Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim Isteyen Herkese Nasip Etsin InşAllah bende ilk aşılama yaptırmistim pozitif çıktı kanda bir hafta sevindim havalara uçtum sonra değerler düştü kimyasal gebelik geçirdim Allah kimseye yasatmasin umut edip hayal kurup sonunda bu hüsran çok acı gerçekten psikolojik olarak çöktüm

allah yardimcin olsun cnm.. insallah burdaki herkes anne olabilir..

Kizlar asilama nasil oluyo bilgi verir misiniz .bir de fiyatlar ortalama nasil oluyo
ilaç tedavisi ile yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor. Eşinden sperm numunesi alınıp yıkama yapılıyor özel bir yöntemle. Bu işlemle en iyileri seçilip, ufak bir operasyon ile sana enjekte ediliyor. Böylece doğrudan kanallara yakın bir yere bırakılıp işleri kolaylaşıyor. işlem sonrası 1_2 saat dinlenip normal hayatına devam ediyorsun. Ağrısız bir işlem korkulacak hiç bir şey yok. Gerisi Allaha kalıyor 1500 tl ye yaptırdık biz, sonuç negatif oldu ama olumlu sonuç alan var ilk seferde.

Anladim canim cok tesekkur ederim.peki devlette yaptırmak istedigimde sartlar ne bilginiz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…