- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.741
Insallah tutmustur canim ve hamilelik belirtisidir..Bilmiyorum ki ne yapsam kana gidince çok stres yapıyorum agizda acilik bir belirti mi acaba
O belirtiler kişiden kişiye değişir. Kan testi kesin çözüm.Bilmiyorum ki ne yapsam kana gidince çok stres yapıyorum agizda acilik bir belirti mi acaba
Ilk asilaman miydi buarada?Kan testi yaptırmanı öneririm
Benim ilk, ben 14. gündeyim bekliyorum :)Ilk asilaman miydi buarada?
Evt cnm hem pko hem adenoymosis hastasıyım dört yumurtam gelişti üçü solda fakat sol tüpüm kapali biri de sağda gelişti moralim çok bozuk kızlar yaIlk asilaman miydi buarada?
Moralini bozma...negatif düşünme..kismet gercekten..ALLAH nasip etmişse oluverir..cok düşününce sadece kendimizi yipratiyoruzEvt cnm hem pko hem adenoymosis hastasıyım dört yumurtam gelişti üçü solda fakat sol tüpüm kapali biri de sağda gelişti moralim çok bozuk kızlar ya
Herşeyin hayırlısı canım Allah ol der olur. Bizde zamanımızı bekliyoruz.Evt cnm hem pko hem adenoymosis hastasıyım dört yumurtam gelişti üçü solda fakat sol tüpüm kapali biri de sağda gelişti moralim çok bozuk kızlar ya
Nezaman kan testi yapacaksin.. aynen oyle canimm..allah hayirlisiysa bebislerimizi versin bizeHerşeyin hayırlısı canım Allah ol der olur. Bizde zamanımızı bekliyoruz.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum beklicez birazdaha.Nezaman kan testi yapacaksin.. aynen oyle canimm..allah hayirlisiysa bebislerimizi versin bize
Kaçıncı günün cnmBen yaptırmayı düşünmüyorum beklicez birazdaha.
8 inde aşılama yapıldı.Ben yaptırmayı düşünmüyorum beklicez birazdaha.
Benden önce yaptırmışsin cnm ben onunda yaptırdım var mı belirtin8 inde aşılama yapıldı.
Ya ben her ay belirti yaşadım psikolojik biraz sanırım. Bu seferde değişik bir şey yok gibi.Benden önce yaptırmışsin cnm ben onunda yaptırdım var mı belirtin
allah yardimcin olsun cnm.. insallah burdaki herkes anne olabilir..Rabbim Isteyen Herkese Nasip Etsin InşAllah bende ilk aşılama yaptırmistim pozitif çıktı kanda bir hafta sevindim havalara uçtum sonra değerler düştü kimyasal gebelik geçirdim Allah kimseye yasatmasin umut edip hayal kurup sonunda bu hüsran çok acı gerçekten psikolojik olarak çöktüm
ilaç tedavisi ile yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor. Eşinden sperm numunesi alınıp yıkama yapılıyor özel bir yöntemle. Bu işlemle en iyileri seçilip, ufak bir operasyon ile sana enjekte ediliyor. Böylece doğrudan kanallara yakın bir yere bırakılıp işleri kolaylaşıyor. işlem sonrası 1_2 saat dinlenip normal hayatına devam ediyorsun. Ağrısız bir işlem korkulacak hiç bir şey yok. Gerisi Allaha kalıyorKizlar asilama nasil oluyo bilgi verir misiniz .bir de fiyatlar ortalama nasil oluyo
Anladim canim cok tesekkur ederim.peki devlette yaptırmak istedigimde sartlar ne bilginiz var miilaç tedavisi ile yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor. Eşinden sperm numunesi alınıp yıkama yapılıyor özel bir yöntemle. Bu işlemle en iyileri seçilip, ufak bir operasyon ile sana enjekte ediliyor. Böylece doğrudan kanallara yakın bir yere bırakılıp işleri kolaylaşıyor. işlem sonrası 1_2 saat dinlenip normal hayatına devam ediyorsun. Ağrısız bir işlem korkulacak hiç bir şey yok. Gerisi Allaha kalıyor1500 tl ye yaptırdık biz, sonuç negatif oldu ama olumlu sonuç alan var ilk seferde.
Ben asilama yaptirdiktan sonra hic lekenme olmadi..ama doktor ilk gun lekelenme olabilir dogaldir dedi.Bende bugün yaptırdım aşılamayi. Birkaç saat sonra lekelenme oldu ama yaşayan var mi aranizda böyle bişi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?