic ozele gidemiyorum diye kafana da takma sakin olumlu ol. Ben iki kere olumsuz sonuc aldim yumurtalarimin gelismesinde com sorun yasadim ama uzulmuyorum evet endiseliyim heyecanliyim ama uzulmuyorum nasipte varsa olacak insallah diyorum. Sende yilma devam et. Bak gecen hastanede su yazi hosuma gitti. Kazanamayanlar denemeyenlerdir diyordu. Deneyecegiz kazanmak icin insallah canim

Evet cok haklısın ılk duyduğumda cok üzüldüm ama suan olumlu düşünüyorum başka caremız yok çünkü. Benım de Esım de var sorun hem sayımız düşük hem de morfoloji bozukluğu var 10 tane doktora gıttıysem 7 si tüp bebek dedi ama ben aşılama denemek ıstedım

iyi etmissin canim kafan rahatladi asilama denemekle bende basta tup bebek istedim esim acele etmeyelim asama asama gidelim dedi. dr once asilama da yapmayalim dedi kendiniz deneyin dedi ama biz tarihi kacirdik esimin is yogunlugu yuzunden bende bi daha denemedim asilama yapinca esimde hem biraz ciddiye aldi. simdi tam gununu kacirmamis oluyoruz. ama bakalim hayirlisi hakkimizda. tup bebek daha yuksek sans gibi geliyodu bana onceleri ama simdi bakiyoum da Allah verecekse o sadece bi arac. olacaksa kendiliginden de oluyor. duam senle canim Allaha emanet

Kızlar Crinone jel kullananlar jel gün içerisinde akıntı nasıl oluyor sizde? Peynir kesiği gibi beyaz mı yoksa su gibi ıslaklık şeklinde mi?

Haklısın vakti Zaman'ı gelınce kendılıgınden bile oluyor bızımkıler bıraz naz yapıyor galiba Allah'a emanet olun güzel haberler yazalım ınş en kısa zamanda

Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi

Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
cok eken canim daha neden hemen kendini uuyorsun ki. erken gebelik testleri adetinden bes gun oncesine kadar yapsan bile dogru sonuc vermeyebiliyor. sen sakin ol dua et ve bekle hersey guzel olacak uzulursen olacak seyde olmaz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…