Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana da dua eder misiniz yarın saat 11 de ilk aşılamam yapılacak korku ve merak içindeyim :/

darısı başıma benim de yarın saat 11 de ilk aşılamam yapılacak dualrınızda eksik etmeyin beni de

Ben Ankaradayım 3 gün önce perşembe günü ilk aşılamamı oldum. haftaya perşembe kontrole gidecem bakalım hayırlı haberler alırım inşallah

merhaba canım bende bu hafta aşılama olacak suan iğneleri vuruluyorum ama çok umutsuzum nedense herkez asılamadan sonra yat kalkma 15 gün falan diyor doğrumu bu ?
Selam canım biraz geç gördüm . Kusura bakma. Yilk aşılamamda yatmamıştım hiç tutmadı. İkincide bir hafta rapor aldm aşılamadan sonra işe gitmedim evde geçirdim yattım cogunlukla ve tutundular çok şükür. Tabi tıp bi ilgisi yok desede biz pskolojik olarak yattıgımızda tutacagına inanırsak oluyor sanırım umarım seninde öyle olur inan ve olsun

Çok sevindim Canm senin adına dün oldum on dakika orada yaptırdılar sonra eve yolladılar evde yattım peki Asilamadan kaç gün sonra normal iliski oldu bana gün aşırı dediler

Çok sevindim Canm senin adına dün oldum on dakika orada yaptırdılar sonra eve yolladılar evde yattım peki Asilamadan kaç gün sonra normal iliski oldu bana gün aşırı dediler
Biz sadece bir kez yaptık oda aşılamadan birgün sonra. Doktorum öyle önerdi . Bu arada Benimkiler ikiz Allah gönlüme göre verdi çok şükür.inşallah darısı başına olsun.

Biz sadece bir kez yaptık oda aşılamadan birgün sonra. Doktorum öyle önerdi . Bu arada Benimkiler ikiz Allah gönlüme göre verdi çok şükür.inşallah darısı başına olsun.
Aaa ne güzel ya kaç yumurtan vardı Canm ne güzel yaa Allah uzun ömürler versin bende dusunuyordum acaba Asilamadan bi gün sonra girsekmi girmesekmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…