- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.601
Canım soylemedikleri halde biz söyledik deyip bizi yalancı çıkarmaya çalıştılar evlilik cuzdanimi ne sartmis. Bizde rica ettik ev uzak ve arabamız yok eve gidince işlemden sonra mail atalım diye önce tamam dediler sonra yoook illa cüzdan resmen evliligimizi kanıtlamaya çalıştık ayrıca verdiği kağıtlarda yazmiyor bile bu sefer aşılama fiyatını konuştuğumuzu ustunde bi fiyat söyledi neymiş tahlil varmış halbuki geçen ay oldum o tahlili ve 6 ay gecerliymis. Çok bilmiş muhasebeci 10 gün geçerli yeni tahlil için ek 500 TL istedi o kadar sınır oldukki eşimle değil aşılama biran önce orayı terk etmek istedik zaten o kadar gerginliğin ustune aşılama bile olmazki zaten insanlar stresli bunlar iyice ustlwrine gidiyor . yani bi evlilik cüzdanı SGK da zaten evli gorunuyorum ben 1 saat sonra alsan ne olur ?Aaaaa neden yapmadılar?
Canım soylemedikleri halde biz söyledik deyip bizi yalancı çıkarmaya çalıştılar evlilik cuzdanimi ne sartmis. Bizde rica ettik ev uzak ve arabamız yok eve gidince işlemden sonra mail atalım diye önce tamam dediler sonra yoook illa cüzdan resmen evliligimizi kanıtlamaya çalıştık ayrıca verdiği kağıtlarda yazmiyor bile bu sefer aşılama fiyatını konuştuğumuzu ustunde bi fiyat söyledi neymiş tahlil varmış halbuki geçen ay oldum o tahlili ve 6 ay gecerliymis. Çok bilmiş muhasebeci 10 gün geçerli yeni tahlil için ek 500 TL istedi o kadar sınır oldukki eşimle değil aşılama biran önce orayı terk etmek istedik zaten o kadar gerginliğin ustune aşılama bile olmazki zaten insanlar stresli bunlar iyice ustlwrine gidiyor . yani bi evlilik cüzdanı SGK da zaten evli gorunuyorum ben 1 saat sonra alsan ne olur ?
Zaten öyle dedim nedense hep bi hayır vardida buraya geldik bunca şey ust üste oldu. Önce evlilik cüzdanı hatta razı geldik esim gidecekti o kadar yolu dediler ki gitmeden ödeme yapsın ödemeye gitti peşinden ucrette sorun sonra tabi biz 6 ay geceli olduğunu öğrenince tahlillerin indirim falan yapalım dediler artık biz kabul etmedikO belgeleri ve diğer işlemleri tam da aşılamanın olacağı gün istemeleri ne kadar doğru? Yani ne söyleyeceğimi bilemedim. Ama her şerde bir hayır vardır mutlaka..
Zaten öyle dedim nedense hep bi hayır vardida buraya geldik bunca şey ust üste oldu. Önce evlilik cüzdanı hatta razı geldik esim gidecekti o kadar yolu dediler ki gitmeden ödeme yapsın ödemeye gitti peşinden ucrette sorun sonra tabi biz 6 ay geceli olduğunu öğrenince tahlillerin indirim falan yapalım dediler artık biz kabul etmedik
doktorumu seviyorum cnm eğer olmazsa yine onunla dewam ederim. Ama kısmet belki olası gelir 1 yumurta vardı patlatma igneside yapmıştım :)Sıkma canını. Bunlar hep tecrübe oluyor bizlere işte. Başka bir merkezde devam edersin. İnşallah başka bir merkez aramaya gerek kalmaz ve bu ay kendiliğinden hamile kalırsın. Dualarım seninle canım. Allah gönlüne göre versin:)
doktorumu seviyorum cnm eğer olmazsa yine onunla dewam ederim. Ama kısmet belki olası gelir 1 yumurta vardı patlatma igneside yapmıştım :)
Canım inşallah güzel haberdir. Kendini çok yorma dikkat et 1 gün kaldı :)Arkadaşlarım kimseden ses yok ama ben derdi mi anlatmaya devam edim.., aşı sonrası 12gün doktoruma uğradım ağrılarımı ilettim sadece PAROL ağrı kesiciyi tavsiye etti ve gece yine ağrım başlamak üzereyken aldım. Rahatça uyudum..
ilk aşılamam ve bugün aşılama sonrası 13.günüm kahverengi kremsi bir akıntı geldi Baya şaşkınlık içindeyim , nette araştırma yaptım
Implantasyon Yerleşme Kanaması şeklinde birşeyler çıktı.. Tabi kesin olan bişey yok Pazartesi günü doktorumun dediği üzere kan testi yaptırıcam ümidimi kesmedim..! Rabbim büyük hayırlısı benim için ne ise demekten başka sözüm yok.. Az kaldı az daha sabır.... Sonucumu sizlerle paylaşıcam İnşallah size güzel haberler veririm
arkadaşımmm allah senden razı olsun doğum kontrol hapı içmeme mani olup soğana başlattığın için beni.. sadece 2 tane içip bıraktım soğan kürüne başladım 3. günden itibaren 3 gün süren zift gbi kan geldiSakın kullanma doğum kontrol klomrn ilaçtan sonra bendede oldu o ay ben soğan kürü yapıp onu içtim bilmiyorum onun etkisi oldumu ama öteki ay geçti kendiliğinden. Bende öle bu ayki aşılamam tutmassa tüp bebeğe geçeceğim. Allahım hepimizin yanında olsun bebek sahibi yapsın bizi bir an önce
Canimmerhaba hala devam ediyormusunuz suleymaniyeye bende asilama icin oraya basvurdumBiz 5 yıllık evliyiz evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama Allah nasip etmedi herhangi bir sıkıntımız yok sebebi bilinmeyen interfilite bizimkisi histeroskopi bile yapıldı ama hiç bir sıkıntı yok eşimde de bendede. Süleymaniye hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum şener bey var orda ve çok memnunum bir sıkıntı yok şimdilik çok kalabalıkta değil istediğim an gidebiliyorum Zeytinburnu'nda. Sen nereye gidiyorsun canım sizde varmı bir problem sana nie aşılama dediler
Canimmerhaba hala devam ediyormusunuz suleymaniyeye bende asilama icin oraya basvurdum
Cnm Merhaba ya ne saçma iş bu sen bu kadar bekliyorsun hevesleniyorsun geldiğinde duruma bak sen özel gidiyorsun birde kusura bakmasınlarda nasıl takip işi bu bir tlf açıp söylemek çokmu zor bence işlerine gelmemiş para tuzağı boşver sen onların kapısının önünden bile geçme bence . Inşallah o 1 yumurta çatlamıştırda başka aşılamam gerek bile kalmaz hayırlısı hamile kalırsın üzme kendinidoktorumu seviyorum cnm eğer olmazsa yine onunla dewam ederim. Ama kısmet belki olası gelir 1 yumurta vardı patlatma igneside yapmıştım :)
Cnm Merhaba ya ne saçma iş bu sen bu kadar bekliyorsun hevesleniyorsun geldiğinde duruma bak sen özel gidiyorsun birde kusura bakmasınlarda nasıl takip işi bu bir tlf açıp söylemek çokmu zor bence işlerine gelmemiş para tuzağı boşver sen onların kapısının önünden bile geçme bence . Inşallah o 1 yumurta çatlamıştırda başka aşılamam gerek bile kalmaz hayırlısı hamile kalırsın üzme kendini
Hayırlısı cnm ya herseyde vardır bir hayır ama bence sen bir daha gitme oraya sonuçta sorunsuzca davranmışlar15. Günde adet oldum cnm bugün. Bu ay yapmayacağım diğer ayda bakalım kısmetse o zaman yapmayı dusunuyorun. İğneler kilo yaptı bdnde ondan dolayi
Cnm Dr içime sinmisti şimdi başka Dr bul dert anlat ne bilim istemiyorum prk. Hepsi farklı konuşuyor zaten.Hayırlısı cnm ya herseyde vardır bir hayır ama bence sen bir daha gitme oraya sonuçta sorunsuzca davranmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?