Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşallah bu kadar çabalarımıza inşallah olur hayırlı haberlerini verirsen bizede umut olur

Yok ilişki değil hani insan hamile olursa birşeyler hissederya ondan dedim evet ağrı oluyor özelikle sol bacamda ve sol kasık tarafında Bide tst tutmadım aldım sabah idralıyla tutacam daha kesin oluyormuş

Alah işalah hayırlı çocuklar nasip eder işalah ust tarafta ine yapma göbekyinden 3 parmanla tut ineni yap sağ sol Bide karnının alt tarafında yap 3 parmanla ulç fazla ilerleme hemen parmanın bitiş tarafta yap

Alah işalah hayırlı çocuklar nasip eder işalah ust tarafta ine yapma göbekyinden 3 parmanla tut ineni yap sağ sol Bide karnının alt tarafında yap 3 parmanla ulç fazla ilerleme hemen parmanın bitiş tarafta yap
Hay Allah razı olsun tatlım kafam çok karışmıştı teşekkür ederim canım. Sen çatlatma iğneni vuruldunmu

canım ben bi gün sağ bir gün soldan göbekten 3 parmak hizaya yaptım hep hatta bugünde bi koruyucu iğne vurdum kendime sasiriyorum sanırım yarın catlatma ignemide kendim vuracagim :)
Canım biz bu bebiş isteğiyle herşeyi yaparız zaten :) hissetmiyorsun ama ya ben bu kadar basit olduğunu düşünmemiştim şahsen aşılama yapıldıktan sonra çok dikkat et güzelim benide haberdar et herşeyden

Kızlar bu iğneler kasık ağrısı yaparmı benim kasıklarım ağrıyo bugün iğnenin 4. Günü bide. İğneyi yaptığım an sanki direk yumurtalıklarımda hissediyorum psikolojik olabilirmi acaba

Kızlar bu iğneler kasık ağrısı yaparmı benim kasıklarım ağrıyo bugün iğnenin 4. Günü bide. İğneyi yaptığım an sanki direk yumurtalıklarımda hissediyorum psikolojik olabilirmi acaba
Ben hic hissetmedim valla belki yapıyordur ama bdn ilk kullandigimda yüksek ateş yapmıştı bulantı 3. Günden sonra duzeldim.

bende buyle olmuştu
İlk günlerde kasık ağrısı yapıyor sanki ara ara batıyor gibi daha sonra hem bel hem de kasık ağrısı yapıyor korkulacak bir şey yok yumurtalarına etki ettiği için yapıyormuş Bide ineyi yaptında dinlen fazla ağrı olmuyor

BENDE BÜGÜN EVDE TEST YAPTIM MAALESEF NEGATİF İL AŞILAMA TUTMADI

Sağlık olsun. Üzülme sakın. Benim de ilki tutmadı. Herşey yolunda olmasına rağmen nedendir bilinmez bekliyordum zaten bu sonucu. Benim her işim zor olur zaten.
İkinciyi ne zaman düşünüyorsun, doktorun ara verelim dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…