- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
- 316
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.701
Çip bebek yöntemiyle asilama ne oluyor ki. Benim bildıgim tüp bebekte çip yöntemi var oda tek bir spermi yumurta içine enjekte ediyorlar dollenme kesin sağlansın diye.herkese selamlar, ben izmirde çip bebek yöntemiyle aşılama yapanlar varmı onu merak ediyorum ya da hangi hastanede yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim
İlk aşılaman mi canım. Ben ikinci asilamami yaptırdım malesef negatif. Bizde bir sorun yok herşey normal ama kısmet. Sizde var mı sorun. Allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar önümüzdeki günlerde asilama yaptıracak olan varmı benim gibi
Ilk olacak bu canım hiç bi sorun yok bizdede hersey normal ama kısmet Allah yardımcımız olsun inşallahİlk aşılaman mi canım. Ben ikinci asilamami yaptırdım malesef negatif. Bizde bir sorun yok herşey normal ama kısmet. Sizde var mı sorun. Allah yardımcın olsun
Çip bebek yöntemiyle asilama ne oluyor ki. Benim bildıgim tüp bebekte çip yöntemi var oda tek bir spermi yumurta içine enjekte ediyorlar dollenme kesin sağlansın diye.
Allah yardımcın olsun... sana tavsiyem asilama anında idrara sıkışık ol rahim ağzı daha rahat görünür ağrı olmaz benim 2. Aşılama mda ağrım oldu idrara sıkışık değildim çünkü. Isallh pozitif sonuclanirIlk olacak bu canım hiç bi sorun yok bizdede hersey normal ama kısmet Allah yardımcımız olsun inşallah
Ee bizede böyle yapıldı. Zaten asilamada önemli olan sperm yıkamasi.ben 1300 tl asilama ucreti verdim. İlaçlar falan 2000 tutuyor.Aynı yöntemi aşılamada kullanıyorlar. Spermleri özel bi ilaçla hızlandırıyolar ve aşılama oluyo.izmirde gözde hastanesi yapıyormuş ama nasıl bir hastane bilmiyorum. Ücret ne kadar onu da bilmiyorum. Biz de bi sorun yok ama olmuyor. Tüp yerine aşılama dşünüyoruz
Merhaba arkadaşlar bende izmirde chip yöntemiyle aşılama yaptıranlardanım şuan gün sayıyorum ağustos 9unda kan testini yaptıracamherkese selamlar, ben izmirde çip bebek yöntemiyle aşılama yapanlar varmı onu merak ediyorum ya da hangi hastanede yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim
Kime yaptırdınız?Merhaba arkadaşlar bende izmirde chip yöntemiyle aşılama yaptıranlardanım şuan gün sayıyorum ağustos 9unda kan testini yaptıracam
medical park Ahmet zeki IşıkKime yaptırdınız?
Teşekkür ederim inşallah kavuşursun bebeğinemedical park Ahmet zeki Işık
Evet ben de izmirdeyim.inşallah canım hepimiz sende mi izmirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?