Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evt cnm hem pko hem adenoymosis hastasıyım dört yumurtam gelişti üçü solda fakat sol tüpüm kapali biri de sağda gelişti moralim çok bozuk kızlar ya
Hic canini sikma. Benim tüplerim açık da noldu yine olmadi bak.. Allah ol derse olcak ins. Sen pozitif ol. Benimde solda 2 tane gelişti asilama yaptirdim bekliyorm. Nasip bakalm.

Evet bugün herhangi birşey yok. Dün geldi o kadar. Progestan kullaniyorm ben onun etkisi herhalde bgn başım dönüyor biraz. Siz hamile kaldınızmi? Oldu mu sizde de böyle bişi.
Ben de henuz beklemedeyim..12. Gündeyim..benim dedigim gibi hic lekenlenme olmadi belirtiler ise goguslerim acayip şişti..dokunamiyorum bile o derece ağrı..ilk uc gun kasiklarim cok agridi..akinti oluyor bazen..ve gobegim baya şişti..bakalim 4 5 gun icinde adet olmazsam kan testine giderim..insallah hepimiz hamile kaliriz..bu sıkıntılara değer:))

Slm kizlar bende dun ilk asilamami oldum mikrocipli imis o nasil oluyo bilginiz var mi ? Benim 4 yum oldu su an biraz kasik agrim var o kadar hayurlisi Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin insallah...

Cnm cook sevindim umut oldun gercekten saol bisey sorcaktim da senin yasin kac ve kac yum oldu ve kac mm bide esinin ileri hareketli enjekte edilen sperm sayisi kac idi cok sordum k.bakma nolur?

Test yaptirdiniz mi? Benim negatif oldu..

Merhaba oncelikle hepinize gecmis olsun insallah isteyen herkeze Rabbim bebek nasip etsin bende cikolata kisti var dort aylik bi tedaviden sonra hamile kalamadim ve bu ay asilama yapilacak yarin adetli ilk kontrolume gidecem insallah ama ben simdiden stres yapiyorum ve korkuyorum ya olmazsa diye asilma islemi nasil suruyo nasil oluyo ve agrili bi islem mi cok merak ediyorum beni tecrubelerinizle anlatir misiniz

Herkese merhaba. Ben de haziran ayında aşılama yaptırmıştım, tutmadı. Beş gün önce ikinci aşılama yapıldı. İnşallah bu sefer olur. dilbazz canım korkulacak bir şey yok. Karından iğne yapılıyor ama normal iğneden o kadar ince ve küçük ki hafif bir acı oluyor. Aşıla yapıldığı esnada vajinayı açan alet biraz canımı acıttı ama beş saniyelik bir şeydi. Hayırlısı olsun inşallah :)

Arkadaşlar herkese öncelikle Merhabalar,
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben 2 yıllık evliyim ve tam olarak 1,5 yıldır bebek istiyoruz, yalnız 1 adet 2mm çikolata kistim var , bu süreçte bir takim işlemler gördüm sorun olmadığını söyledi doktorum. Klomen tedavisinden sonuç alamadım. Rahim filmim de temiz çıktı. şuanda aşılama işlemine başladık 7 gündür menogon aşı vuruldum günde 1 tane. bugün kontrole gidicem ve doktor en erken yarın için çatlatma iğnesini yaparız dedi. Bu işlemin sonucunu hayırlısıyla bekliyorum. Benim durumum için tavsiyeleriniz nedir.? Yardımcı olmanızı rica ederim

Merhaba

13.10.2016 tarihinde çatlatma iğnesi ve 15.10.2016 'da ise aşılama yaptırdım.
Bugün verdiğim kan testinde beta hcg 2 üzerinden 3.8 çıktı... Sizce var mıdır bir şeyler Kızlar.. 2 Senedir uğraşıyoruz

Testi erken yapmışsın canım 5ten büyük olmalı normalde biraz daha sabret...

Kızlar merhaba
Bugün 2.aşılamamın iğnelerimin 8. Günü ultrason kontrolüm oldu yeterince büyümüşler ve çatlama iğnemi yazdı fakat 2 tane yazdı iki çatlatma iğnesi olucakmışım ilkinde tek iğneyle çatlamıştı sizce neden 2 tane iğneyle çatlatıyorum bi fikri olan var mı

Kızlar günaydın. Ben de dün 5 buçukta aşılama oldum. Sağ tarafta iki yumurta büyümüştü. daha orda yatıp dinlemiyordum ki sağ kasığım çok fena battı. eve geldiğimde de akşam sağ tarafta sızı oldu. İnşallah güzel şeyler oluyordur. Allah nasip etsin inşallah. ..

Ay cnm inşallah güzel şeyler oluo dur bende pzt öğrencem 8 senedir istioruz bizde allah büyük rabbim sevindirsin inşallah

Merhabalar bende aşılama yaptırmak ıstıyorum yalnız doktor bulmadım daha Beykoz'da oturuyorum sızın bıldıyınız Iy bı doktor varmı qızlar yardımcı olursanız cok sevınırım

Merhabalar bende aşılama yaptırmak ıstıyorum yalnız doktor bulmadım daha Beykoz'da oturuyorum sızın bıldıyınız Iy bı doktor varmı qızlar yardımcı olursanız cok sevınırım
Canım biliomusun aslında asilama çok garip birazda nasip çok iyi dediğin doktor ark gidip tutuo yada ilk aşılamasi tutuo ama senin tutmuo yani int araştır tlf ara sor heryeri araştır bence int yorumlara bak doktor hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…