Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tam 5 kez asilama yaptirmis biri olarak sana tavsiyem 1 veya 2 asilamadan sonra tup bebeğe gecmen.. 2 den sonrasini gereksiz görüyorum boşa yipranirsin.. ama cok büyük bir sorununuz yoksa once asilama dene derim..maddi kısmı bir yana ilac vs vücuda bir sürü yukleme yaptırma.. asilama ile hamile kalan bir sürü insan var sonucta..

Ben hic asilama ile kalani duymadim ve hep bana normalde bi farki yok denildi o kadar hormon vucuduna aldiktan sonra tup bebk yaptir dediler hep bana hem gereksiz hemen zanan kaybi hem hormn kullanmak zor geliyo bana ve kg aldiriyov yaa sizin sorun neydi yas kac bi de neden 5 kez denediniz ki ?

Asilamada klomen kullandim..ben hadi cocuk yapalim ama biran once olsun diye asilama yaptirayim dedim..2 kez yaptirdim olmadi.. şok oldum tabii. Ay dedim hemen bi rahim filmi cektireyim.. neyse cekildi.. doktor hafif bir tikaniklik film esnasinda acildi dedi.. madem oyle 3. Denemeye tamam dedim.. olmadi 4.yü yapti.. psikolojim alt ust oldu bir anda.. baska bir doktora danisayim dedim..
Vay efendim klomenle olmaz o is..igne kullanacaktin dedi.. bir asilama da o yapti..
Bana demedi ki hicbiri 2 tane deneriz olmazsa tup bebek.. 1 yilim boyle gitti..
Tup bebek kararini verdim..hemen bir histeroskopi yaptirdim..
Ilk deneme ile evlat sahibi oldum..
Cevremde asilama ile hamile kalan bir sürü insan var.. en azindan 1 deneme yapabilirsin.. ama maddi sıkıntım yok, zamanim da yok diyorsan tabiki en garantisi tüp bebek.. Allah hayirlisini versin insallah

Mrb tecrübelerine dayanarak sana bir şey sormak istiyorum asilaman tutmadığı zaman adet gecikmesi yaşadın mı hiç bir de çok ağrıların oldu mu

Mrb tecrübelerine dayanarak sana bir şey sormak istiyorum asilaman tutmadığı zaman adet gecikmesi yaşadın mı hiç bir de çok ağrıların oldu mu
Adet gecikmesi olmadi. Agri kismina gelince tamamen psikolojik oldugunu düşünüyorum.. Çünkü her asilamadan sonra vay efendim hamilelik belirtileri nelerdir, vücutta farkli ne hissediyorum? Diyerek internet ortamindan duydugum herseyi kendimde gormeye, aramaya calistim..
O kadar beklenti icine girince negatifi gördüğümde yaşadığım üzüntü baskaydi..
Bence eger 2 asilama denediyseniz ve olmadiysa hic kafa yormaya ve vakit kaybetmeye gerek yok.. Allah ilk tüp denememde evlat verdi cok şükür.. simdi beni oyalayan doktora sitem ediyorum..

Yok benim ilk asilamam di cuma günü test yaptım değer çok düşük çıktı bugün çok kötü karın ağrım var ve adet olmadım sen deneyimlisin diye sormak istedim yoksa hamileyim psikolojisinde değilim yani

Hayırlısı olsun bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins

Canim yanlis anlama..insan ister istemez beklenti icine giriyor ve olmazsa uzuluyor demek istedim.. yarinki degerinde belli olur..insallah yukselmistir canim..

Hisreroskopi nedir cnn ve tup bebek nerde yaptirdin ve asilama belki 1 kere yaptirabilirim aklimda niye yaptirmaim kalmasin diye hangi igne kullandin senin sorunun neydi ?

O kadar
Hisreroskopi nedir cnn ve tup bebek nerde yaptirdin ve asilama belki 1 kere yaptirabilirim aklimda niye yaptirmaim kalmasin diye hangi igne kullandin senin sorunun neydi ?
5 asilamada beni oyaladilar..ama sorun şu demediler..yani problem ne henuz bilmiyorum kesin olarak..o kadar oyalandiktan sonra aynisini tup bebekte yasamamak icin once histeroskopi yaptirdim..genelde olumsuz sonuc alindiginda yapilan bi islem ama benim bekleme zamanim yoktu..rahim icini narkoz altinda inceliyorlar, bebek olmasina engel bir durum var mi diye bakiyorlar..
Tip bebegi Bursa acibademde yaptirdim..

Aşılama 1 kez bile olsa dene bence..nasilsa maddi yükü ve cektigin eziyet tup bebek gibi degil..belki olur..nasip bu... gonal f kullandim tup bebekte

meehaba belki faydası olur dye yazmak istedim.aşılamada sonuç başarısız olduğunda genellikle aşılamanın 14. Ya da 15. Günü adet oluyormuşsun.benim aşılamanın 15. Günü doktor kontrolüm vardı.doktora gttim test yaptı sonuç negatif..akşamına da adet oldum zaten.normalde adet tarihime 5 günüm vardı.ama bırak gecikmeyi erken bile oldum.. Y Yesyekser

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim ilk kez asilama yaptiracagim gonalf 75 ten 6 gundur kullandim bu sabah muayenem var yumurtam olgunlasmissa onumuzde ki gunlerde asilama yapabiliriz ilkinden asilamasi tutanlar varsa yazabilirmi??!! Cok tedirginim..

Bende aşılama için tedaviye basliyrm marmarada. Hsg filmini daha önce ersoyda cektirmistim acik çıkmıştı. Marmarada çektirmek zorunlulugum yok değilmi. Açıksa tekrar cektirmek gerekmiyormus zaten.

Bence kesinlikle devlette yaptir ozel de maddi yuku agir olur gereksiz zaten ilaclar oarayla aliniyor ben raporsuz aldim..ozel bir islem gerektirmedigi icin devlette yaptir derim iletisimleri iyi degil dr ve hemşirelerin ama o da yogunluktan olsa gerek moralini iyi tutmalisin..ben yaptirdim sonucu ogrenince yazarim

Benim kist oluşmuş bu ay aşılama yapılamayacak gelecek aya kaldi hayaller. Senin ins. tutar. Allah saglikla sihhatle versin ins. güzel hbrini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…