- 27 Nisan 2016
- 11
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.621
Eğer aşılama olacaksan adetin ilk günü çatlatma iğnesi değil de günlük yaptıracağın yumurta geliştirici iğne verilir. Ara ara kontrollerle yumurtaların gelişimine bakılır ve yeterli büyüklüğe ulaştığında bir kez yapacağın çatlatma iğnesi verilir. 24-36 saat sonra da aşılaman yapılır. Aşılamada durum bu, ama aşılama değil de yumurta takibi usulü bir tedaviye başlıyorsan onu hiç bilmiyorum canım. Herşey gönlünce olsun:)Merhaba hanımlar...biz 3 yıldır evliyiz ve çoçuğumuz olmuyor.eşimde varikosel problemi var.bunun için ameliyat oldu.gerekli ilaçları da kullandı ama hareketli sperm sayısında kayda değer bir artış olmadı malesef.doktorumuz aşılama yaptırabileceğimizi,eğer bundan da sonuç alamazsak tüp bebek deneyebileceğimizi söyledi. Biz de aşılama için zeynep kamil hastanesi nde tedaviye başladık .eşimden ve benden pek çok tahlil istendi bizde hepsini yaptırdık.Pazartesi günü dosyamız açıldı ve heyet için sıra bekliyoruz.10 Gün içinde heyetten cevap geleceği söylendi.doktor değerlerimizin fena olmadığını aşılamaya başlayabileceğini Ve adetimin ilk günü Çatlatma iğnelerini almak için hastaneye gelmem gerektiğini söyledi.Şimdi beş mayısı sabırsızlıkla bekliyorum.bütün aşılama sürecinin bu kadar detaylı yazmamdaki amaç belki merak edenlere bir nebze de benim faydam olur diye...Bir de sorum olacak kızlar bu çatlatma iğnelerini ne kadar kullanmamız gerekiyor ve kilo gibi olumsuz etkileri de oluyor mu???
Bu arada ben ilk aşılamamda iştah artışına bağlı 2-3 kilo almıştım ama almayanlar da var. Bünyeye göre değişiyor sanırım.Merhaba hanımlar...biz 3 yıldır evliyiz ve çoçuğumuz olmuyor.eşimde varikosel problemi var.bunun için ameliyat oldu.gerekli ilaçları da kullandı ama hareketli sperm sayısında kayda değer bir artış olmadı malesef.doktorumuz aşılama yaptırabileceğimizi,eğer bundan da sonuç alamazsak tüp bebek deneyebileceğimizi söyledi. Biz de aşılama için zeynep kamil hastanesi nde tedaviye başladık .eşimden ve benden pek çok tahlil istendi bizde hepsini yaptırdık.Pazartesi günü dosyamız açıldı ve heyet için sıra bekliyoruz.10 Gün içinde heyetten cevap geleceği söylendi.doktor değerlerimizin fena olmadığını aşılamaya başlayabileceğini Ve adetimin ilk günü Çatlatma iğnelerini almak için hastaneye gelmem gerektiğini söyledi.Şimdi beş mayısı sabırsızlıkla bekliyorum.bütün aşılama sürecinin bu kadar detaylı yazmamdaki amaç belki merak edenlere bir nebze de benim faydam olur diye...Bir de sorum olacak kızlar bu çatlatma iğnelerini ne kadar kullanmamız gerekiyor ve kilo gibi olumsuz etkileri de oluyor mu???
Gerçekten aydınlatıcı bir cevap oldu teşekkür ederim .aşılamaya yönelik bir tedavi yapılacak aşılamaya yönelik bir tedavi yapılacak ise bize.doktor iğnelere başlayacağız dedi ben çatlatma iğnesi olarak anladım sanırım olay sizin dediğiniz gibi gerçekleşecek. Dediğiniz gibi yumurta geliştirici iğneleri vurulacaksam tahminen kaç günlük bir tedavi olur bu ??Üç yıl bekledik ama şu bir kaç gün inanın geçmek bilmiyor o nedenle bu kadar meraklıyım ve heyecanlıyım:))Bu arada ben ilk aşılamamda iştah artışına bağlı 2-3 kilo almıştım ama almayanlar da var. Bünyeye göre değişiyor sanırım.
Yumurtanın gelişimine göre kişiden kişiye değişiyor sanırım. Forumdan takip ettiğim kadarıyla durum böyle. Benim ilk aşılamamda 25 Şubatta iğnelere başlamıştım, 7 Martta çatlatma iğnemi vurdum 9 Şubatta da aşılamam olmuştu. 14-15 günlük bir süreç işte. Aşılamadan sonra da 15 gün bekliyorsun 15. gün kanda belli oluyor zaten tutup tutmadığı. İlk aşılamamda ben de senin gibi yerimde duramıyordum ama bu bir süre sonra sinir ve strese dönüşüyorGerçekten aydınlatıcı bir cevap oldu teşekkür ederim .aşılamaya yönelik bir tedavi yapılacak aşılamaya yönelik bir tedavi yapılacak ise bize.doktor iğnelere başlayacağız dedi ben çatlatma iğnesi olarak anladım sanırım olay sizin dediğiniz gibi gerçekleşecek. Dediğiniz gibi yumurta geliştirici iğneleri vurulacaksam tahminen kaç günlük bir tedavi olur bu ??Üç yıl bekledik ama şu bir kaç gün inanın geçmek bilmiyor o nedenle bu kadar meraklıyım ve heyecanlıyım:))
Evet canım. Yumurtaların gelişip büyüyene kadar devam edecek iğnelerin. Umarım sen de güzel haberler alırsın. Allah gönlüne göre versin:)Yani yumurtlama zamanıma kadar devam edicek bu iğne işi anlaşılan...tekrar teşekkür ederim.Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız...
İnşallah tutar. Umarım karnındaDr bebizin. Bu yaz bende yaptrmayi düşünüyorum. Özel değilse nerde ve Nekadara yaptddin acaba ???Merhaba kizlar . ben de 26 nisanda ilk asilamami oldum 10 mayisi bekliyorum sonuc icin. 1 bucuk yillik evliyimm. Insallah tutar..
Ben özelde yapyricam büyük ihtimalle. Çünkü araştırmalar çok kalabalık oluyorSlm cnm konuya dahil oldum ama bilgi vermek istedim özeli bilmem ama arastirma hastaneleri aşılama işleminden ücret almıyor sadece yumurta gelişiminde kullanılan iğneler oluyor zaten bi kısmını ssk karşılıyor ben bu şekilde yaptırdım. Özelden alınırsa iğne oldukça pahalı oluyor.
merhaba ignelerde cok fazla hormon bulundugu için gögüslerde şişme sızlama olabiliyor insallah tutmustur canımCanım bizim eşimle ikimizde de sorun olmamasına ragmen bir buçuk senedir çocuğumuz olmadı ilk aşılamam bu sağ kasigimda ara ara inceden sızı oluyor bide belimde ağrı göğüslerim şiş bilen biri var mı sormak istedim inşallah Rabbim bizede anne olma duygusunu tartırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?