Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gidiyormusun bi doktora falan ?doktor bulmakta ben çok zorlandım,şu forumlar olmasa bayan dayanışması olmasa işimiz çok daha beter
Evet bende medical e gidiyordum ama memnun kalmadım yaklaşık bir sene gittim. Bu hafta Dr. Mesut Özsoya gittim bana aylardır beklediğim gibi çözüm üretti.

Evet bende medical e gidiyordum ama memnun kalmadım yaklaşık bir sene gittim. Bu hafta Dr. Mesut Özsoya gittim bana aylardır beklediğim gibi çözüm üretti.
medicalde kime gittiniz?antalyaya gidiyorsunuz o zaman çünkü internete baktım Antalyada gözüküyor bu doktor.Ben 2 ay olacak az önce yazdığım profa gidiyorum henüz bir yorum yapamam açıkçası.Ama şunu söyleyebilirim Ahmet bey çok güler yüzlü çok ilgili ve kibar biri.Bakalım sonuç alabilecekmiyiz. Zaten sadece 1 yılım var burası için sonra başka şehirde deneyecem

Yok izmir gözde hastanesinde

Var çok daha uygun fiyatı. Ben mesut bey için tercih ettim zaten orayı.

bakalım şu aşılamam sonuçlansın bi aşılama daha yaptırcam .Bir yıl bu doktoru deneyecem tüpüde ona yaptıracam.Şuan aşılama sonucunu takip ediyorum ama beklentimde kalmadı.başından beri karnım şiş eziyet resmen.Siz başladınız mı aşılama falan?Hangi süreçtesiniz?

Hiç birşey yapılmadı daha, çip bebek deneyeceğiz kısmetse.

merhaba kızlar bende 14. önce aşılama yaptırdım fakat olmadı 12. gün kan testı yaptırdım 4.9 çıktı 14.gün 4.6 oldu bırden benım ıkıncı aşılamam acaba 3. aşılama yaptırpta hamıle kalan varmı ne olur bana yazın

Benim bu ilk asilamam..hala bekliyorum daha adetime var..doktor bana ilk asilama tutmazsa tüp vebek denicez dedi..yani ikinci üçüncü asilama yapicaz demedi..anlayamadım neden oyle dedi insallah tutarda gerek kalmaz.

Mrb kızlar 13 gün önce asilama yaptırdım goguslerim baya sis ve damarlı ağzım 7.gunden beri acı herhangi bir ilaç kullanmıyorum 11. Ve 12.gun test yaptım negatif çıktı siz ne ara pozitif gördünüz ne olur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…