- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.461
merhABA BENDE SUAN iğneleri oluyorum persenbe kontrole gidicem o iğnelerden kaç gün sonra catlama iğnesi ve asılama yapılıyor aşılamadan sonra günlük hayatına devammı ettin yatınmı canım çünkü bazıları 15 gün falan yat kalkma hiç diyorlarbenim hiç ağrım olmadı aşılamam tutmuştu ben sadece kabız olmaya ya çaba sarfettim,
gerçi kalbi durdu alındı bebiş ama ....
bir daha olur inşallah
Meraba cnm bende ilk aşılamam tuttu hamileyim şimdi. Ben aşılamadan sonra hiç yatmadm zaten aşılama olunca doktor bir saat yatırdı beni.sonrada normal hayatıma devam ettim.sadece ağır bişey kaldırmadım. Düşünmeden normal hayatına devm et. Kafaya takmakta iyi deil. Benim yaşadklarım.merhABA BENDE SUAN iğneleri oluyorum persenbe kontrole gidicem o iğnelerden kaç gün sonra catlama iğnesi ve asılama yapılıyor aşılamadan sonra günlük hayatına devammı ettin yatınmı canım çünkü bazıları 15 gün falan yat kalkma hiç diyorlar
Adet mi oldun canimkızlar merhaba bgun asılma nın 16. gunu adetın 2,gnu beta hcg 49 cıktı bu nedir. bole olup yukseln vrmı
Meraba canm benim ilk 20 çıkmıştı şimdi yükseldi çok şükür. Seninkide yükselir inşallh. Hayırlı olsun bebeğin.kızlar merhaba bgun asılma nın 16. gunu adetın 2,gnu beta hcg 49 cıktı bu nedir. bole olup yukseln vrmı
Ayy çok sevindim Canm inş darısı başına ilkinde olur inşMeraba cnm bende ilk aşılamam tuttu hamileyim şimdi. Ben aşılamadan sonra hiç yatmadm zaten aşılama olunca doktor bir saat yatırdı beni.sonrada normal hayatıma devam ettim.sadece ağır bişey kaldırmadım. Düşünmeden normal hayatına devm et. Kafaya takmakta iyi deil. Benim yaşadklarım.
O ne denk kızlar ya ben gonal femara kullandım perşembe gidicem kontrole sonraki aşama nekifasulyemmmmm erhaba canım sn kcıncı gunu yaptrdın 20 cıktı .cok korkuyorum bn
Korkma canım yükselir bence daha erken bi kaç gün sonra tekrar yaptırfasulyemmmmm erhaba canım sn kcıncı gunu yaptrdın 20 cıktı .cok korkuyorum bn
Hayırlı olsun cnm. Rabbim gönlüne göre versin.Ilk asilamam yapildi. Umutsuz olacagim bir durum yok. Biz de, doktorum da elimizden geleni yaptik. Otesi bizim irademizde degil. Hayirlisi olsun diyorum.
merhABA BENDE SUAN iğneleri oluyorum persenbe kontrole gidicem o iğnelerden kaç gün sonra catlama iğnesi ve asılama yapılıyor aşılamadan sonra günlük hayatına devammı ettin yatınmı canım çünkü bazıları 15 gün falan yat kalkma hiç diyorlar
Ilk asilamam yapildi. Umutsuz olacagim bir durum yok. Biz de, doktorum da elimizden geleni yaptik. Otesi bizim irademizde degil. Hayirlisi olsun diyorum.
Kızlaaarrr aize umut olsun diye yazıyorum ben bir buçuk yıllık evliyim bi sıkıntımız olmadığı halde bebemiz olmadı aşılamaya karar verdik 1 şubat 2016 yani 17 gün önce aşılamam oldu ve ben dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doğumuma kadar hep sizin için dua edicem Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin bu güzel duyguyu bu aada belirti olarak aşılamamın 3. Gününden beri göğüslerimde şişlik ve ağrı var onun dışında aon 3 gündür mide bulantım varr
Doktorum Cuneyt Barut, manisada ama cok memnunum. Izmirde anlasmali oldugu yerler olabilir. Tavsiye ederim.kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne
Aynen biz de canım umarım tutarsudeizmir ins cnmokadr para verdık bıd asılamaya cok yıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?