Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gonalf verdi cnm 7 gün 75 m kullandım 2 gündür 112.5 yaptı bugün yine gideceğim bakalım 9. Gün bugün
İğneleri dışardamı yaptırıyorsun kendinmi yapıyorsun ben bugün ilkini dışarda yaptırıcam sonra kendim yapmayı düşünüyorum akşam 6 dan sonraki saatlerde yaptır dediği için sıkıntılı oluyo saatler ne yazıkki. Sizin ne gibi bir sıkıntınız var ne zamandır olmuyo tatlım hangi hastaneye gidiyorsun gelişmeleri söylersen çok sevinirim birbirimize umut olalım cnm

Kendim yapıyorum iğneleri canım banada öğlen 1-2 arası vur dediler. Medipol mega Günseli hanıma gidiyorum. Benim yumurta rezerv azligim var ve tüplerde sıvı birikmesi vardı onu laporoskopi ile temizlediler. Ondan sonra direk aşılama önerdi Dr ben daha önce klomen + patlatma iğnesi demedim olmadı. Bakalım aşılamada ne olacak herşey kısmet :)

Llah

Allah yardımcımız olsun canım ya bana akşam 5 ten sonraki bir saat belirle ve tam o saatte yap dedi benimde bugün ilk günüm zor oluyomu kendin yapmak Can'ın çok acıyomu. Sana başka ne verdi ilaç olarak bana coraspin ımom omega fostimon ve çatlatma iğnesi verdi.

Sen b
sen bugün doktora gidecektin ne oldu ne dedi son durumlarını bildir

İğne folikasit catlatma iğnesi bide yumurta koruyucu bi iğne verdi onu daha vurmadi. Bugün gittim 1 yumurta var 13 mm cumartesi tekrar. İğne acimiyor canım merak etme bdn vurduysam herkes vurur galiba :)
Ben ilk iğnemi yarım saat sonra vurduracağım bende kendim vururum ama nasıl yapılacağını görmek için sağlama almak istedim. Yumurtan iyimiymiş yani 13 mm hiç bişey demedimi doktor cnm

Kızlar bismillah diyeyim konuya baslayayim: Nisanda asilama yapilacak bana insaAllah cok cok heyecanliyim. Hsg normal,polikistik overim ama degerlerim iyi,esimin hem hareketli sayisi az hem morfolijisi kotu, kumelersme var dr direk asilama dedi. Simdi adetimi bekliyorum esime 2 Tane ilac verdi onlara hemen basla dedi hsg yide cektireli 3 gun oldu belki bu ay kendiliginden olur nasip kismet. Sizler nasilsiniz duygulariniz nasil

Bahcelievler medicalparkta sarisin bi dr emine ulkerdi galiba cok iyi bi dr ben avrupa yakasindayken ona gidiyordum. Ayrica tupbebek bolumunde latif bey var oda cok iyi

Allah saglikla sihhatle hayirli bir evlatla sonuclandirsin insaAllah bende ilk asilamami yaptircam kismetse heyecandab uyuyamiyorum anlatamam benide adetin ikinci gunu cagirdi adetim 23 nisanda bakalim ne olacaj hadi hayirlisi

Ya cnm bişey sorucam ben bu insülin şırıngalarından aldım ama bunun ucundaki iğne değişmiyormuş eczanelerdede yok ben nerden bulucam bu şırıngaları bilemedim ya acaba her hangi bir hastaneden istesem verirlermi

Merhaba canım bende bugün ilk iğnemi vuruldum senin gibi bende heyecanlıyım Allah gönlümüze göre versin inşallah

Başarılı bir aşılama geçirmen dileklerimle öncelikle:) İğne kutusunun içinden bir miktar çıkıyor olmalı. Şayet yoksa aşılama yaptırdığın yerdeki hemşirelerden isteyebilirsin.

Başarılı bir aşılama geçirmen dileklerimle öncelikle:) İğne kutusunun içinden bir miktar çıkıyor olmalı. Şayet yoksa aşılama yaptırdığın yerdeki hemşirelerden isteyebilirsin.
Teşekkür ederim tatlım benim hastane bana biraz uzak ben Anadolu yakasındayım hastanem Avrupa yakasında sanırım bir hastaneden alabilirim ya valla iğneyi vurmak değil şırıngayı bulmak sıkıntı oldu bana 2 dir yanlış alıyorum :))

Bende anadoluyakasindayom kime gidiyorsun?
Biz 5 yıllık evliyiz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama Allah nasip etmedi herhangi bir sıkıntımız yok sebebi bilinmeyen interfilite bizimkisi histeroskopi bile yapıldı ama hiç bir sıkıntı yok eşimde de bendede. Süleymaniye hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum şener bey var orda ve çok memnunum bir sıkıntı yok şimdilik çok kalabalıkta değil istediğim an gidebiliyorum Zeytinburnu'nda. Sen nereye gidiyorsun canım sizde varmı bir problem sana nie aşılama dediler

Benim esimin spermelrinde hareketli az ve morfolojisi bozuk cikti o yuzden asilama bende pko yum. Bizde 3 senedir evliyiz Allahin izniyle. 2 senedirde istiyoruz ama olmadi nasip. Ben dragosta gulen tıp merkezinde Bülent Kars'a gidiyorum

Benim esimin spermelrinde hareketli az ve morfolojisi bozuk cikti o yuzden asilama bende pko yum. Bizde 3 senedir evliyiz Allahin izniyle. 2 senedirde istiyoruz ama olmadi nasip. Ben dragosta gulen tıp merkezinde Bülent Kars'a gidiyorum
Anladım canım Allah büyüktür dualarımız kabul olacaktır inşallah sanırım sen maltepe civarlarında oturuyorsun.

Bide benim bildiğim kadarıyla erkeğin sperm hareketli azda aşılama değilde direk tüp bebek yapıyorlar iyice araştırdınmı 2 gün önce ben hastaneye gittiğimde doktor kadına anlatıyordu şahit oldum bu duruma ve devlet hastanesi olduğu halde özenliler bu konulara eğer özele gidiyorsan böyle şeylere dikkat et ve araştır malum hayat şartları gereği herşey para tuzağı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…