Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bir sorum olacak.ben mayısın 16sında aşılama yaptırdım.ertesi günden itibaren crinone jel kullanmaya başladım.ilk günden beri kasıklarımda ağrı var hafiften.sanki yumurtalıklarım sızlıyo..aşılama sonrası ağrının olmadığını söylüyorlar.ama aşılaması tutanlarla konuştuğumda ağrının aşılamanın tuttuğunu gösterdiğini söylüyorlar.hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.bu jeli kullanıp da benim gibi ağrısı olan ya da aşılama sonrasında bnm gbi ağrısı olup da olumlu sonuç alanlar lütfen cevap verebilir mi?

Benim durumumda olan varmı aranızda bilmiyorum 2 tüp bebek denemem var hiç transfere bile gelemedik yumurta hücresi oluşmamış toplanamadı. malesf uzun uzun anlatamayacağım yumurta rezervim kötü doktor bide aşılamayı deneyelim dedi dün aşılama yapıldı ama hiç umut yok içimde

adet durumun nasıldı pekı? düzensiz mi?

Kızlar bugün aşılama sonrası 12.günüm.kan testi yaptırdım,sonuç negatif..demekki bütün belirtilerim,ağrılarım kullandığım crinone jel sebebiyleymiş.halbuki çok umutlanmıştım

Kızlar bugün aşılama sonrası 12.günüm.kan testi yaptırdım,sonuç negatif..demekki bütün belirtilerim,ağrılarım kullandığım crinone jel sebebiyleymiş.halbuki çok umutlanmıştım

Umudunu yitirme herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında bende önümüzde ki ay adet olduğumda basliyacagim tedaviye kısmet

Öyle tabi canım ama ağrılarım hala devam ediyor.3gün öncesine kadar göğüslerim ağrıyordu artık o da kalmadı.normalde adetime 2hafta kala göğüslerim sızlamaya başlardı.ayın 3ünde adet olmam gerek hiç bir belirti yok..dün gece bel ağrısı ve kasık ağrısından duramadım.bu iğneler benim dengemi çok bozdu.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım...inşallah sen güzel sonuç alırsın...

Ya dr um bana sadece folik asıt verdi siz jelden falan bahsedyosunuz ilk asılammda progestan kullanıyodum şimdi tek folik asit inş tutar nebileyim ya

Selam bende yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorum ve asilama yapmaya karar verdik 3 gündür puregon kullanıyorum haftaya cuma gidecem Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah

Aa pardon üstteki yazini şimdi fark ettim ikinciymis inşallah bu yaptircağin asilama tutar yaaa
Yok cnm ben daha once yaptirmadik ilk olacak. 3 ay önce aslında iğne tedavisi gordum ama aşılama yapılacak gün sorunlar oldu hastanede bizde yaptirmadik bir kaç ayda kendime Zaman verdim işte bu ayda olmazsa basliyacagim bende İstanbul da misin??

Ben bugun yaptirdim asilamami doktor bol su icmemi soyledi asilamadan once bende tabi biraz suyu fazla kacirinca cok fena sıkistim allahim kabus gibiydi dayanmak

Neden tuvaletmizin gelip sıkismamizi bekliyorlar bi anlam veremedim rahimr destekmi oluyo acaba idrar kesesi bilen varmi

insallah tuta cok heycanliyim ilk denememiz insanlar yillarca ugrasiyor gordukce cok uzuluyorum ya bende oyle olursam diye allahim sen hayirlisiyla nasip et herkese tez zamanda

Amin canım hakkında inşallah hayırlısı olur :) dinlenmek iyi gelir diyolar çok eğilip kalkma

Slm kizlar bende 4 sefer catlatma yaptim olmadi birinde klomenle gelisti 2 si gonal f ile biride menegon ile ve hepsi husran ile sonuc aldim bende pko hastasiyim ve artik asulama diolar ama bn asilama dusunmuyorum normal o catlatmadan bi farki yok gibi geliyor o yuzden artik tup bebek dusunuyorum dr oneriniz var mi ben gazi ünv hastanesinde mehmet erdem dusunuyorum kendi ozel tup bebek merkezide varmis baska oneriniz var mi kizlar ? 2 yillik ebliyim ve artik vakit kaybetmek istemiyorum anne baba olmak istiyoruz ins Rabbim nasip ederse tabi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…