Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sevindim Canm senin adına dün oldum on dakika orada yaptırdılar sonra eve yolladılar evde yattım peki Asilamadan kaç gün sonra normal iliski oldu bana gün aşırı dediler
ben tam yarım saat kalkmadım ebe sol bacağımı kaldırıp sağ bacağımın üstüne attı bacak bacak üstüne yarım saat bekledim

Biz sadece bir kez yaptık oda aşılamadan birgün sonra. Doktorum öyle önerdi . Bu arada Benimkiler ikiz Allah gönlüme göre verdi çok şükür.inşallah darısı başına olsun.
inanmıyorummmm işte benim hayalimm.inşallah sağlıklısıyla hayırlısıyla bana da nasip olur dualarınızda eksik etmeyin beni benim sağlı sollu iki yumurtam oluştu.. siz hangi ilacı kullandınız kaç doz bir de

Arkadaşlar benim eşimin morfolojisi 0
Aşılama yaptırsak şans var mı sizce
Bir de aşılama icin izlenen yol nedir
Hangi bölüme başvurmalı
Tavsiye hastane var mıdır avrupa yakasında

Bugün aşılamamın 7. Günü doktora gittim Progesteron kan testi yaptırdım. 49 ml yumurtlama oluşmuş gayet güZel dedi doktor. Bakalım adet günümü bekliyecem.inşallah güzel haberler alırım kızlar

arkadaşlar merhabalar. ben yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. eşim varikosel ameliyatı oldu ve değerler normal şu anda. bu ay da bekleyip aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. süreç nasıl işliyor, nelere dikkat etmeliyiz bilgi verebilir misiniz? bir de ankara da önerdiğiniz ve önermediğiniz merkezler var mıdır?

Ben Ankarada medical parkta saime kış doktora gidiyorum.bu ay aşılama oldum eğer gebe kalırsam önerebilirim. Eğer bu ayda hamile kalamazsam 2. Defa aşılama yaptırmayı düşünmüyorum. 2-3 ay hiç bişe yapmıyacam yine olmazsa tüp bebek için arkadaşımın tüp bebek için gittiği doktora gitmeyi düşünüyorum

Beni on dak sonra kaldırdılar yetermis yatinca tutunuyo diye bir kanıt yokmuş sınır ettiler
sıkmayın canınızı veren Allah.. ben hep derim insanlar kazayla hamile kalanlar sanki bacaklarını mi dikerek bekledi yaım saat olacağı varsa bir şekilde oluyor.. inşallah mart ayı bizlerin ayı olur benim çarşamba beta HCG için randevum var gitmesem mi acaba diyorm..

Benimde fsh 3.78 progesteronda 0,27 . Sanirim deqerlerim pek iyi deil . Progesteronu yukseltmek icin ne yapmak gerekiyor kizlar aranizda tecrubesi olan var mi ?

merhaba arkadaşla ben aranızda yeniyim 14 gün gonal f kullandım yarın ilk aşılamam olucak heycanlıyım bakalım ne olucak bu yolda sizlerin deneyimlerinizin çok ardımı olucağına inanıyorum bana deneyimlerinizden bahsederseniz sevinirim

benim çarşamba hasta olmam gerekiyordu ama bugün hastalandım aşılama yolunda ilk denemem hüsranla sonuçlandı.. bu kadar erken adet olcağımı beklemiyordum
Senin adına çok üzüldüm. Allahım 1 dahaki aya nasip eder inşallah üzme kendini. benimde 1 hafta var reglime. Bugün biraz karnım ağrıdı gibi ama inşallah hastalanmam. Tekrardan aşılama yaptıracakmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…