Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin.
evet devlet hastanesinden aliyor. tup bebek bolumu olanlardan. ben semiha sakirden aldim. ikinci asilamamida orda olmustum zaten. sizin nerede olacak asilama. istanbuldami
yok ben eskişehirdeyim çarşamba allah kısmet ederse ilk aşılamam olcak 2 kere yaptırmam oluyormuş galiba arkadaşım yaptıralı 3 sene oldu o yüzden soruyorum kusura bakmayın o tıptan alcan demişti

yok ben eskişehirdeyim çarşamba allah kısmet ederse ilk aşılamam olcak 2 kere yaptırmam oluyormuş galiba arkadaşım yaptıralı 3 sene oldu o yüzden soruyorum kusura bakmayın o tıptan alcan demişti
estagfirullah. sorcaz tabi birbirimize. iki defa asilama sarti var ama devlette yada ssk anlasmali ozel hastanede olmasi gerek. ssk anlasmasi yoksa rapor icin gecerli degil. ist. da rapor veren belli basli yerler var zaten ama eskisehirde bilmiyorum nereden alindigini.
sen aklindakileri sor ben sabah hepsine tek tek cvp veririm.
sabah erken kalkicam yatmam lazim. iyi geceler.

şim
şimdi doktordan geldim aşılamam çarşamba olacak

Kızlaaarrr aize umut olsun diye yazıyorum ben bir buçuk yıllık evliyim bi sıkıntımız olmadığı halde bebemiz olmadı aşılamaya karar verdik 1 şubat 2016 yani 17 gün önce aşılamam oldu ve ben dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doğumuma kadar hep sizin için dua edicem Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin bu güzel duyguyu bu aada belirti olarak aşılamamın 3. Gününden beri göğüslerimde şişlik ve ağrı var onun dışında aon 3 gündür mide bulantım varr

Hayırlı olsun rabim sağlıkla kucana almayı nasip etsin bende bugun 10 gün oldu aşılama yaptım çok kötö bel ağrım ve kasıklarda ağrı var sizde böyle oldunuzmu

Hayirliugurlu olsun ben 2 yillik evliyim bu gun asilamaya karar verildi ve igne kullanmaya basladim pazartesi tekrar gidicem bakalim ne olacakdeneyimlerinizi onerilerinizi bekliyorum..

Merhaba . Aşilamadan sonraki gunlerde ne belirtiniz oldu doktorunuz iliski onerdimi sizede acaba hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah .. bizee de nasip olur insallah guzel haber almak aminnnn n

Ben 3 ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım rahim filmi dahil herseyi yaptırdım. ..
Martta aşılama yapilacak ama çok umutlu konuşmadi moralim bozuldu sperm hareketliligi yokmuş
sperm hareketliliği dünyanın sonu değil düzeliyor canını sıkma bizim de hep 0 çıkıyodu, keçiboynuzu kürü yaptık ve emodex kullandık düzeldi. şimdi aşılama yaptırcaz inş daha da düzelmiştir.

Evet rahim filmi çektirdim. ..
İnanılmaz bir acıydı asilamadan korkuyorum o yüzden netten okuyorum ama çok anlamadım.etrafima hiç yok aşılama yaptıran bilgi toplamaya çalışıyorum o yuzden
hiiç acısı yok aşılamanın hissetmiyosun bile. ben bi baktım tamam dedi doktor, ultrasondan izlettirdi sperm gidişini falan. onları izlerken acı falan duymuyosun

Arkadasim merhaba ben de birsey sormak istiyorum istanbulda asilama icin hangi hastane ve doktoru oneriyorsun

Arkadaslar merhaba umarim rabbim hepimize en kisa zamanda hayirli bir evlat sahibi olmamizi nasip eder ins...bende galiba asilama yoluna giricem fakat ne bi doktor ne bi hastane hakkinda hic bir fikrim yok ist.avrupa yakasında onerebileceginuz yerler neler yardimci olursanız sevinirim..simdiden tsklerr

Arkadasim merhaba ben de birsey sormak istiyorum istanbulda asilama icin hangi hastane ve doktoru oneriyorsun

Merhaba, ben iki aşılama yaptırdım ikisindede olumsuz sonuç aldım onun için açıkçası önereceğim bir doktor yada hastane yok. Ama istanbulda Gaziosmanpaşa kadın sağlık merkezi ve süleymaniye hastanelerini önermiyorum. Çünkü hijyen açısından vasat yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…