Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bugün aşılamamın 18.günü idrar testi negatif çıktı yarın Dr gidip kan testi yaptiricam acaba aşilamadan kaç gün sonra idrarda kesin sonuç gösterir bilginiz var mi?

12.günü genelde kanda çıkıyor 18.günü ise idrarında çıkardı diye düşünüyorum ınş yanılıyorumdur hayırlısı olsun Hakkıında

Arkadaşlar size bir şey soracam benim nerdeyse 2 ay olacak adet görmüyorum 4 gündür bembe lekelerim var ama adet olamıyorum kan tahlili yaptım hamilelik çıkmadı acaba gebelik olsaydı kesin çıkarmıydı cvp ağrımda var canım çok acıyor

merhaba arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım birşey doca yardımcı olurmusunuz ben ocak 7 sinde aşılama oldum 15 dakika dinlendikten sonra kaltım cok akıntım oldu normalmı bu bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim

hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak. doktorum bu ay prugon iğnesi başlattı, 5 gün devam edeceğim sonrasında yumurtaların gelişimine bakacak. eğer yumurtaların güzel oluşursa aşılama yapabiliriz dedi. tedaviye kasımda başladım. önce klomen vermişti, o kist yapınca 1 ay ara verdik. bu ay da iğneye geçtik. sizce aşılamayı hemen denemelimiyim yoksa bu ay iğneye mi umudumu bağlasam. bir de iğneleri her gün aynı saatte yapamadım , aşılama için bunun bi dezavantajı olur mu. lütfen bana fikir verin ne yapsam çok kararsızım

4 ocak pzrtesi günü ilk aşılamamı yaptırdık,bugun 10.gün oldu dr.um cmrtesi kan vermemi söylemişti.bugun ecz.den test aldım ama tek çizgi çıktı acaba cumartesi kanda mı negatif olcak...hanımlar aşılama sonrası en erken kaçıncı günde öğrendiniz sonuçları...

Cok erken yapmissin sen canim asilama gunu sayilmaz daha dokuz gun olmus bu donemlerde sakin sitres yapma dusunmemeye calis cocuk tutunamayip dusuyor asiri stres yapinca banim oyle olmustu

Kızlar ben sadece klomen kullanıyorum hormon ilacı olarak gerisi ecopirin antibiyotik klomen ve folbiol. Klomen sabah iki akşam iki sizce normal mi bu igneye gerek görmüyorum ilaç etkili olacaktır dedi benim gibi olan varmi

Kızlar ben sadece klomen kullanıyorum hormon ilacı olarak gerisi ecopirin antibiyotik klomen ve folbiol. Klomen sabah iki akşam iki sizce normal mi bu igneye gerek görmüyorum ilaç etkili olacaktır dedi benim gibi olan varmi
Evet cnm banada doktor igne vermedi klomenle buyultup asilama yaptik ins tutar

gene dayanamdım bugun gidip kan verdimmm...12.7 değer çıktı......pozitifff......ilk aşılamam dı ve tuttu çok şükür....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş...
Bu sayfayı takip etmeye başladığımdan beri ilk sensin aşılaması tutan, tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…