Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim cok erken ama 12. Yada 14. Gün yaptırmak lazım ben de 11.günumdu bugun yaptırdım sonuç 3.08 cıktı
Canim 11.gunde bu deger nasildir bilmiyorum belki artar umit vermek istemiyorum hersey Allahtan Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bnmde asilamamin 10.gunu bugun acaba sizde asilama sonrasi ne gibi belirtiler oldu bnde adet belirtileri basladi umarim adetten degildir 8.gun evde kndm yaptim test negatifti ama erken diye kendimi avuttum

Canim maddi imkansizliklar nedeniyle kaldi benim tedaviler biraktim gitti kismetse olur napayim

Bende regl oldum kan vermeme gerek var mi bilmiorum ustune gorme gibi degil cok yogun oluyo cunku bende ayni sekilde maddi imkansizlik sebebiyle bende tekrar asilama yaotiramicam
Canim maddi imkansizliklar nedeniyle kaldi benim tedaviler biraktim gitti kismetse olur napayim[/QUOT

Bende regl oldum kan vermeme gerek var mi bilmiorum ustune gorme gibi degil cok yogun oluyo cunku bende ayni sekilde maddi imkansizlik sebebiyle bende tekrar asilama yaotiramicam
İyi aksamlar canim benim asilamamin 15.gunu suan ara ara sanci var kasiklarda adet olcakmisim gb agriyo sizdede boylemi oldu

Hayırlı akşamlar kızlar ıkıncı aşılamaya başlamak ıcın birkaç ay ara vermek gerekıyor mu Pztsı tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bu kez devlete gideceğim hemen başlamak mı daha iyi karar veremedim

İyi akşamlar size bir şey soracam benim aşılamam olacaktı olmadı kılomen kullandım ama yumurtayı geliştirmemişti diye aşılama yapmadılar benim gönöm 12 göndur hecikti gebelik testinde belli olurmu

İyi akşamlar size bir şey soracam benim aşılamam olacaktı olmadı kılomen kullandım ama yumurtayı geliştirmemişti diye aşılama yapmadılar benim gönöm 12 göndur hecikti gebelik testinde belli olurmu
Mutlaka çıkar 12 günde diye düşünüyorum bence hemen yaptırın hayırlı haberler verirsiniz inşallah

Slm kızlar.sürekli bu siteyi takip ediyorum bende 2 yıldır bekliyorum ama olmuyor işte bir sorun da yok. Bugün 2. Aşılamamı oldum. Rabbim dileyen isteyen bu yolda emek sarfeden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gerçekten her ay hüsrana uğramak çok zor Mevla'm çilemizi tamamlasın artık

Insallah hayırlı haberler verırsın arkadaşım ilk aşılamadan sonra kaç ay ara verdin ikinci aşılama ıcın bılgılendırısen sevınırım

İnşallah Can'ım bu sefer pozitif sonuçlanır. Ben ilk aşılamayı ağustosta oldum 4 ay ara verdim. Çünkü benim aşılama biraz zor oluyor rahim dönük rahim ağzıda çok darmış işlem biraz zor ve ağrılı oluyor buda olmazsa tüp bebek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…