- 24 Aralık 2015
- 65
- 13
- 88
- 33
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.301
Canim 11.gunde bu deger nasildir bilmiyorum belki artar umit vermek istemiyorum hersey Allahtan Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bnmde asilamamin 10.gunu bugun acaba sizde asilama sonrasi ne gibi belirtiler oldu bnde adet belirtileri basladi umarim adetten degildir 8.gun evde kndm yaptim test negatifti ama erken diye kendimi avuttumCanim cok erken ama 12. Yada 14. Gün yaptırmak lazım ben de 11.günumdu bugun yaptırdım sonuç 3.08 cıktı
Benimde bugun 11.gunum ve erken gebelik testi yaptim sonuc negatif yikildim cok zorKızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
Amin canım ama regline varsa daha belki idrarda çıkmazBenimde bugun 11.gunum ve erken gebelik testi yaptim sonuc negatif yikildim cok zorRabbim dayanma gucu versin hepimize
Ama canim erken gebelik testinde kesin cikiyo diyolar nebiliyim ümidimi kaybettim tamamen Senin asilamanin kacinci gunuAmin canım ama regline varsa daha belki idrarda çıkmaz
7. Günüydü yaptığımda aşılama gününü de saydığım zamanAma canim erken gebelik testinde kesin cikiyo diyolar nebiliyim ümidimi kaybettim tamamen Senin asilamanin kacinci gunu
Canim maddi imkansizliklar nedeniyle kaldi benim tedaviler biraktim gitti kismetse olur napayimAşılama yaptıran arkadaşlar nerelerdesiniZ hiç yazmıyoruz artık tamam olumsuz sonuçlar almış olabiliriz ama ne durumlardasınız merak ettim ben tutmayan ilk aşılamam sonrası bekleme sürecindeyim şimdi !! Ya siz @last_desireemi5 @asdes @dehaaa !!
Canim maddi imkansizliklar nedeniyle kaldi benim tedaviler biraktim gitti kismetse olur napayim[/QUOT
İyi aksamlar canim benim asilamamin 15.gunu suan ara ara sanci var kasiklarda adet olcakmisim gb agriyo sizdede boylemi olduBende regl oldum kan vermeme gerek var mi bilmiorum ustune gorme gibi degil cok yogun oluyo cunku bende ayni sekilde maddi imkansizlik sebebiyle bende tekrar asilama yaotiramicam
Mutlaka çıkar 12 günde diye düşünüyorum bence hemen yaptırın hayırlı haberler verirsiniz inşallahİyi akşamlar size bir şey soracam benim aşılamam olacaktı olmadı kılomen kullandım ama yumurtayı geliştirmemişti diye aşılama yapmadılar benim gönöm 12 göndur hecikti gebelik testinde belli olurmu
Benimde olmadi 15.gunun aksami adet oldum yarin doktora gitcem ikinciyi denemek istiyorum insallah tutar bu sefer hepimizin dualarda bulusalimCanim kaç mılyon spermle tutmadı Benım de olmadı ıkıncı düşünüyorum bakalım
15 milyonCanim kaç mılyon spermle tutmadı Benım de olmadı ıkıncı düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?