Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O z

O zaman hiç boşuna aşılamayla uğraşmayın şans düşükse. Ben yaptırmayacaktım ama doktor çok ısrar etti bizde bir sıkıntı olmadığı için. Ama bundandı pek ümidim yok hayırlısı artık. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir Bebek nasip etsin isteyen herkese canım

slm kardeşim rahim ağzı dunukse dözeltmesi gerekiyor bi tane ebe var düzeltiyor ben inanmazdım ama gerçekten bana yaptığı tedavide çok memnun kaldım sen gidersen kendilinde hamile kalırsınız nerelisin

slm kardeşim rahim ağzı dunukse dözeltmesi gerekiyor bi tane ebe var düzeltiyor ben inanmazdım ama gerçekten bana yaptığı tedavide çok memnun kaldım sen gidersen kendilinde hamile kalırsınız nerelisin
Can'ım benim rahim arkaya dönükmüş ama doktor bu gebeliğe engel değil kesinlikle doğuştan yapısı öyleymiş seninde mi rahim dönük? Ben ıspartalıyım

Canı Canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. Bnde bugun 2.aşılamamı yaptırdım ama bu sefer ki çok ağrılı oluyo sendede durum aynı mı . Ağrın sızın var mı

Can'ım benim rahim arkaya dönükmüş ama doktor bu gebeliğe engel değil kesinlikle doğuştan yapısı öyleymiş seninde mi rahim dönük? Ben ıspartalıyım
Yok canım benim ilişki sırasında siperm hepsi geri geliyordu tedavi etti bidaha öyle bir şey olmadı çok şaşırmıştım o ebe balıkkesirde

Ağrı'm dün çoktu ama bugün daha iyiyim hafifte kanama var bende. Seninde aşılaman hayırlı olsun Can'ım hayırla sonuçlanır inşallah

Ağrı'm dün çoktu ama bugün daha iyiyim hafifte kanama var bende. Seninde aşılaman hayırlı olsun Can'ım hayırla sonuçlanır inşallah
sağol canım hepimiz sevinçli haberleri alırız inşallah. Bnm de ağrım var o spekulum canımı çok yaktı acıdan kendimi kastım iyice zorladım onun acısı da var bende. Kanama falan yok şimdilik bakalım ne olacak ilerleyen günlerde

Bende yarin asilama olucama ama igne vermedi bana klomen verdi dun aksam 10 da catlatma ignesi vuruldum ama doktorum hic bisey anlatmadi yumurtan su buyuklukte su kadar diye ve verimlilik alabilmek icin yumurta kac cm ve spermler kac milyon olmasi lazim

R
Aşılamam hayırlı olsun işalah rabim güzel sonuç verir işalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…