- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.761
Evet bugün herhangi birşey yok. Dün geldi o kadar. Progestan kullaniyorm ben onun etkisi herhalde bgn başım dönüyor biraz. Siz hamile kaldınızmi? Oldu mu sizde de böyle bişi.Ben asilama yaptirdiktan sonra hic lekenme olmadi..ama doktor ilk gun lekelenme olabilir dogaldir dedi.
Hic canini sikma. Benim tüplerim açık da noldu yine olmadi bak.. Allah ol derse olcak ins. Sen pozitif ol. Benimde solda 2 tane gelişti asilama yaptirdim bekliyorm. Nasip bakalm.Evt cnm hem pko hem adenoymosis hastasıyım dört yumurtam gelişti üçü solda fakat sol tüpüm kapali biri de sağda gelişti moralim çok bozuk kızlar ya
Ben de henuz beklemedeyim..12. Gündeyim..benim dedigim gibi hic lekenlenme olmadi belirtiler ise goguslerim acayip şişti..dokunamiyorum bile o derece ağrı..ilk uc gun kasiklarim cok agridi..akinti oluyor bazen..ve gobegim baya şişti..bakalim 4 5 gun icinde adet olmazsam kan testine giderim..insallah hepimiz hamile kaliriz..bu sıkıntılara değer:))Evet bugün herhangi birşey yok. Dün geldi o kadar. Progestan kullaniyorm ben onun etkisi herhalde bgn başım dönüyor biraz. Siz hamile kaldınızmi? Oldu mu sizde de böyle bişi.
Ne guzelll...allah sglikla kucagina almayi nasip etsin canm...kızlar bende çok umutsuzdum beş aylık tedavi aşamasından sonra ilk aşılamamı 17 gün önce yaptırdım bugün hcg sonucumu aldım sonuç pozitif okadar mutluyumki anlatamam rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inş
Cnm cook sevindim umut oldun gercekten saol bisey sorcaktim da senin yasin kac ve kac yum oldu ve kac mm bide esinin ileri hareketli enjekte edilen sperm sayisi kac idi cok sordum k.bakma nolur?kızlar bende çok umutsuzdum beş aylık tedavi aşamasından sonra ilk aşılamamı 17 gün önce yaptırdım bugün hcg sonucumu aldım sonuç pozitif okadar mutluyumki anlatamam rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inş
Test yaptirdiniz mi? Benim negatif oldu..Ben de henuz beklemedeyim..12. Gündeyim..benim dedigim gibi hic lekenlenme olmadi belirtiler ise goguslerim acayip şişti..dokunamiyorum bile o derece ağrı..ilk uc gun kasiklarim cok agridi..akinti oluyor bazen..ve gobegim baya şişti..bakalim 4 5 gun icinde adet olmazsam kan testine giderim..insallah hepimiz hamile kaliriz..bu sıkıntılara değer:))
aşılamamdan kalan gonal f 450 pen satılık kızlar tupe gectım dr puregon verdı dolapta muhafaza ediliyor. 150 tl istanbul içi kargo benden
Testi erken yapmışsın canım 5ten büyük olmalı normalde biraz daha sabret...Merhaba
13.10.2016 tarihinde çatlatma iğnesi ve 15.10.2016 'da ise aşılama yaptırdım.
Bugün verdiğim kan testinde beta hcg 2 üzerinden 3.8 çıktı... Sizce var mıdır bir şeyler Kızlar.. 2 Senedir uğraşıyoruz
Ay cnm inşallah güzel şeyler oluo dur bende pzt öğrencem 8 senedir istioruz bizde allah büyük rabbim sevindirsin inşallahKızlar günaydın. Ben de dün 5 buçukta aşılama oldum. Sağ tarafta iki yumurta büyümüştü. daha orda yatıp dinlemiyordum ki sağ kasığım çok fena battı. eve geldiğimde de akşam sağ tarafta sızı oldu. İnşallah güzel şeyler oluyordur. Allah nasip etsin inşallah. ..
Canım biliomusun aslında asilama çok garip birazda nasip çok iyi dediğin doktor ark gidip tutuo yada ilk aşılamasi tutuo ama senin tutmuo yani int araştır tlf ara sor heryeri araştır bence int yorumlara bak doktor hakkindaMerhabalar bende aşılama yaptırmak ıstıyorum yalnız doktor bulmadım daha Beykoz'da oturuyorum sızın bıldıyınız Iy bı doktor varmı qızlar yardımcı olursanız cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?