Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese selamlar, ben izmirde çip bebek yöntemiyle aşılama yapanlar varmı onu merak ediyorum ya da hangi hastanede yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim

herkese selamlar, ben izmirde çip bebek yöntemiyle aşılama yapanlar varmı onu merak ediyorum ya da hangi hastanede yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim
Çip bebek yöntemiyle asilama ne oluyor ki. Benim bildıgim tüp bebekte çip yöntemi var oda tek bir spermi yumurta içine enjekte ediyorlar dollenme kesin sağlansın diye.

Aynı yöntemi aşılamada kullanıyorlar. Spermleri özel bi ilaçla hızlandırıyolar ve aşılama oluyo.izmirde gözde hastanesi yapıyormuş ama nasıl bir hastane bilmiyorum. Ücret ne kadar onu da bilmiyorum. Biz de bi sorun yok ama olmuyor. Tüp yerine aşılama dşünüyoruz

Ilk olacak bu canım hiç bi sorun yok bizdede hersey normal ama kısmet Allah yardımcımız olsun inşallah
Allah yardımcın olsun... sana tavsiyem asilama anında idrara sıkışık ol rahim ağzı daha rahat görünür ağrı olmaz benim 2. Aşılama mda ağrım oldu idrara sıkışık değildim çünkü. Isallh pozitif sonuclanir

Ee bizede böyle yapıldı. Zaten asilamada önemli olan sperm yıkamasi.ben 1300 tl asilama ucreti verdim. İlaçlar falan 2000 tutuyor.

Nerede yaptırdınız. Medical demi?Ücret uygunmuş ama çip aşılama daha farklı bir ilaçla sperm yıkama boyutu diye söylendi. Bilemiyorum ki sallıyolar mı? Yoksa doğrumu?

Merhaba bende pazartesi günü doktor kontrolüne gidicem ondan sonra ilk aşılamam olucak inşallah ilk seferde tutar ben polikistik hastasıyım umudum var inşallah tutar Allahım yardım etsın

Bende pazartesi günü doktora gittim yumurtam istediği gibi gelişmediği için iğne verdi 5 günlük iki gündür igne ve kortızon ilacı kullanıyorum cumartesi günü kontrolum var eger yumurtam iyi gelişirse pazartesi aşılama yapılacak bakalım Allah yardımcım olsun

gidiyormusun bi doktora falan ?doktor bulmakta ben çok zorlandım,şu forumlar olmasa bayan dayanışması olmasa işimiz çok daha beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…