Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ya (allah yardimcin olsun..gazioamanpasayi duydum murat keskine iyi diolardi sonra iyce arastirdim ama hic olumlu sonuc yok orralari kesin eledim zate (

Hadi ya (allah yardimcin olsun..gazioamanpasayi duydum murat keskine iyi diolardi sonra iyce arastirdim ama hic olumlu sonuc yok orralari kesin eledim zate (

Amin bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun inşallah.
G.o paşada normal muayene odasında, muayene eder gibi aşılama yapıyorlar, özel steril bir ortam yok.
Süleymaniyede de, aşılama öncesi muayene olduğun bölüm çok kalabalık, o altına serilen bezler kirli, biri kalkmadan sen hemen hazırlanmaya başlıyosun, üzerine örttüğün bez yerlerde geziyor falan. Aşılamayı ameliyathanede yapıyorlar, orası biraz daha iyi ama aşılamadan sonra dinlendiğin oda çok kötü depo havasında bir yer, yataklar felaket kirli.
Ben rapor çıkarmak için gittim oraya, çok fazla seçeneğim yoktu yani.
Küçük bir öneride de bulunmak istiyorum. Umarım olumlu sonuçlar alırsın ama olurda alamazsa ilerde tüp bebek yaptırman gerekirse diye, gittiğin hastanenin ssk anlaşmalı olması lazım. Yoksa aşılaman geçerli olmuyor rapor için

Saol cnm aciklamam icin zor isler mis bunlar hakket ya ( ins iyi bi yer bulabiliirim bende

Kizlar bende ikinci asilamama sitart verdim 3.ignemi bugun vurunucam gonal f 75 ml vurunuyorum benim ilk esimden oglum var ikinci esimden olmuyor sorun bende cikti polikistik over var

Ilk asilamada bir cocugum oldugu icin ilaclara rapor cikmamisti simdi yeni kanun cikmis ikinci evlilikte ortak cocuk yoksa devlet karsiliyor ilk asilmada ilaclara 1500 vermistim simdi 165 odedim dozlar yeterse

Kızlar bende 2.aşılamamda hamile kaldım Umudunuzu kaybetmeyin ve aşılama yapılmadan düzgün beslenmeye dikkat edin. Hamur işi yemeyin. Ben tutunsun diye inanıp hergün Ananas yiyenlerdenim. Size de umut olsun diye yazıyorum. Dün öğrendim ki ikiz miş bebişlerim Rabbimm hepinize nasip etsin inşallah.

selam kızlar. 1,5 yıllık evliyim. hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. 5 ay önce tedaviye başladık. eşimin ve benim tüm tahlillerimiz yapıldı. herşey normal çıktı, sebepsiz infertilite teşhisi konuldu bize de. hsg çektirdim, klomen+ çatlatma iğnesi ve 2 aşılama oldum. hiçbiri tutmadı. diğer taraftan, doktorum miyomumun olduğunu ama hamileliğe engel olmayacağını söyledi. ancak, hamile kalırsam düşüğe yada erken doğuma yol açabileceğini söyledi, çünkü yeri kötüymüş. hatta tüp bebeğe karar verirsem, miyomu histeroskopiyle alması gerektiğini söyledi. şu an çok kararsızım. bu durumda olanlar var mı aranızda? 2. aşılamam da tutmadı o yüzden üçüncüyü yaptırmak istemiyorum artık. lütfen yardımcı olun bana moralim çok bozuk

Benimde ikinci asilamm dun yapildi kizlar masadn kup kuru kalktim bu beni ümitlendirdi

Kızlar benimde ilk aşılamam tuttu size umut olsun diye yazıyorum. Aşılamadn sonra normal hayatnıza devam edin ağırlık kaldırmayın sadece ve çok düşünmeyin oldumu olmadımı diye. Rabbim verecek olduktan sonra o gelir zaten. Biz nekadar üzülsekte canımızı sıksakta olacak olan oluyo zaten. Benim bir tane yumurtam vardı ve dağlam olup olmadığı belli değildi. Ama rabbim nasip etti oldu.zamanı şimdiymiş demekki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba bugün asilama yaptrdm ce kasigimda bi agri var normal mi sizce ve Dr bugün ve yarin ilişkiye girmemi istedi normal mi acaba

benim hiç ağrım olmadı aşılamam tutmuştu ben sadece kabız olmaya ya çaba sarfettim,
gerçi kalbi durdu alındı bebiş ama ....

bir daha olur inşallah

merhaba canım bende bu hafta aşılama olacak suan iğneleri vuruluyorum ama çok umutsuzum nedense herkez asılamadan sonra yat kalkma 15 gün falan diyor doğrumu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…