- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.421
yok ben eskişehirdeyim çarşamba allah kısmet ederse ilk aşılamam olcak 2 kere yaptırmam oluyormuş galiba arkadaşım yaptıralı 3 sene oldu o yüzden soruyorum kusura bakmayın o tıptan alcan demiştiamin.
evet devlet hastanesinden aliyor. tup bebek bolumu olanlardan. ben semiha sakirden aldim. ikinci asilamamida orda olmustum zaten. sizin nerede olacak asilama. istanbuldami
estagfirullah. sorcaz tabi birbirimize. iki defa asilama sarti var ama devlette yada ssk anlasmali ozel hastanede olmasi gerek. ssk anlasmasi yoksa rapor icin gecerli degil. ist. da rapor veren belli basli yerler var zaten ama eskisehirde bilmiyorum nereden alindigini.yok ben eskişehirdeyim çarşamba allah kısmet ederse ilk aşılamam olcak 2 kere yaptırmam oluyormuş galiba arkadaşım yaptıralı 3 sene oldu o yüzden soruyorum kusura bakmayın o tıptan alcan demişti
şimdi doktordan geldim aşılamam çarşamba olacakestagfirullah. sorcaz tabi birbirimize. iki defa asilama sarti var ama devlette yada ssk anlasmali ozel hastanede olmasi gerek. ssk anlasmasi yoksa rapor icin gecerli degil. ist. da rapor veren belli basli yerler var zaten ama eskisehirde bilmiyorum nereden alindigini.
sen aklindakileri sor ben sabah hepsine tek tek cvp veririm.
sabah erken kalkicam yatmam lazim. iyi geceler.
şim
şimdi doktordan geldim aşılamam çarşamba olacak
allah razı olsun arkadaşım allah emeklerimizi boşa çıkarmasınHadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerin olsun
Hayırlı olsun rabim sağlıkla kucana almayı nasip etsin bende bugun 10 gün oldu aşılama yaptım çok kötö bel ağrım ve kasıklarda ağrı var sizde böyle oldunuzmuKızlaaarrr aize umut olsun diye yazıyorum ben bir buçuk yıllık evliyim bi sıkıntımız olmadığı halde bebemiz olmadı aşılamaya karar verdik 1 şubat 2016 yani 17 gün önce aşılamam oldu ve ben dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doğumuma kadar hep sizin için dua edicem Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin bu güzel duyguyu bu aada belirti olarak aşılamamın 3. Gününden beri göğüslerimde şişlik ve ağrı var onun dışında aon 3 gündür mide bulantım varr
Peki sonuç ne oldu bir gelisme var mıHayırlı olsun rabim sağlıkla kucana almayı nasip etsin bende bugun 10 gün oldu aşılama yaptım çok kötö bel ağrım ve kasıklarda ağrı var sizde böyle oldunuzmu
Merhaba . Aşilamadan sonraki gunlerde ne belirtiniz oldu doktorunuz iliski onerdimi sizede acaba hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah .. bizee de nasip olur insallah guzel haber almak aminnnn nKızlaaarrr aize umut olsun diye yazıyorum ben bir buçuk yıllık evliyim bi sıkıntımız olmadığı halde bebemiz olmadı aşılamaya karar verdik 1 şubat 2016 yani 17 gün önce aşılamam oldu ve ben dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doğumuma kadar hep sizin için dua edicem Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin bu güzel duyguyu bu aada belirti olarak aşılamamın 3. Gününden beri göğüslerimde şişlik ve ağrı var onun dışında aon 3 gündür mide bulantım varr
sperm hareketliliği dünyanın sonu değil düzeliyor canını sıkma bizim de hep 0 çıkıyodu, keçiboynuzu kürü yaptık ve emodex kullandık düzeldi. şimdi aşılama yaptırcaz inş daha da düzelmiştir.Ben 3 ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım rahim filmi dahil herseyi yaptırdım. ..
Martta aşılama yapilacak ama çok umutlu konuşmadi moralim bozuldu sperm hareketliligi yokmuş
hiiç acısı yok aşılamanın hissetmiyosun bile. ben bi baktım tamam dedi doktor, ultrasondan izlettirdi sperm gidişini falan. onları izlerken acı falan duymuyosunEvet rahim filmi çektirdim. ..
İnanılmaz bir acıydı asilamadan korkuyorum o yüzden netten okuyorum ama çok anlamadım.etrafima hiç yok aşılama yaptıran bilgi toplamaya çalışıyorum o yuzden
Sonucun belli oldu mu??İyi geceler kızlar yarın kan vermeye gidecem bana dua edin 14 gün oldu işalah çıkar
Maalesef olmadı yine bir hayel kırıklığı yaşadımSonucun belli oldu mu??
Maalesef olmadı yine bir hayel kırıklığı yaşadım
Arkadasim merhaba ben de birsey sormak istiyorum istanbulda asilama icin hangi hastane ve doktoru oneriyorsunestagfirullah. sorcaz tabi birbirimize. iki defa asilama sarti var ama devlette yada ssk anlasmali ozel hastanede olmasi gerek. ssk anlasmasi yoksa rapor icin gecerli degil. ist. da rapor veren belli basli yerler var zaten ama eskisehirde bilmiyorum nereden alindigini.
sen aklindakileri sor ben sabah hepsine tek tek cvp veririm.
sabah erken kalkicam yatmam lazim. iyi geceler.
Arkadasim merhaba ben de birsey sormak istiyorum istanbulda asilama icin hangi hastane ve doktoru oneriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?