- 19 Ocak 2016
- 109
- 117
- 103
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.501
4 yumurtam olgunlaşmıştı benim. İkisi bana müjde olduAaa ne güzel ya kaç yumurtan vardı Canm ne güzel yaa Allah uzun ömürler versin bende dusunuyordum acaba Asilamadan bi gün sonra girsekmi girmesekmi diye
Uç yumurtam vardı Canm dün aşılama oldu şimdi bugn yine ilişkiye girsekmi4 yumurtam olgunlaşmıştı benim. İkisi bana müjde oldusenin kaç yumurtan vardı canım?
Akşam girin benceUç yumurtam vardı Canm dün aşılama oldu şimdi bugn yine ilişkiye girsekmi
Benimki gececi akşam evde yok biz en iyisi çalışmalara başlayalımAkşam girin bence
ben tam yarım saat kalkmadım ebe sol bacağımı kaldırıp sağ bacağımın üstüne attı bacak bacak üstüne yarım saat bekledimÇok sevindim Canm senin adına dün oldum on dakika orada yaptırdılar sonra eve yolladılar evde yattım peki Asilamadan kaç gün sonra normal iliski oldu bana gün aşırı dediler
yaptınız mı testinizi umarım pozitiftir.. bizlere de umut olur..Bugün 14.gün dra gitmicem evde test yapcam eğer negatifse adet olunca gidicem
Selam canım biraz geç gördüm . Kusura bakma. Yilk aşılamamda yatmamıştım hiç tutmadı. İkincide bir hafta rapor aldm aşılamadan sonra işe gitmedim evde geçirdim yattım cogunlukla ve tutundular çok şükür. Tabi tıp bi ilgisi yok desede biz pskolojik olarak yattıgımızda tutacagına inanırsak oluyor sanırımumarım seninde öyle olur inan ve olsun
inanmıyorummmm işte benim hayalimm.Biz sadece bir kez yaptık oda aşılamadan birgün sonra. Doktorum öyle önerdi . Bu arada Benimkiler ikizAllah gönlüme göre verdi çok şükür.inşallah darısı başına olsun.
ilacınız neydi sizin bir de kaç doz aldınız acabaUç yumurtam vardı Canm dün aşılama oldu şimdi bugn yine ilişkiye girsekmi
Yok daha yapmadım yarın testlerim internetten gelicek yarın yapicam umarım güzel haberler veririmyaptınız mı testinizi umarım pozitiftir.. bizlere de umut olur..
Beni on dak sonra kaldırdılar yetermis yatinca tutunuyo diye bir kanıt yokmuş sınır ettilerben tam yarım saat kalkmadım ebe sol bacağımı kaldırıp sağ bacağımın üstüne attı bacak bacak üstüne yarım saat bekledim
Gonalf iğne femara hap canım 37.5 yedi gün kullandimilacınız neydi sizin bir de kaç doz aldınız acaba
Ben Ankarada medical parkta saime kış doktora gidiyorum.bu ay aşılama oldum eğer gebe kalırsam önerebilirim. Eğer bu ayda hamile kalamazsam 2. Defa aşılama yaptırmayı düşünmüyorum. 2-3 ay hiç bişe yapmıyacam yine olmazsa tüp bebek için arkadaşımın tüp bebek için gittiği doktora gitmeyi düşünüyorumarkadaşlar merhabalar. ben yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. eşim varikosel ameliyatı oldu ve değerler normal şu anda. bu ay da bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. süreç nasıl işliyor, nelere dikkat etmeliyiz bilgi verebilir misiniz? bir de ankara da önerdiğiniz ve önermediğiniz merkezler var mıdır?
sıkmayın canınızı veren Allah.. ben hep derim insanlar kazayla hamile kalanlar sanki bacaklarını mi dikerek bekledi yaım saat olacağı varsa bir şekilde oluyor.. inşallah mart ayı bizlerin ayı olur benim çarşamba beta HCG için randevum var gitmesem mi acaba diyorm..Beni on dak sonra kaldırdılar yetermis yatinca tutunuyo diye bir kanıt yokmuş sınır ettiler
Senin adına çok üzüldüm. Allahım 1 dahaki aya nasip eder inşallah üzme kendini. benimde 1 hafta var reglime. Bugün biraz karnım ağrıdı gibi ama inşallah hastalanmam. Tekrardan aşılama yaptıracakmısın ?benim çarşamba hasta olmam gerekiyordu ama bugün hastalandımaşılama yolunda ilk denemem hüsranla sonuçlandı.. bu kadar erken adet olcağımı beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?