Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizplar birsey sorcam rapor cikartinca gonal f ye nekadar ödediniz acil yardim edermisi iz ml mini de yazarsaniz sevinirim

Kizplar birsey sorcam rapor cikartinca gonal f ye nekadar ödediniz acil yardim edermisi iz ml mini de yazarsaniz sevinirim
Ben bugün eczaneye gonal f fiyatını sordum, raporsuz hali ile 75ml 62tl dedi. Raporlusunu bende merak ediyorum. Klomene devam edecegiz dedi doktorum fakat tek yumurta olursa tekrar, igneye gececegim.

Ben gecen ay raporla aldim.devlet iki kutuyu karsiladi doktor uc kutu yazmisti ama zaten iki kutu yetmisti.kalan tek kutu gonal f e 359 tl para odedik diger uc ilacla beraber raporda olmalarina ragmen toplam 630 lira verdik.

Peki benim elimde gecen aydan acilmis pregon var onu kullansam bir sikinti olurmu acaba

Slm kızlar Bende tedaviye başladım banada gonal verdiler ben dün aldım rapor daha olmadı için 400 aldık rapur yaptınız zaman 200 alırsınız dediler Bide bir şey soracam gonal kullanırken ilişkiye girilirdi cvp

allah razı olsun....dilerim rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla....

yıkama öncesi:
volüm:1ml
motilite:%35
sayı:24 800 000

yıkama sonrası:
volüm:0.7ml
motilite:%80
sayı:16 400 000
canim hayirli olsun. Esinin sperm morfoloji degerlerini biliyor musun peki? Bir de asilama tedavin de hangi ilaclari kullandin?

Slm kizlar ben 2 swfer catlatma ignesi kullandim 1 swferde klomen kullamdim ama yumurtalarim cvp vermedi dr asilama yapacagiz dedi gonal f verdi amaa ben artik hormon ilaci kullanmak istemiyorum ve dr bana %2 %3 bir basari dedi onun icin hormon ilaci kullanmak iatemiyorum ve asilama ile etrafimda hic hamile kalan yok o yuzden tup bebege karar verdik insallah ... Burada asilama ile hamile kalan var mi ?

Kizlar bi de ben polikistik over hastasiyim esim harwkli s... biraz dusuk o yuzden sansim dusuk diye dusunuyorum 2 yillik evliyim hic korunmadik biz tup bebek dusunuyoruz ama sizce ne yapmaliyim kafam cok karisti ama tek bildigim o igneleri hormon ilaclarini kullanmak istemiyorum...

İyi akşamlar. ..
Aranıza yeni katıldım
Benide zorlu bir süreç bekliyor sanırım artık pazartesi salı aşılama sürecine gireceğim gibi görünüyor. ..
İnşallah hepimiz hamiş oluruz

Osen ne yaptın canm nasıl son durumlar

Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin lütfen Benım ilk aşılama olumsuz sonuçlandı ancak sonraki ay kendılıgınden hamile kaldım ve bütün doktorlar tüp bebek dıye Israr etmelerine rağmen .... Inancınızı yitirmeyın Allah tüm isteyenlere Nasıp etsin

Osen ne yaptın canm nasıl son durumlar

Canım yarın raporumu alacağım. Tüp bebek için ist. tüp bebek merkezine gideceğim. Yarın için emre beyden randevu aldım. Bir aksilik olmazsa martta tüp bebek yaptıracağız.
Sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…