- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.821
Merhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?[/QUOTE
Merhaba benim de yarın ilk asilamam olacak. Eşim Varikosel ameliyatı oldu bir yıl önce değerleri düzeldi fakat hamilelik olmadı. İki tane 16mm bi tane de 11mm yumurta vardı çatlama iğnesini sabah vurdum yarın öğlen de asilama yapılacak.
evet dün öğlen yapıldı dün ve bugün ilişki olsun mutlaka dediler yarından itibaren progesteron jel kullanacağım. Kolay bi işlemdi. Sonuç ne olur bilmiyorum umutlu olmalı mıyım onu da bilmiyorum. Normal yolla olması ile arasında bi fark yok olasılık olarak ama sonuçta adım atmış olmak içimi rahatlattı.Nasıl geçti aşılaman yapıldımı?
evet dün öğlen yapıldı dün ve bugün ilişki olsun mutlaka dediler yarından itibaren progesteron jel kullanacağım. Kolay bi işlemdi. Sonuç ne olur bilmiyorum umutlu olmalı mıyım onu da bilmiyorum. Normal yolla olması ile arasında bi fark yok olasılık olarak ama sonuçta adım atmış olmak içimi rahatlattı.
Siz daha önce yaptırdınız mı?
Ben daha önce yaptırmadım kısmetse yani doktorumu yakalayabilirsem bu hafta içi yapılacak gonal-f iğnenin 4. Günündeydim ama bende senin yerinde olsam sanırım çok ümitlenirdim bu süreç doğal yolla hamile kalmak gibi tabi ama bizim gibi bekleyenler daha çok ümit bağlıyor. Onca ilaç vs. Ister istemez. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah seninkide başarılı olurda iyi haber aliriz sendende ve hepimizden :)
Ben de 6 gün vurundum igneyi. Aynen normal yolla hamile kalmaktan bi farkı yok ki zaten bana sayıda az gibi geldi 28 milyon Sperm vardı yıkandıktan sonra. Kısmet olmak istese bunlara gerek kalmaz sanırım.
Çok şişti vücudum tek rahatsız olduğum mesele bu şimdilik olmazsa da tüp bebeğe kadar gideceğiz artık kısmet. Umarım senin için de hayırlısı olur
6 Gün iğneden sonra kaçıncı gün yaptılar aşılamayı? Bu benim 6.günüm halen doktoruma ulaşamıyorum ama ulaşabilirsem bu akşam son iğnemi olacağım. Sperm sayısı ile ilgili benim henüz bir bilgim yok ama o şişlik gonal-f kullanmaya başladığımdan beri bende de var.
canım normalde 5 gün kullanacaktım doktor bi gün daha vurun dedi ve ertesi gün çatlatma iğnesini vurdum ve 30. saatte aşılama oldu. cuma günü ilk iğnemi vurmuştum bi hafta sonra yine cuma günü aşılama oldu. eşim varikosel ameliyatı oldu bir yılı geçti sayısı baya artmıştı ama bana söylememiş aşılama öncesi perhiz yapması gerekiyordu yapmamış sanırım. Çocuk gibi bi de onunla uğraşıyorum
Can'ım yarın bir kan testi yaptır ona göre karar ver inşallah hamiledirsin. Benimde aşılamamın 14. Günü ben test falan yapmadım bekliyorumHer yere yazdım burayada yazıyım
Merhaba beni bilgilendirirmisiniz 2 hafta önce aşılamam oldu ve progestan kullandım dün idrar testi yaptım ilk çok ince silik bi cizgi çıktı sonra tekrar yaptım negatıf bugun dijital testlerden yaptım tekrar ve negatif aşılamadan sonra 16. Gunum bugun progestanı bırakmalımıyım doktor test yap negatıf cıkarsa bırak demişti çok okudum herkes idrarda çıkmaz demiş ? Progestana kafama gore devam etsem adetımı gecıktırır mı ? En azından kan testı yaptırana kadar devam edeyim diyorum ama ?
Eger adet olmassam yapıcam kan testını bırakıcam progestanı Hayırlısı İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese nasip etsinCan'ım yarın bir kan testi yaptır ona göre karar ver inşallah hamiledirsin. Benimde aşılamamın 14. Günü ben test falan yapmadım bekliyorum
Doktordan daha yeni gelebildim. Gonal-f 75 e devam dedi henüz solda bir tane yumurta 10mm olmuş onu geliştireceğiz dedi. Bu perşembe yine gideceğim o zaman karar verecek sanırım.
Arkadaşlar ben de yeni üyeyim. Evvelâ herkese selamlar Üç gün önce aşılama yaptırdım, belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor göğüslerde hassasiyet var. Bunlar ne anlam içeriyor? İlk dega oldum çok acemi ve heyecanlıyım. Yardımcı olur musunuzHer yere yazdım burayada yazıyım
Merhaba beni bilgilendirirmisiniz 2 hafta önce aşılamam oldu ve progestan kullandım dün idrar testi yaptım ilk çok ince silik bi cizgi çıktı sonra tekrar yaptım negatıf bugun dijital testlerden yaptım tekrar ve negatif aşılamadan sonra 16. Gunum bugun progestanı bırakmalımıyım doktor test yap negatıf cıkarsa bırak demişti çok okudum herkes idrarda çıkmaz demiş ? Progestana kafama gore devam etsem adetımı gecıktırır mı ? En azından kan testı yaptırana kadar devam edeyim diyorum ama ?
Merhaba bende ilk defa aşılama denedim ilk günler degıl ama 11 Gunden falan sonra bi agrı batmalar oldu okudugum kadarıyla herkeste oluyor sanırım ? Progestan falan kullanıyormusun ? Bide doktor ne zaman brlli olur dedi ? 3 günde belirti olacagını sanmıyorum ama İNŞALLAH tutar kucagını boş bırakmasın RABBİMArkadaşlar ben de yeni üyeyim. Evvelâ herkese selamlar Üç gün önce aşılama yaptırdım, belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor göğüslerde hassasiyet var. Bunlar ne anlam içeriyor? İlk dega oldum çok acemi ve heyecanlıyım. Yardımcı olur musunuz
Yumurtlama sorununuz mu var yukarları okumadım kusura bakmayın ?Doktordan daha yeni gelebildim. Gonal-f 75 e devam dedi henüz solda bir tane yumurta 10mm olmuş onu geliştireceğiz dedi. Bu perşembe yine gideceğim o zaman karar verecek sanırım.
Çok teşekkür ederim Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin. Evet progestan kullanıyorum. Ben ayın 3'unde aşılama oldum, ayın 20 sinde belli olur dedi. Göğsümde acayip ağrı var kasıklarım bacaklarıma kadar vuruyor. Hamilelik belirtisi olmasa bile bu ağrılar normal midir onu merak etmiştim. Çatlatma iğnesinden mi oldu acaba diye meraktayım.Merhaba bende ilk defa aşılama denedim ilk günler degıl ama 11 Gunden falan sonra bi agrı batmalar oldu okudugum kadarıyla herkeste oluyor sanırım ? Progestan falan kullanıyormusun ? Bide doktor ne zaman brlli olur dedi ? 3 günde belirti olacagını sanmıyorum ama İNŞALLAH tutar kucagını boş bırakmasın RABBİM
Çok teşekkür ederim Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin. Evet progestan kullanıyorum. Ben ayın 3'unde aşılama oldum, ayın 20 sinde belli olur dedi. Göğsümde acayip ağrı var kasıklarım bacaklarıma kadar vuruyor. Hamilelik belirtisi olmasa bile bu ağrılar normal midir onu merak etmiştim. Çatlatma iğnesinden mi oldu acaba diye meraktayım.Merhaba bende ilk defa aşılama denedim ilk günler degıl ama 11 Gunden falan sonra bi agrı batmalar oldu okudugum kadarıyla herkeste oluyor sanırım ? Progestan falan kullanıyormusun ? Bide doktor ne zaman brlli olur dedi ? 3 günde belirti olacagını sanmıyorum ama İNŞALLAH tutar kucagını boş bırakmasın RABBİM
Aslında hiç sorun yok dedi doktor gelişim çok iyi olmasını istediğimiz gibi dedi. İğnenin5. Günü10mm ye ulaşmıştı boyutu 3 Gün daha devam et sonra kontrol edeceğiz dedi. Sizce yavaş mı gelişiyor benimde ilk tecrübem olacak.Yumurtlama sorununuz mu var yukarları okumadım kusura bakmayın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?