- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.801
Asilamala yapılıp çatlatma iğnesi vurulmadigini ilk defa duydum cnm ama ağrın gecmediyse aklında soru işareti kalmasın git doktra usg de çıkar cnm inşallah kist olmamıştırBen dün yani aşılamamın 14.günü kan testi yaptırdım. 0.06 çıktı. Negatif yani. Ama kasıklarımdaki agrı sancı karışımı şey devam ediyor. Acaba yumurtalar çatlamadı da kiste mi döndü diye düşünüyorum. Çünkü doktorum bana çatlatma iğnesi vurdurmadı. Sebebi 3 yumurtam olması ve ilaçla büyüdükleri için hassas olmalarıymış. Eğer iğneyi vurursam hassas olduğu için yumurtaların ezine peyniri ufalanabilir demişti. Peki çatlamama gibi bir durum olabilir mi dedim. Folikuller kendiliğinden mutlaka çatlar demişti. ama 3 taneydi ya hadi biri çatlayıp adet oldum diyelim diğer ikisi ne olacak merak ediyorum :/
Gözünaydın canım senin adına çok sevindim. Bende önümüzdeki ay aşılamaya başlicam ilk aşılamam olucak bizde bir senedir istiyoruz hiçbir problem Yok görünüyor sizin sıkıntınız neydi kaç yıl sonra olduTeşekkür ederim canım bugün kesinleşti tuttu aşılamam çok şükür
Evet baktılar canım çatldı ve transfer yapıldı.
Darısı başına inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum inşallah
merhaba canım teşekkür ederim fakat ben geçen ay bebeğimi düşürdümGözünaydın canım senin adına çok sevindim. Bende önümüzdeki ay aşılamaya başlicam ilk aşılamam olucak bizde bir senedir istiyoruz hiçbir problem Yok görünüyor sizin sıkıntınız neydi kaç yıl sonra oldu
Can'ım ben yazdıklarının hepsini okumamışım kusura bakma üzme kendini sonuçta hamile kalabiliyorsun ben iki senedir istiyorum bir senedir yumurta takibi yapıldı olmadı önümüzdeki ay aşılama yapılıcak hayırlısı AllahtanAyy inşallah bu ay hamile kalmıştırsınmerhaba canım teşekkür ederim fakat ben geçen ay bebeğimi düşürdüm
2. aşılamamdı fakat tutunamadı maalesef...
bu ay 3 gün geçti adetim olursa kendiliğinden olmuş olacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Aşılama konusunda baya bi tecrübe kazandım canım inşallah aşılaman sonuç verir. hakkında hayırlısı olsun.Can'ım ben yazdıklarının hepsini okumamışım kusura bakma üzme kendini sonuçta hamile kalabiliyorsun ben iki senedir istiyorum bir senedir yumurta takibi yapıldı olmadı önümüzdeki ay aşılama yapılıcak hayırlısı AllahtanAyy inşallah bu ay hamile kalmıştırsın
Kesinlikle öyle üzülmüyorum çünkü vardır bundada bir hayır diyorum hep hayırlısını istiyorum bizim sınavımızda bundandır napalım zamanını beklicez hayırlısı olsun Can'ım Sende üzme kendiniAşılama konusunda baya bi tecrübe kazandım canım inşallah aşılaman sonuç verir. hakkında hayırlısı olsun.
Bizim eşiminde benimde hiçbir sorunumuz yok çok şükür ama olmadı bu zamana kadar rabbimin taktiri o ol dediğinde olacak.
Mrh canım bende yarın tedaviye başlıyorum adetimin 3. Günü ilk aşılamam ama daha önce ganolf iğne kullandım kilo almadım tabi herkeste bir olmayabilir. İlaçları rapor çıkarırsan daha uyguna alıyorsunArkadaşlar merhaba. Ben de yarın aşılama için tedabiye başlayacağım. Adetimin ikinci günü. Devlet hastanesinde yapacağım. Eşimde sorun yok benim rahimim uterus unikornis. Yani sol tarafta tüp yok sağ taraf açık. Benim sorum kullanacağım bu ilaçlara ücret ödeyecek miyim sigorta karşılıyot mu? Bi de bu iğneler kilo aldırıyor mu ya da belirgin yan etkileri var mı? Teşekkür ederim☺
İlk önce aşılama yaptır şansını denemiş olursun olmazsa zaten tüp yapılıcakMerhaba
İlk aşılama mı ? Tüp bebek mı denesem fikir verebiirmisiniz
Merhaba bende bezmi aleme gidiyorum infertilite bölümüne doktorum çok tatlı bir bayan şimdilik memnunum sanırım aşılama yapılacak banadaBen de tekrar tedaviye döndüm. Uzun aradan sonra. Rabbim güç versin.
Bezmi alem hastanesinde başlamayı düşünüyorum.
Ama o hastaneye çok giden Yok sanırım. Orada
Aşılama konusunda Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Özeller de çok pahalı.
Hayırlı olsun. Ben başladım iğnelere devam ediyorum.aşılama olacak iğneler olumlu sonuç verirse. Banu hanım çok tatlı evet. İnş mutlu habere vesile olurMerhaba bende bezmi aleme gidiyorum infertilite bölümüne doktorum çok tatlı bir bayan şimdilik memnunum sanırım aşılama yapılacak banada
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah olumlu sonuç alırsınız darısı başımaHayırlı olsun. Ben başladım iğnelere devam ediyorum.aşılama olacak iğneler olumlu sonuç verirse. Banu hanım çok tatlı evet. İnş mutlu habere vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?