- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.361
amiinnnnn..inş...sağsalim gelsin....ben kocaelindeyim...cihan hast.gidiyorum.Çok sevindim senin adına rabim kucana almayı nasip etsin işalah hangi hastanede yaptın izmirdeyim ben
:)tşk ederim cnm sağolasın.... o zaman beni hiç unutma...ilk ler unutulmazmış....:)...umarım diğer arkadaşlarada umut olur....
Ben bugün eczaneye gonal f fiyatını sordum, raporsuz hali ile 75ml 62tl dedi. Raporlusunu bende merak ediyorum. Klomene devam edecegiz dedi doktorum fakat tek yumurta olursa tekrar, igneye gececegim.Kizplar birsey sorcam rapor cikartinca gonal f ye nekadar ödediniz acil yardim edermisi iz ml mini de yazarsaniz sevinirim
Ben gecen ay raporla aldim.devlet iki kutuyu karsiladi doktor uc kutu yazmisti ama zaten iki kutu yetmisti.kalan tek kutu gonal f e 359 tl para odedik diger uc ilacla beraber raporda olmalarina ragmen toplam 630 lira verdik.Kizplar birsey sorcam rapor cikartinca gonal f ye nekadar ödediniz acil yardim edermisi iz ml mini de yazarsaniz sevinirim
Vet tet kutuTek kutu gonal f i mi aldiniz 400 e
canim hayirli olsun. Esinin sperm morfoloji degerlerini biliyor musun peki? Bir de asilama tedavin de hangi ilaclari kullandin?allah razı olsun....dilerim rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla....
yıkama öncesi:
volüm:1ml
motilite:%35
sayı:24 800 000
yıkama sonrası:
volüm:0.7ml
motilite:%80
sayı:16 400 000
Ben aralikta 350 ye almistim pahalanmıs demekki.Rabbim yardimcimiz olsunVet tet kutu
Amin işalah alah büyüktür senin aşılamamı yaptınBen aralikta 350 ye almistim pahalanmıs demekki.Rabbim yardimcimiz olsun
Evet canim aşılama yaptirmistim ama olmadi..aralikta yaptirmistimAmin işalah alah büyüktür senin aşılamamı yaptın
İşalah rabim nasip eder alah büyüktür sıkma canını rabim hayırlısını nasip etsinEvet canim aşılama yaptirmistim ama olmadi..aralikta yaptirmistim
Elimizi eteğimizi çektik:) Ben 1 ay ara verdim
Aslında doktorum --istersen hemen tüp bebeğe geçelim zaten evrakların hazır sadece sağlık raporu ve ilaç raporunu çıkartırız. dedi. Ama ben beklemek istiyorum dedim
Ocakta gidip raporumu çıkarıcam Herşey yolunda giderse şubat yada mart gibi tüp bebek yapılacak inşallah. Sizler ne alemdesiniz
Osen ne yaptın canm nasıl son durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?