Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım yarın raporumu alacağım. Tüp bebek için ist. tüp bebek merkezine gideceğim. Yarın için emre beyden randevu aldım. Bir aksilik olmazsa martta tüp bebek yaptıracağız.
Sen ne durumdasın?
Benim ilk aşılamamdı olmadı malesef Kasım'da yaptırmıştık şimdi de beklemedeyiz !! Düşünüyoruz bi daha mı aşılama yoksa direkt tüp mü yaptırsak diye

Benim ilk aşılamamdı olmadı malesef Kasım'da yaptırmıştık şimdi de beklemedeyiz !! Düşünüyoruz bi daha mı aşılama yoksa direkt tüp mü yaptırsak diye

Canım devletin imkanlarından faydalanacaksan eğer 2 aşılama şartı var.Tüp bebeği illa devlette yaptırmak zorunda değilsin. Bak ben raporumu aldım, şimdi özelde yarı fiyatına yaptıracağım.

Biraz zaman ver kendine bekle ama arayı çokta açma:) aynı şeylerle tekrar tekrar uğraşmak daha çok yoruyor bu sefer. Çünkü ben ilk aşılamayla ikinci arasında 1 sene ara verdim. ilkinden sonra rahat geldi doktorlarla uğraşmadım. ikinci aşılama süreci çok sıktı beni ama şimdi tüp bebek için 2 ay ara verdim. Git gel işleri o kadar batmıyor gözüme:)

Yok biz devletten faydalanmayacağız benim gittiğim merkezde geçerli değil rapor.
Senin Dr görüşmesi nasıl geçti??

Yok biz devletten faydalanmayacağız benim gittiğim merkezde geçerli değil rapor.
Senin Dr görüşmesi nasıl geçti??

Çok beğendim doktoru da hastaneyi de. çok temiz ve güler yüzlüler. 1 saate yakın dr yanında kaldık. her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. İlk adetle başlıyorum inşallah :) hayırlısı olsun hakkımızda

Hayırlısı olsun inşallah 2-3 ay içinde bebiş haberi verirsin :) dondurulmuş embriyo mu transfer olacak?? Ben de bugün adet oldum bu ayda bitti umutlarım

daha belli degil o canim. bakalim yasayip gorcez.
her ay yeni umut gelecek aya tutar insallah

Merhaba kizlar asilama sureci nasil ilerliyor tecrubelerinizi paylasir misiniz? Ayrica benim tedavi icin gittigim 2 doktor var. Simdi ikisi de farkli seyler soyluyor kafam cok karisti. Biri pcos oldugunu ve klomen kullanmam gerektgni soyledi gecen ay bu tedaviye basladim sonra catlatma ignesi oldum ve sonuc negatif. Bu surecte diger dr klomeni kullanmamin faydasi olmayacagini pcos olmadigini ve direk asilamayi onerdigini soyledi. Asilamayi igne tedavisi ile yapcagini soyledi. 3 asilamanin ardindan tup bebege gecilebilir sureci hizlandirmak istersen dedi. Nolur yardim edin ya ne yapmam lazim bilmiyorum. Bu arada pihtilasma problemi var ve corasprin kullaniyorum

Cok uzun oldu ama depresyona girdim resmen ya simdi klomen ve catlatma ignesi tedavisine mi devam ediym yoksa diger dr ile igne ve asilama mi yaptirayim? Ayrica klomen kullandiran dr asilamayi da klomen ile yapiyor. Lutfen tecrubelerinizle yol gosterin

Rabbim yardimcin olsun..
Nasıl bir süreçten geçtin anlatirmisin
Gelecek ay bende yaptiracagim insallah
İlk ay kılomen kunladım yumurtayı çatlatmadı diye kaldı bu ay ine verdi 13 gün kullandım bir tane yumurta oluştu aşılama yaptılar ağrı yok Anlamıyorsun bile şırıngayla yaptılar işte alah nasip ederse olur işalah merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Rabbim inşallah bebeğini kucağına almayi nasip eder..sorun esinizdemiydi özel olmazsa soylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…