- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.341
Sağol 5 yıllık evliyim bu 2.aşılamam çok korkuyorum artık anne olmak istiyorum.12.günü genelde kanda çıkıyor 18.günü ise idrarında çıkardı diye düşünüyorum ınş yanılıyorumdur hayırlısı olsun Hakkıında
Cok erken yapmissin sen canim asilama gunu sayilmaz daha dokuz gun olmus bu donemlerde sakin sitres yapma dusunmemeye calis cocuk tutunamayip dusuyor asiri stres yapinca banim oyle olmustu4 ocak pzrtesi günü ilk aşılamamı yaptırdık,bugun 10.gün oldu dr.um cmrtesi kan vermemi söylemişti.bugun ecz.den test aldım ama tek çizgi çıktıacaba cumartesi kanda mı negatif olcak...hanımlar aşılama sonrası en erken kaçıncı günde öğrendiniz sonuçları...
Evet 10 gun olmus ama en erken 12. Gun ogreniyorsun 10 gun ancak kanda ogrenirsinCok erken yapmissin sen canim asilama gunu sayilmaz daha dokuz gun olmus bu donemlerde sakin sitres yapma dusunmemeye calis cocuk tutunamayip dusuyor asiri stres yapinca banim oyle olmustu
tatlım çok tşk.ederim....Evet 10 gun olmus ama en erken 12. Gun ogreniyorsun 10 gun ancak kanda ogrenirsin
Evet 10 gun olmus ama en erken 12. Gun ogreniyorsun 10 gun ancak kanda ogrenirsin
Evet cnm banada doktor igne vermedi klomenle buyultup asilama yaptik ins tutarKızlar ben sadece klomen kullanıyorum hormon ilacı olarak gerisi ecopirin antibiyotik klomen ve folbiol. Klomen sabah iki akşam iki sizce normal mi bu igneye gerek görmüyorum ilaç etkili olacaktır dedi benim gibi olan varmi
Ayy cnm cok sevindim hayirli olsun bizede dua et lutfenn degerleriniz neydi yikamadan sonragene dayanamdım bugun gidip kan verdimmm...12.7 değer çıktı......pozitifff......ilk aşılamam dı ve tuttu çok şükür....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş...
Bu sayfayı takip etmeye başladığımdan beri ilk sensin aşılaması tutan, tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.,gene dayanamdım bugun gidip kan verdimmm...12.7 değer çıktı......pozitifff......ilk aşılamam dı ve tuttu çok şükür....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş...
Çok sevindim senin adına rabim kucana almayı nasip etsin işalah hangi hastanede yaptın izmirdeyim bengene dayanamdım bugun gidip kan verdimmm...12.7 değer çıktı......pozitifff......ilk aşılamam dı ve tuttu çok şükür....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş...
allah razı olsun....dilerim rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla....Ayy cnm cok sevindim hayirli olsun bizede dua et lutfenn degerleriniz neydi yikamadan sonra
tşk ederim cnm sağolasın.... o zaman beni hiç unutma...ilk ler unutulmazmış....:)...umarım diğer arkadaşlarada umut olur....Bu sayfayı takip etmeye başladığımdan beri ilk sensin aşılaması tutan, tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?