- 30 Mart 2016
- 140
- 27
- 13
- 42
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.581
Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşallah bu kadar çabalarımıza inşallah olur hayırlı haberlerini verirsen bizede umut olur11 nisan kan testi yaptırıcam, ilk aşılamamdı ve heyecan dorukta tabi şunu da söyleyeyim heyacanıma korku karışıyor; bu kadar ilaca iğneye sonuç olumsuz olursa diye... Ama en güzelini, en iyisini düşünmeli insan Belkide ikiz bebişler gelir Rabbim isteyen herkese hakkında hayırlısı ise versin inşallah Mutlu haftasonları
Yok ilişki değil hani insan hamile olursa birşeyler hissederya ondan dedim evet ağrı oluyor özelikle sol bacamda ve sol kasık tarafında Bide tst tutmadım aldım sabah idralıyla tutacam daha kesin oluyormuşBizde 6. Yılın içerisindeyiz ama bu kadar karamsar düşünme hayırlısını versin kurban olduğum Allah . Hiç bişey hissetmiyorum derken ilişki esnasındamı bunun çözümüne baktınmı . Şunu sorayım belinde bacağında ağrı hissediyomusun hiç yorulduğunda yürüdüğünde filan???
Evet canım sabah idrarıyla kesin ve net oluyor yaptığın zaman bizede bilgi ver merak ederimYok ilişki değil hani insan hamile olursa birşeyler hissederya ondan dedim evet ağrı oluyor özelikle sol bacamda ve sol kasık tarafında Bide tst tutmadım aldım sabah idralıyla tutacam daha kesin oluyormuş
Benimde salı günü aşılamam yapılacak kızlar :) hakkımızda hayırlısı[/QUO gerçektenmi 2 gün var yani heyecanlımısın cnm dua et bol bol bende senin için dua edicem cnm Allah hayırlısını versin inşallah bende 3. İğnemi yaptımbugün bişey sorucam göbek deliğinin sağ ve solundan 2 parmak ötesinde daire şeklinde dediler ama bu daire göbek altına doğru dimi göbek üstünden değil doktorun dediğini hatırlamıyorum kızlar bir açıklık getirirmisiniz
Test tutum tek çizgi çıktı yani negatifEvet canım sabah idrarıyla kesin ve net oluyor yaptığın zaman bizede bilgi ver merak ederim
Hay Allah razı olsun tatlım kafam çok karışmıştı teşekkür ederim canım. Sen çatlatma iğneni vuruldunmuAlah işalah hayırlı çocuklar nasip eder işalah ust tarafta ine yapma göbekyinden 3 parmanla tut ineni yap sağ sol Bide karnının alt tarafında yap 3 parmanla ulç fazla ilerleme hemen parmanın bitiş tarafta yap
Sıkma canını canım benim elbet olacak bir gün demekki şimdi hayırlısı değilmiş böyle düşün kendini daha iyi hissedersinTest tutum tek çizgi çıktı yani negatif
Aşılama yaptım tutmadı şimdi adet olursam ikinciye başlıyacam ine kullandım gonalfiSıkma canını canım benim elbet olacak bir gün demekki şimdi hayırlısı değilmiş böyle düşün kendini daha iyi hissedersin
Hayırlısı olsun canım ya Allah gönlüne göre versin inşallahAşılama yaptım tutmadı şimdi adet olursam ikinciye başlıyacam ine kullandım gonalfi
canım ben bi gün sağ bir gün soldan göbekten 3 parmak hizaya yaptım hep hatta bugünde bi koruyucu iğne vurdum kendime sasiriyorum sanırım yarın catlatma ignemide kendim vuracagim :)Hay Allah razı olsun tatlım kafam çok karışmıştı teşekkür ederim canım. Sen çatlatma iğneni vuruldunmu
Canım biz bu bebiş isteğiyle herşeyi yaparız zaten :) hissetmiyorsun ama ya ben bu kadar basit olduğunu düşünmemiştim şahsen aşılama yapıldıktan sonra çok dikkat et güzelim benide haberdar et herşeydencanım ben bi gün sağ bir gün soldan göbekten 3 parmak hizaya yaptım hep hatta bugünde bi koruyucu iğne vurdum kendime sasiriyorum sanırım yarın catlatma ignemide kendim vuracagim :)
Ben hic hissetmedim valla belki yapıyordur ama bdn ilk kullandigimda yüksek ateş yapmıştı bulantı 3. Günden sonra duzeldim.Kızlar bu iğneler kasık ağrısı yaparmı benim kasıklarım ağrıyo bugün iğnenin 4. Günü bide. İğneyi yaptığım an sanki direk yumurtalıklarımda hissediyorum psikolojik olabilirmi acaba
bende buyle olmuştuKızlar bu iğneler kasık ağrısı yaparmı benim kasıklarım ağrıyo bugün iğnenin 4. Günü bide. İğneyi yaptığım an sanki direk yumurtalıklarımda hissediyorum psikolojik olabilirmi acaba
Valla her işte bi hayır var canım ben bugün aşılama için gittim bi suru saçma sapan şey yaptılar olmadan geldim pişman mıyım vallahi değilim.BENDE BÜGÜN EVDE TEST YAPTIM MAALESEF NEGATİF İL AŞILAMA TUTMADI
Valla her işte bi hayır var canım ben bugün aşılama için gittim bi suru saçma sapan şey yaptılar olmadan geldim pişman mıyım vallahi değilim.
BENDE BÜGÜN EVDE TEST YAPTIM MAALESEF NEGATİF İL AŞILAMA TUTMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?