Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım Allah büyüktür dualarımız kabul olacaktır inşallah sanırım sen maltepe civarlarında oturuyorsun.
İnsaAllah evet maltepede ituruyorum bulent beyide kk da tavsiye ettiler nettem arastirdim oyle buldum suan hersey guzel drumla elhamdulillah. Yani seni suan cok iyi anliyorum ben daha simdiden heyecanliysam seni dusunemiyorum dikkat et kendine guzel guzel beslen insaAllah olacak :)

Ozel canim daha simdiden harcadigimiz paranin haddi hesabi yok ama dr once esime ilac verdi 500 tl onu kullancak dr dediki sonucta dogal yolla kalmanin sansi %20 asilama da bu sans %18 tup bebekte ise %55 dedi. Rahmin cok guzel tuplerin acik hersey yolunda dedi sperm de baya sikinti cikti ama dr spermleri alip yikayacagiz saglikli ve iyi olanlari rahime gonderecegiz yani asilama islemi yapacagiz dedi. E simdi mantiken dusununce evet olmasi gereken bu sonra artik tutttu tutmadi nasip iisi yani ilac spermlere iyi gelwcek diye dusunuyorum netten bende baktim vitamun falan duzeltiyormus bu hareketlilik durumunu dr zaten bi balik yagi verdi birde baska bir vitamin ben birde dunden itibaren keci boynuzunada basladim artik gerisi nasip :)

İnşallah allahım gönlüne göre verir canım ya özelde çok aşırı paralar gidiyo ben ilk önce devlette denemeye karar verdim hiç bir sıkıntımız olmadığı için bakalım hayırlısı aslında ne bilim heyecandan çok dua ediyorum olsun da kaynanamın çenesini susturayım die çok geriliyorum çünkü abuk subuk konuşmalarına. Bu arada yakın oturuyoruz bende Fındıklı'da oturuyorum tatlım :)

Findikli dan zeytinburnuna mi gidiyorsun ? Ya sizi sorun yokmus masallah bende sgk ile anlasmali ozel hastanelere gittim gayet uygun fiyatlarla muayene oldum vs vs ama oyle sacma seyler gordum ki resmen zamanimizi calmislar dr ne benden ne esimden tahlil istemeden diyor ki sen cok zayifsin kilo al gel hamile kalirsin olmadi 4 ay sonra gel asilama yapariz. Guzel guzel anlatma sikintimizi bulma soyleme hic yok yani zamanimizi caldilar hep. Bu dr cok guzel ilgilendi anlatti herseyi muayeneli tip merkezinde ama dogum vs icin kozyatagi central la anlasmali. Arkadasiminda 3 senedir olmuyor oda benle ayni dr agidiyor onda polip cikti ameliyat etti bidaha ki ay ona bakalim nediyecek ondada esinde hareketlilik morfoloji sorunu var onunda esi ilac kullaniyor. Onlar tavsiye eetti zaten bu dr u da onceden lutfi kirdarda k.dogumda bolum asistaniymis yeni birakmis orayi simdi tamamen tip merkezinde gece 1-2 ye kadar hasta bakiyor. Bu arada kayinvaliden nediyor

Bua arada kayinvaliden nediyor ?

Selam kızlar öncelikle rabim çocuk isteyen herkese nasip etsin benim aşılama şubat oldu ama tutmadı bir ay dinle dedi sonra gel dedi ama adet olmadım 10 gündü adet gecikmem var sancım vardı ama geçti aşılama dan sonra gecikme olbilirmi

Bua arada kayinvaliden nediyor ?
Evet zeytinburnuna gidiyorum ama yarım saat sürüyo Göztepe'ye gitmekten kolay oluyo metro ve marmaray Sondurakta iniyorum hastane orda zaten. Sen çok saçma sapan şeylerle karşılaşmışsın harbiden kaç kilosunki sana öle bişey Dio ben 48 kiloyum hiç öle bişey demediler valla hatta o gün gittiğimde kadının biri balık etliydi biraz kilo vermeye bak dedi doktor. Kaynanam sıkıntılı biri cnm ya ne yapsak yaranamayız ne bende ne eşimde problem olmadığı halde sanki sıkıntı bendeymiş gibi konuşuyo eşime abuk subuk çekemiyorum önceden çok takıyodum ama doktor stres çok büyük engel dedi şimdi hiç bir şeyi umursamıyorum cnm

Ben izmire bile gittim doktora orda ilişkiden 1 saat sonra kontrol ettiler birbiriyle uyum sağlıyolarmı die baktılar yani benim baktırmadığım hiç bişey kalmadı stres yapmayın dedi doktor

Merhaba tabiki olabilir adetin 10 gün geçtiyse neden test yapmıyorsun cnm normal yollarlada olabilir tutabilir tabiki aşılama sonrası ama ilaçlardan dolayıda gecikme olabilir bence bir an önce test yaptır derim

Ben ilk iğnemi yarım saat sonra vurduracağım bende kendim vururum ama nasıl yapılacağını görmek için sağlama almak istedim. Yumurtan iyimiymiş yani 13 mm hiç bişey demedimi doktor cnm
Canim iyi yumurta bet olarak cumartesi konuşuruZ ama 1 yumurtada aşılama için yeterli dedi hastanede özel olarak hemşire anlattı cnm nasıl vurulucagimi iğneyi

Bende 45 kiloyum hatta benim zayif olmam pko icin olumlu bir durum. İlk bunu duydugumuzda esim kayinvalideme demis kayinvalidem yuzume dediki ben bir tek olecegimi bilmiyorum bak tahmin ettim sen zayifsin diye olmuyor dedi ben cok alindim esime de neden boyle dedin dah net bir neden yokken?? Sonra iste bana yemek ye yemek ye kendine bak hani sanki benden kaynakliymis gibi !! Zaten benim oyle bir derdim yok nasip isi bu Allah dilerse verir bunlar bahane ama esime dedim o sperm verdikten sonra biz ufaktan anladik sperm sikintili esime dedim ki eger birine bir aciklama yapacaksan beni kat ise bosver hanimda ufak sikintilar var de dedim ben takilmam boyle seylere bosver dedim k.validemle gorumcemede dedim ben pko yum o sikinti ama esimde kapsamli sperm verecek bakalim dedim. Esimin sperm sonucunu alinca esim kabullenemedi yani anlayissiz bir esim yok elhamdulillah kaba saba bi adam degil ama erkek iste bana dediki saka ile karisik ne yaptin ne ettin sorunu bana yiktin dedi guldu ama ben anladim cani skldi ama sordugumda hersey Allahtan bir sknti yok cok hazir yemek yedim ondan oldj hep falan diyip dikkat ediyor simdi. Velhasil kelam kayinvalidem anlayislidir severimde kendisini haaa o lafina uzuldum mu evet uzuldum bende son dr muayenesine k validemi de aldim gelmek istiyordu tabi annecim gel dedim simdi herseyi en ince ayrintisina kadar biliyor .. Yani nasip isi bu sonucta

Canim iyi yumurta bet olarak cumartesi konuşuruZ ama 1 yumurtada aşılama için yeterli dedi hastanede özel olarak hemşire anlattı cnm nasıl vurulucagimi iğneyi
Hadi hayırlısı tatlım ya bende yaparım iğneyi öğrendimde şırıngayı yanlış almışım yarın gidip herhangi bir hastaneden isticem artık yapacak bişey yok

En azından azından anlayışlı canım benim benimki dedikoducu tuhaf bir kadın ya çözemiyorum sadece gelinlerine karşı değil evlatlarına karşıda öle cins yani Antalya'da yaşamasına rağmen ordan buraya yetişiyor çenesiyle. Benim eşimde öle Allah'tan çok destekçi sağolsun kaynanamın çenesinide susturmayı biliyo yoksa çekilmezdi zaten cnm ya. Biz ne benim aileme ne onun ailesine hiç bir şey söylemedik bilmiyolar aşılama yaptıracağımıZı.

Olsun bnce en iyisi strese girmezsiniz aman noldu noldu diye hakkimizda hayirlisi olsun bende bu surecte stresden uzak durmak istiyorum dr da dedi moral cok onemli diye o yuzden hic birseyi takmiyoruz :))

Olsun bnce en iyisi strese girmezsiniz aman noldu noldu diye hakkimizda hayirlisi olsun bende bu surecte stresden uzak durmak istiyorum dr da dedi moral cok onemli diye o yuzden hic birseyi takmiyoruz :))
Aynen öyle cnm takmayın zaten en doğrusu bu ben öyle yapıyorum da benim eşim çok stresli sağolsun ben kendi kendime polyannacılık oynuyorum bu ara yapacak bişey yok bu arada kaç yaşındasın benim yaşım 33 o yüzdende artık olsun istiyorum yaş ilerliyo çünkü durmuyor yerinde :)

Merhaba tabiki olabilir adetin 10 gün geçtiyse neden test yapmıyorsun cnm normal yollarlada olabilir tutabilir tabiki aşılama sonrası ama ilaçlardan dolayıda gecikme olabilir bence bir an önce test yaptır derim
Korkuyorum okadar test tuttumki hayel kırıklığı yaşamaktan korkuyorum Bide sancım var heran adet olacak gibi gelip sonra geçiyor

Korkuyorum okadar test tuttumki hayel kırıklığı yaşamaktan korkuyorum Bide sancım var heran adet olacak gibi gelip sonra geçiyor
Evet haklısın anlayabiliyorum seni cnm benim ama kötü düşünme iyi düşünmeye bak hep kendi kendinin psikolojini bozma güçlü ol Yılma elbet olacak bir gün zaten herşeyin bir zamanı var canım benim Allah bizimde yüzümüze bakacak inşallah iyi düşün ve testini yap bu stresi yaşama daha kötü olursun hayırlısını dile cnm

Rabim böyöktur olur elbet ama yıpranıyoruz 6 yıldır evliyim hiç korunmadı ama olmadı hiç bir şey hissetmiyorum ondanda olabilir adet olmasam yarın tutacam işalah hepimizin yüzü güler

Rabim böyöktur olur elbet ama yıpranıyoruz 6 yıldır evliyim hiç korunmadı ama olmadı hiç bir şey hissetmiyorum ondanda olabilir adet olmasam yarın tutacam işalah hepimizin yüzü güler
Bizde 6. Yılın içerisindeyiz ama bu kadar karamsar düşünme hayırlısını versin kurban olduğum Allah . Hiç bişey hissetmiyorum derken ilişki esnasındamı bunun çözümüne baktınmı . Şunu sorayım belinde bacağında ağrı hissediyomusun hiç yorulduğunda yürüdüğünde filan???

11 nisan kan testi yaptırıcam, ilk aşılamamdı ve heyecan dorukta tabi şunu da söyleyeyim heyacanıma korku karışıyor; bu kadar ilaca iğneye sonuç olumsuz olursa diye... Ama en güzelini, en iyisini düşünmeli insan Belkide ikiz bebişler gelir Rabbim isteyen herkese hakkında hayırlısı ise versin inşallah Mutlu haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…