- 7 Mayıs 2016
- 308
- 338
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.641
Merhaba asilaman hayirli olur insallah insallah tutar canim.bende 2 kez asilama yaptirdim gecen senelerde senin enjekte ederken asilarken yani usg de baktimi doktorun yumurtan catlamismi diye ??muhtemelen sağdan bir, soldan bir kalır aşılamaya kdar. 18- 20 mm olunca çatlatma iğnesi yaptırıo dr.lar bnm ilk aşılamamda 21-22 mm 2 yumurta vardı. incir flan yemiştm çok, yumurtayı kaliteli yapıo diye. sanırm erken çatladı yumurtalar o yzden. sonuç alamadm. şmdikinde ise 19-20mm di yine 2 yumurta incir ağzıma sürmedim. neredeyse hergün çağırdı dr'um kontrole. daha bi uğraştı bu kez. biz 2-3 yumurta oluo diye sevinioruz ama önemli olan tek ve kaliteli bir yumurta sanırım. olumlu sonuç alanlara baktğmda genelde tek yumurtaları oldgunu görüorm sanki :/ B Burcuevren
Aslinda cogu hastanede catlamismi diye kontrol edilip asilama yapiliyormus cunku igneye ragmen bazen yumurta catlamamis olabiliyormus benim ikisindede bakmadilar bu yuzden insanin guveni kalmiyor bide asilama esnasindada bazi yerlerde usg ile bakiyorlarmis tam rahimin icine birakabilmek icinbakıp bakmadğnı bilemiorm çnkü biraz kasıorum direk gözümü kapatıorum. bi an evel bitsin diye. karından bakılan bişeyse bakmadı. ama alttansa bilemiorm öncesnde bakıp sonra mı yapıo aşılama. aslında o an tek tek anlatıo ama kafa gdio benimglsmc
Hangi ildesin canım nerde yaptırıyorsun birde fiyatlar nedir özelde ilaçlar cok pahalı mı değilse raporla ugrasmayızrapor olunca indirm olayını bende duydum. ama içeriği ne bilmiorm. ben şansını dene derim. madem böyle bişe var uygulamakta da fayda var. ben özelde yapıorm aşılamamı raporsuz.ZehreNur
Cok iyiymiş fiyatı bende İstanbuldayım hangi hastanede yaptırıyorsun pekiistnbuldaım ben. ne kdar iğne kullanacağına bağlı. gonal f kullandm ben. 1 kutu kullandm. 250tl civarıydı. çatlatma iğneside 74tl idi. hastneye ise 800 verdm. ikinci aşılamada fiyat biraz daha düşüo hastanelerdeZehreNur
yanlıs anladınız onu soylemedım yumurta catlatma iğnesi verıyorlar ya asılamadan 2 gun once vurdugumuz ondan sonra dıyorum catlamayıp kalan yumurtalarda varmıs asılama yapılsa spermler 3 gun yasasa nolucakkı yumurta catlamadıktan sonra :)spermlerin 3 gün canlı kalabildiği söylenio. aşılama snrası 1 hftada da ilişki önerilio dolayısıyla dr'lar o yzden rahatlar sanırm :/glsmc
Cnm hangi hastane bizden 1250 TL istedilerdeözelden msj olarak yazdm cnm. tutarsa adını buradan da paylaşırım ama tutmazsa insanları negatif yönde etkilemek istemem hast. ve dr'a karşı. gerçekten ilgilendiğini düşünüorm ve güveniorm. haklarını yemek istemem.ZehreNur
İlk defa duydum ya bu nedir? Daha neler duyacağız.. Hangi hastaneye gidiyorsun cnm ?KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?