- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.521
Amin canım git bence neden gitmicensıkmayın canınızı veren Allah.. ben hep derim insanlar kazayla hamile kalanlar sanki bacaklarını mi dikerek bekledi yaım saat olacağı varsa bir şekilde oluyor.. inşallah mart ayı bizlerin ayı olur benim çarşamba beta HCG için randevum var gitmesem mi acaba diyorm..
Hmmm... yumurtan kac mm idi catlatma ignesi vuruldugunda?benim çarşamba hasta olmam gerekiyordu ama bugün hastalandımaşılama yolunda ilk denemem hüsranla sonuçlandı.. bu kadar erken adet olcağımı beklemiyordum
Hmmm... yumurtan kac mm idi catlatma ignesi vuruldugunda?
2 yumurtam vardı biri 18 diğeri 20 mm bir tanesi kiste dönüşmüş zaten bu ay doğum kontrol hap kullanacağım sanırım 2. aşılama yaptrıp vakit kaybetmeyeceğim tüp bebek deneyeceğim.. allah sizlere nasip etsin inşallah tutsun aşılamalarınız..Senin adına çok üzüldüm. Allahım 1 dahaki aya nasip eder inşallah üzme kendini. benimde 1 hafta var reglime. Bugün biraz karnım ağrıdı gibi ama inşallah hastalanmam. Tekrardan aşılama yaptıracakmısın ?
Sakın kullanma doğum kontrol klomrn ilaçtan sonra bendede oldu o ay ben soğan kürü yapıp onu içtim bilmiyorum onun etkisi oldumu ama öteki ay geçti kendiliğinden. Bende öle bu ayki aşılamam tutmassa tüp bebeğe geçeceğim. Allahım hepimizin yanında olsun bebek sahibi yapsın bizi bir an önce2 yumurtam vardı biri 18 diğeri 20 mm bir tanesi kiste dönüşmüş zaten bu ay doğum kontrol hap kullanacağım sanırım 2. aşılama yaptrıp vakit kaybetmeyeceğim tüp bebek deneyeceğim.. allah sizlere nasip etsin inşallah tutsun aşılamalarınız..
Bağcılarda Medipol hastanesi Günseli hanım dr um memnunum kendisinden laporoskopi ameliyatını da kendisi yapmıştı. Yeni tedaviye başladım ama burda onun hastası bir çok kişinin aşılamada olumlu sonuç aldığını girdim fiyat 1250 TL hastane için benim ilaçların 300 gibi birşey tuttu rapor çıkardılar ama en az 3 yıl evli olmak gerekiyor rapor için o yüzden sizin ilaçlar daha çok tutar canımArkadaşlar merhaba,
Ben istanbul bahcelievler'de yasiyorum. 2 yillik evliyim, pko ve rahimde sekil bozuklugu var. Aralik'ta histereskopi oldum. Henuz bir gebelik olmadı malesef.
Artik asilama yaptirmayi düşünüyorum.
Fiyat, masraf hakkinda bilgi ve hastane doktor onerisi yapar misiniz?
Medipol bağcılar günseli hanım. Ben daha tedaviye yeni başladım kendisinden memnunum burada hastaları var olumlu sonuç alanlar var. İnşallah bizede uğurlu gelir. 1250 aşılama ücretiArkadaslar merhaba umarim rabbim hepimize en kisa zamanda hayirli bir evlat sahibi olmamizi nasip eder ins...bende galiba asilama yoluna giricem fakat ne bi doktor ne bi hastane hakkinda hic bir fikrim yok ist.avrupa yakasında onerebileceginuz yerler neler yardimci olursanız sevinirim..simdiden tsklerr
ama ya soğan kürüyle geçmezseSakın kullanma doğum kontrol klomrn ilaçtan sonra bendede oldu o ay ben soğan kürü yapıp onu içtim bilmiyorum onun etkisi oldumu ama öteki ay geçti kendiliğinden. Bende öle bu ayki aşılamam tutmassa tüp bebeğe geçeceğim. Allahım hepimizin yanında olsun bebek sahibi yapsın bizi bir an önce
Valla geçer demiyorum ama bana doğum kontrol ilacı çok saçma geliyor. Sonuçta bebek istiyoruz. Kuzenimede doktoru kisten dolayı doğum kontrol ilacı vermiş o içmedi. Ve sonra doktorunu değiştirdi güvenemedi o doktora diğer gittiği doktortan sonra şu an 4 aylık hamile. Bu arada aşılamam tutmadı bugün regli oldum. Artık bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum . Yıl sonunda gidip tüp bebek tedavisi görecem o zamana kadar hamile kalmassamama ya soğan kürüyle geçmezse
üzülmeyin zaten aşılamada başarı oranı çok çok düşük sadece %15-20 benim gittiğim doktorlardan biri bana neden aşılama yaptrıacksın ki tutma ihtimali çok düşük deneyin biraz dha tüp bebek denersiniz olmazsa demişti.. şimdi şimdi mantıklı geliyor ama işte sıralamasını tkaip etmek istior insan 1 defa daha yaparsam ben aşılama yani 2.den sonra tüp bebek için rapor çıkabiliyor ama sanrım denmeyeceğim hakkımzda en en hayrlsı olsun bu arada bende bugünden itibaren soğan kürünüe başlayıp doğum kont haını bırakmaya karar verdim dualarda buluşmak dileğiyle çok teşekkür ederim cevapladığınız için bu yolda yalnız değiliz biz gibi çok insan varValla geçer demiyorum ama bana doğum kontrol ilacı çok saçma geliyor. Sonuçta bebek istiyoruz. Kuzenimede doktoru kisten dolayı doğum kontrol ilacı vermiş o içmedi. Ve sonra doktorunu değiştirdi güvenemedi o doktora diğer gittiği doktortan sonra şu an 4 aylık hamile. Bu arada aşılamam tutmadı bugün regli oldum. Artık bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum . Yıl sonunda gidip tüp bebek tedavisi görecem o zamana kadar hamile kalmassam
Selamlar benimde dün ilk aşılamam yapıldı umarım hayırlı sonuca ulaşırız, Geçtiğim süreçten bahsedicem..
Adetimin ikinci günü kontrole çağırdı doktorum yumurta ve yumurta rezervine bakıcaz dedi.. 7tane merional iğne yazdı ve Ertesi gün itibari ile başlandı iğnelerim 5.iğneden sonra kontrole çağırdı yumurtaların gayet iyi son iki merional yaptır sonra bitince ovitrelle çatlatma iğnesi yapılsın 36saat sonrası yani akşam 8için randevu verdi ve dün ilk aşılamam gerçekleşti... 1.aşılama günüm kasıklarımda inanılmaz ağrı var oturup kalkarken daha fazlalaşıyor.. Neyse progestan ilaç verdi sabah akşam onu alıcam şimdi.. 11 nisan kan testi yapılabilir dedi bakalım rabbim ne derse o olur Aşılama sonrası 3. ve 5. günü ilişki dedi doktorumuz.. Haber olumlu olumsuz sizlerle paylaşıcam kızlar kızlar
Ins bebegine kavusursunnnSelamlar benimde dün ilk aşılamam yapıldı umarım hayırlı sonuca ulaşırız, Geçtiğim süreçten bahsedicem..
Adetimin ikinci günü kontrole çağırdı doktorum yumurta ve yumurta rezervine bakıcaz dedi.. 7tane merional iğne yazdı ve Ertesi gün itibari ile başlandı iğnelerim 5.iğneden sonra kontrole çağırdı yumurtaların gayet iyi son iki merional yaptır sonra bitince ovitrelle çatlatma iğnesi yapılsın 36saat sonrası yani akşam 8için randevu verdi ve dün ilk aşılamam gerçekleşti... 1.aşılama günüm kasıklarımda inanılmaz ağrı var oturup kalkarken daha fazlalaşıyor.. Neyse progestan ilaç verdi sabah akşam onu alıcam şimdi.. 11 nisan kan testi yapılabilir dedi bakalım rabbim ne derse o olur Aşılama sonrası 3. ve 5. günü ilişki dedi doktorumuz.. Haber olumlu olumsuz sizlerle paylaşıcam kızlar kızlar
Bizde kimseye söylemedim kafamız rahat olsun diye yoksa surkli ne oldu nasıl oldu olacak bende ilk asilama olucam tedaviye başladık 8. Gün oldu bakalım nasıl olacakMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım iğnelerime yarın başlayacağım 5 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık ama Allah nasip etmedi. Süleymaniye kadın doğum tüp bebek merkezine gidiyorum eşimle verdiğimiz karardan ötürü kimseye laf anlatmamak için ailelerde söylemiyoruz ama heyecanımı bir türlü en azından sonuçları burdan sizlerle paylaşmak istedim ve tecrübelerinize ihtiyacım var
hayırlısı olsun inşallah iğnelerine başladınmı ne kullanıyorsun bana fostimon verdiler 7 gün kullandıktan sonra kontrole gidicem. Daha başlamadan sıkıntıya girdim sende bir sıkıntı varmı yoksa benim gibi hiç bir sıkıntı yokkenmi hamile kalamıyorsunBizde kimseye söylemedim kafamız rahat olsun diye yoksa surkli ne oldu nasıl oldu olacak bende ilk asilama olucam tedaviye başladık 8. Gün oldu bakalım nasıl olacak
Gonalf verdi cnm 7 gün 75 m kullandım 2 gündür 112.5 yaptı bugün yine gideceğim bakalım 9. Gün bugünhayırlısı olsun inşallah iğnelerine başladınmı ne kullanıyorsun bana fostimon verdiler 7 gün kullandıktan sonra kontrole gidicem. Daha başlamadan sıkıntıya girdim sende bir sıkıntı varmı yoksa benim gibi hiç bir sıkıntı yokkenmi hamile kalamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?