Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olur inşallah ben duygusuzum şu anda huzursuz ve çaresiz

Aaa hiç olmadı işte bu. Niye çaresizmişsin.
Hiç öyle düşünme. Gün doğmadan neler doğar, dur bakalım daha yolun başındasın. En önemli şey psikoloji bu yolda, bunu unutma.
Her kötü düşünceyi kafandan at ve hayata böyle pembe gözlüklerle bak

Evet rahim filmi çektirdim. ..
İnanılmaz bir acıydı asilamadan korkuyorum o yüzden netten okuyorum ama çok anlamadım.etrafima hiç yok aşılama yaptıran bilgi toplamaya çalışıyorum o yuzden

Evet rahim filmi çektirdim. ..
İnanılmaz bir acıydı asilamadan korkuyorum o yüzden netten okuyorum ama çok anlamadım.etrafima hiç yok aşılama yaptıran bilgi toplamaya çalışıyorum o yuzden
korkma gerçekten ağrı yok sadece idrar biraz zorluyor ama mecburuz olsunda varsın acı olsun kendini üzme alahtan hep iste

Süreci bana anlatabilirmisiniz size zahmet
galiba aşılama olduğum günü soruyorsun 13 gün ine kullandım ayrı iki ine daha verdi onları da yaptım zaten kendi kendine yapıyorsun ineleri aşılama günü eşim iki saat önce gitti sipermi verdi onlar yıkadılar bende idrara sıkışık gittim şırıngayla yaptılar aşılama yı şuan evde dinleniyorum

Rabbim en kisa zamanda hamileyimmmm diyebilmeyi nasip etsin inşallah haber verirsen sevinirim kaç gün sonra test yapicaksin...

Merhaba oncelikle herkese bu yolda sabir diliyorumm..
Asilamamin bugun 7. Gunu.. ilk gunden beri kasik ve gogus agrim vardi ama bufun kasiklarim cok agridi ki kesin adet oluyorum dedim.. ve cok sık tuvalete cikiyorum (afederiniz) bazen yetisemiyom kaciriyom azcik:) crinone jel kullaniyorum bunlarin sebebi bu jel olabilir mi acaba?

Rabbim en kisa zamanda hamileyimmmm diyebilmeyi nasip etsin inşallah haber verirsen sevinirim kaç gün sonra test yapicaksin...
İşalah rabim hepimize nasip etsin bugün 5 gön oldu galiba 15 gön olunca çıkıyormuş hamile olursam söylerim sizleri kardeş bildim aşılama oldumu sizden başka kimse bilmiyor aylemden hiç kimseye söylemedim

Beklemek!!! Hem de çaresiz bi şey yapmadan zoruma gidiyor.. Ama Allah'ım en güzelini bilir tabii

Kizlar igneler n kadara mal oluyor? Bi de üniversite hastanesinde asilama yaptiran var mi ücret ödeniyor mu? Toplum sagligi merkezinden alinan bi rapordan bahsettiler ama bilgisi olan var mi

hangi dr ye gittiniz arkadaşım aret beye gitmişti oldu raporlu ne kadar bide bende ilk aşılamam olacakta

ben emre beye gidiyorum. 200 tl ilk muayene. tek seferlikmis birdaha yok. 2500+ ilaclar raporlu fiyati. benim ilaclar 740 tuttu. kisiye gore degisiyormus.
seninde hakkinda hayirlisi olsun

tşk ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ben daha yolun başındayım tıptan rapor alınıyor galiba
amin.
evet devlet hastanesinden aliyor. tup bebek bolumu olanlardan. ben semiha sakirden aldim. ikinci asilamamida orda olmustum zaten. sizin nerede olacak asilama. istanbuldami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…