- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.661
80 tl mi??????? Neresi orasiBen 80 tlye yaptıracam asilamayi cmrt kontrolum var
adet durumun nasıldı pekı? düzensiz mi?Benim durumumda olan varmı aranızda bilmiyorum 2 tüp bebek denemem var hiç transfere bile gelemedik yumurta hücresi oluşmamış toplanamadı. malesf uzun uzun anlatamayacağım yumurta rezervim kötü doktor bide aşılamayı deneyelim dedi dün aşılama yapıldı ama hiç umut yok içimde
sordum spermlerın en ıyı olanını secen bı sıstem. normal aşılamaya gore tutma oranı biraz daha yuksekmıs. mikro çipmiş. amaannnnn sacma geldı bana.çipli aşılamayı soruodun sanırım. bilgi aldıysan bizi de bilgilendirirmisin S sevecen_29
Kızlar bugün aşılama sonrası 12.günüm.kan testi yaptırdım,sonuç negatif..demekki bütün belirtilerim,ağrılarım kullandığım crinone jel sebebiyleymiş.halbuki çok umutlanmıştım
Hakkında hayırlısı olsun cnm bende adet olunca basliyacagim kısmetSelam bende yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorum ve asilama yapmaya karar verdik 3 gündür puregon kullanıyorum haftaya cuma gidecem Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah
Yok cnm ben daha once yaptirmadik ilk olacak. 3 ay önce aslında iğne tedavisi gordum ama aşılama yapılacak gün sorunlar oldu hastanede bizde yaptirmadik bir kaç ayda kendime Zaman verdim işte bu ayda olmazsa basliyacagim bende İstanbul da misin??Aa pardon üstteki yazini şimdi fark ettim ikinciymis inşallah bu yaptircağin asilama tutar yaaa
Amin canım hakkında inşallah hayırlısı olur :) dinlenmek iyi gelir diyolar çok eğilip kalkmaBen bugun yaptirdim asilamami doktor bol su icmemi soyledi asilamadan once bende tabi biraz suyu fazla kacirinca cok fena sıkistim allahim kabus gibiydi dayanmak
Neden tuvaletmizin gelip sıkismamizi bekliyorlar bi anlam veremedim rahimr destekmi oluyo acaba idrar kesesi bilen varmi
insallah tuta cok heycanliyim ilk denememiz insanlar yillarca ugrasiyor gordukce cok uzuluyorum ya bende oyle olursam diye allahim sen hayirlisiyla nasip et herkese tez zamanda
Yok cnm ben daha once yaptirmadik ilk olacak. 3 ay önce aslında iğne tedavisi gordum ama aşılama yapılacak gün sorunlar oldu hastanede bizde yaptirmadik bir kaç ayda kendime Zaman verdim işte bu ayda olmazsa basliyacagim bende İstanbul da misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?