- 28 Ekim 2015
- 445
- 295
- 53
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.481
İrenbe de yaptırdım aşağı yukarı 2000 lira tuttu ama sonuç olumsuz malesefkızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne
Slm kardeşim ben yaptım İzmir 9 eylulDe aşılama yaptım SSK anlaşmalı sadece ilaç parası ödedim gonalfi 300 tele Bide çatlatma inesinede 100 tl toplam 400 ödedim ama tutmadı bu ay tekrar deneyecezkızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne
bana da dua eder misiniz yarın saat 11 de ilk aşılamam yapılacak korku ve merak içindeyim :/Kızlar benimde ilk aşılamam tuttu size umut olsun diye yazıyorum. Aşılamadn sonra normal hayatnıza devam edin ağırlık kaldırmayın sadece ve çok düşünmeyin oldumu olmadımı diye. Rabbim verecek olduktan sonra o gelir zaten. Biz nekadar üzülsekte canımızı sıksakta olacak olan oluyo zaten. Benim bir tane yumurtam vardı ve dağlam olup olmadığı belli değildi. Ama rabbim nasip etti oldu.zamanı şimdiymiş demekki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
darısı başıma benim de yarın saat 11 de ilk aşılamam yapılacak dualrınızda eksik etmeyin beni deMeraba cnm bende ilk aşılamam tuttu hamileyim şimdi. Ben aşılamadan sonra hiç yatmadm zaten aşılama olunca doktor bir saat yatırdı beni.sonrada normal hayatıma devam ettim.sadece ağır bişey kaldırmadım. Düşünmeden normal hayatına devm et. Kafaya takmakta iyi deil. Benim yaşadklarım.
12 gündür hiç kontrole gitmedinmi. bana doktor 1 hafta sonra gel dediBenim 12.günüm hiç belirti yok
Yok çağırmadi12 gündür hiç kontrole gitmedinmi. bana doktor 1 hafta sonra gel dedi
Benim doktorum da 10gun sonra gel dedi beta HCG İCİN bir de progestaran verdi tutunsun diye12 gündür hiç kontrole gitmedinmi. bana doktor 1 hafta sonra gel dedi
Progesteran hap mi canım bana da 14 gün sonrasına randevu verdiBenim doktorum da 10gun sonra gel dedi beta HCG İCİN bir de progestaran verdi tutunsun diye
Bende kullanıyorum progestan. Doktoruna sor nasıl kullancağını prospektüsünde ağız yoluyla kullanın diyorProgesteran hap mi canım bana da 14 gün sonrasına randevu verdi
Ben crinone jel kullanıyorum onu verdi drBende kullanıyorum progestan. Doktoruna sor nasıl kullancağını prospektüsünde ağız yoluyla kullanın diyor
Evet canim 8saatte bir aliyorum 1tane.. Bakalim neler bekliyor biziProgesteran hap mi canım bana da 14 gün sonrasına randevu verdi
Selam canım biraz geç gördüm . Kusura bakma. Yilk aşılamamda yatmamıştım hiç tutmadı. İkincide bir hafta rapor aldm aşılamadan sonra işe gitmedim evde geçirdim yattım cogunlukla ve tutundular çok şükür. Tabi tıp bi ilgisi yok desede biz pskolojik olarak yattıgımızda tutacagına inanırsak oluyor sanırımmerhaba canım bende bu hafta aşılama olacak suan iğneleri vuruluyorum ama çok umutsuzum nedense herkez asılamadan sonra yat kalkma 15 gün falan diyor doğrumu bu ?
Çok sevindim Canm senin adına dün oldum on dakika orada yaptırdılar sonra eve yolladılar evde yattım peki Asilamadan kaç gün sonra normal iliski oldu bana gün aşırı dedilerSelam canım biraz geç gördüm . Kusura bakma. Yilk aşılamamda yatmamıştım hiç tutmadı. İkincide bir hafta rapor aldm aşılamadan sonra işe gitmedim evde geçirdim yattım cogunlukla ve tutundular çok şükür. Tabi tıp bi ilgisi yok desede biz pskolojik olarak yattıgımızda tutacagına inanırsak oluyor sanırımumarım seninde öyle olur inan ve olsun
Biz sadece bir kez yaptık oda aşılamadan birgün sonra. Doktorum öyle önerdi . Bu arada Benimkiler ikizÇok sevindim Canm senin adına dün oldum on dakika orada yaptırdılar sonra eve yolladılar evde yattım peki Asilamadan kaç gün sonra normal iliski oldu bana gün aşırı dediler
Aaa ne güzel ya kaç yumurtan vardı Canm ne güzel yaa Allah uzun ömürler versin bende dusunuyordum acaba Asilamadan bi gün sonra girsekmi girmesekmi diyeBiz sadece bir kez yaptık oda aşılamadan birgün sonra. Doktorum öyle önerdi . Bu arada Benimkiler ikizAllah gönlüme göre verdi çok şükür.inşallah darısı başına olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?