- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.321
Anladım canim ben de yarın doktora gıdecegim bakalım ne dıyecek galıba Benım de tüp bebek olacak esımde morfoloji sıfır çünkü aşılama da şansımız cok düşüko Zaman hiç boşuna aşılama yaptırmayın tabi şans düşükse bende yaptırmazdım ama doktorum çok ısrar etti bizde bir sorun olmadığı için.Rabbim Hakkı'nda hayırlısını versin canım
O zaman hiç boşuna aşılamayla uğraşmayın şans düşükse. Ben yaptırmayacaktım ama doktor çok ısrar etti bizde bir sıkıntı olmadığı için. Ama bundandı pek ümidim yok hayırlısı artık. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir Bebek nasip etsin isteyen herkese canım
slm kardeşim rahim ağzı dunukse dözeltmesi gerekiyor bi tane ebe var düzeltiyor ben inanmazdım ama gerçekten bana yaptığı tedavide çok memnun kaldım sen gidersen kendilinde hamile kalırsınız nerelisinİnşallah Can'ım bu sefer pozitif sonuçlanır. Ben ilk aşılamayı ağustosta oldum 4 ay ara verdim. Çünkü benim aşılama biraz zor oluyor rahim dönük rahim ağzıda çok darmış işlem biraz zor ve ağrılı oluyor buda olmazsa tüp bebek artık
Can'ım benim rahim arkaya dönükmüş ama doktor bu gebeliğe engel değil kesinlikle doğuştan yapısı öyleymiş seninde mi rahim dönük? Ben ıspartalıyımslm kardeşim rahim ağzı dunukse dözeltmesi gerekiyor bi tane ebe var düzeltiyor ben inanmazdım ama gerçekten bana yaptığı tedavide çok memnun kaldım sen gidersen kendilinde hamile kalırsınız nerelisin
Slm kızlar.sürekli bu siteyi takip ediyorum bende 2 yıldır bekliyorum ama olmuyor işte bir sorun da yok. Bugün 2. Aşılamamı oldum. Rabbim dileyen isteyen bu yolda emek sarfeden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gerçekten her ay hüsrana uğramak çok zor Mevla'm çilemizi tamamlasın artık[/QUOTE amin canım inşallah. Oncelikle aşılaman hayırlı olsun.bnde bugün aşılama yaptırdım bnmde bu 2.aşılamam . Ama öncekinde kadar ağrı olmamıştı. Sen nasılsın ağrın sızın var mı
Canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. Bnde bugun 2.aşılamamı yaptırdım ama bu sefer ki çok ağrılı oluyo sendede durum aynı mı . Ağrın sızın var mıSlm kızlar.sürekli bu siteyi takip ediyorum bende 2 yıldır bekliyorum ama olmuyor işte bir sorun da yok. Bugün 2. Aşılamamı oldum. Rabbim dileyen isteyen bu yolda emek sarfeden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gerçekten her ay hüsrana uğramak çok zor Mevla'm çilemizi tamamlasın artık
Yok canım benim ilişki sırasında siperm hepsi geri geliyordu tedavi etti bidaha öyle bir şey olmadı çok şaşırmıştım o ebe balıkkesirdeCan'ım benim rahim arkaya dönükmüş ama doktor bu gebeliğe engel değil kesinlikle doğuştan yapısı öyleymiş seninde mi rahim dönük? Ben ıspartalıyım
Maalesef hamile değilmişim söktürücü verdiler rabim hepimize yardım etsin çok zor çoooookMutlaka çıkar 12 günde diye düşünüyorum bence hemen yaptırın hayırlı haberler verirsiniz inşallah
Hiç doktur bugune kadar öyle birşey söylemedi bana bilmiyorum ben bu ebeyi aradımda bana ilk böyle bir sorununun olup olmadını sordu bende var dedimBenım de oyle bır sorunun var Pekı bunu Nasıl teshıs edıyor doktorlar rahım fılmınde belli oluyor mu
Senin dediğin kasık çektirme gibi birşey mi arkadaşımYok canım benim ilişki sırasında siperm hepsi geri geliyordu tedavi etti bidaha öyle bir şey olmadı çok şaşırmıştım o ebe balıkkesirde
Evet ama başka şeylerde yaptı kaplıcalara bile gönderdiSenin dediğin kasık çektirme gibi birşey mi arkadaşım
sağol canım hepimiz sevinçli haberleri alırız inşallah. Bnm de ağrım var o spekulum canımı çok yaktı acıdan kendimi kastım iyice zorladım onun acısı da var bende. Kanama falan yok şimdilik bakalım ne olacak ilerleyen günlerdeAğrı'm dün çoktu ama bugün daha iyiyim hafifte kanama var bende. Seninde aşılaman hayırlı olsun Can'ım hayırla sonuçlanır inşallah
Geçen ay bende yaptırdım onu hemen arkasından kaplıcaya gittik ama olmadı yineEvet ama başka şeylerde yaptı kaplıcalara bile gönderdi
rahimim dunuk diye sordunmuGeçen ay bende yaptırdım onu hemen arkasından kaplıcaya gittik ama olmadı yine
Aşılamam hayırlı olsun işalah rabim güzel sonuç verir işalahBende yarin asilama olucama ama igne vermedi bana klomen verdi dun aksam 10 da catlatma ignesi vuruldum ama doktorum hic bisey anlatmadi yumurtan su buyuklukte su kadar diye ve verimlilik alabilmek icin yumurta kac cm ve spermler kac milyon olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?