- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.781
Selam:)) ben 2 gun once asilama yaptirdim..kasiklarim agriyo..hic kanama olmadi bende.. sadece kasik agrisi..bakalim 10 gun filan.beklicez sonucu..beklemek zor
5 ay NE tedavisi oldunuz cnm esinde yada sende sorun var miydi Masallah Rabb'imkızlar bende çok umutsuzdum beş aylık tedavi aşamasından sonra ilk aşılamamı 17 gün önce yaptırdım bugün hcg sonucumu aldım sonuç pozitif okadar mutluyumki anlatamam rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inş
Arkadaslar asilama tedavisine tam olarak adetin kacinci günü başlanıyor erken adet oldum bugun hemen yarin tedaviye başlansın istiyorum ama bir iki yeri aradım temizken muayene yapıp sonra. Asilama olabilir diyorlar benim rahim filmim dahil butun testlerim yapildi var elimde hormon testlerim vs.. Nereye gitsem hemen yapar bu ayı kaçırmak istemiyorum
kızlar bende uzun bir aradan sonra tekrar asılama tedavisine basladım insallah tedavide olan tüm arkadaslarımızın tedavileri hayırlısıyla olumlu sonuclanır asılaması tutanlar asılam olduktan sonra dinlendiniz mi?
Aynen ne kadar sacma bir prosodur ztn butun testlerim var rahim filmim bile var eşimin sperm testi var bir ay once yapildi aşılamaya karar vermişim yani bu ayı kacirmamak adına hemen başkansın istedim ilaçlara ama kabuk etmediler mamorieli aradım orası Tmm baslariz Dedi yarin sabah gidicez bakalım .. Aslı'nda bir yanın direk tup yap diyor bir yanım aşılamayla olur bekki diyor ama iste olmayınca da ona vereceğim parayı tüpe verirdim diyorum kafam Allak bullakBenim ikinci aşılamam ikisine de adetimin 3. Günü gittim ve o gün başladık iğnelere ilk defa duyuyorum temizken gidileceğini canım.
Nerede yaptırdın asilamani cnm ?Hayırlı olsun canım benim tuttu demem için yarını bekliyorum dün test yaptırdım 13. Günümdü 19.02 çıktı değerim yarın tekrar test olacak yükselmesini bekliyorum tuttu diyebilmek için.
Soruna şöyle cevap verebilirim ben ilk aşılamam da 15 gün yattım evde tutmadı malasef ikincisi yani bu sefer hiç kasmadım işime devam ettim sadece ilk iki gün dikkat ettim kendime o kadar.
Canım ben Antalya'da yaşıyorum ilkini memorial da yaptırdım tutmadı şimdi Antalya tıp fakültesinde yaptırdım çok daha memnun kaldım. Neden direk tüp bebek istiyorsun ?Nerede yaptırdın asilamani cnm ?
Ya asilama şansı az gibi birde bizde esimde değerler biraz dusuk yanı urologa sorsan normal yoldan olur ama kadın doğumlulara gore biraz dusuk ileri hızlısı bilemiyorum ji biran knce sonuca ulaşmak icin tup mu olsa diyorumCanım ben Antalya'da yaşıyorum ilkini memorial da yaptırdım tutmadı şimdi Antalya tıp fakültesinde yaptırdım çok daha memnun kaldım. Neden direk tüp bebek istiyorsun ?
Ya asilama şansı az gibi birde bizde esimde değerler biraz dusuk yanı urologa sorsan normal yoldan olur ama kadın doğumlulara gore biraz dusuk ileri hızlısı bilemiyorum ji biran knce sonuca ulaşmak icin tup mu olsa diyorum
çok sevindim insallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız bklm kontrol var insallah bizimde tutar asılam olduktan sonra baktılar mı yumurtan catlamısmı diyeHayırlı olsun canım benim tuttu demem için yarını bekliyorum dün test yaptırdım 13. Günümdü 19.02 çıktı değerim yarın tekrar test olacak yükselmesini bekliyorum tuttu diyebilmek için.
Soruna şöyle cevap verebilirim ben ilk aşılamam da 15 gün yattım evde tutmadı malasef ikincisi yani bu sefer hiç kasmadım işime devam ettim sadece ilk iki gün dikkat ettim kendime o kadar.
çok sevindim insallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız bklm kontrol var insallah bizimde tutar asılam olduktan sonra baktılar mı yumurtan catlamısmı diye
ayy tatlimm tebrikler..solermisin neler yaptim oncesi ve sonrasi? iliski oldumu??Teşekkür ederim canım bugün kesinleşti tuttu aşılamam çok şükür
Evet baktılar canım çatldı ve transfer yapıldı.
Darısı başına inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Teşekkürler canım ama ben kaybettim bebeğimi düşük oldu maalesefayy tatlimm tebrikler..solermisin neler yaptim oncesi ve sonrasi? iliski oldumu??
Geçmiş olsunTeşekkürler canım ama ben kaybettim bebeğimi düşük oldu maalesef
Gecmis olsun canim umarim bundan sonraki gebeligin iyi gecer.. dusukten sonra cabuk hamile kalindigini duymustumTeşekkürler canım ama ben kaybettim bebeğimi düşük oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?