- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.841
Canım İNŞALLAH gönlüne göre olur saglıklı hayırlı bi evlat nasip olur bende yeni ögrenıyorum hiç bilmiyorum sadece sordum ögrenmeye calışıyorum bu yolda neler oldugunuAslında hiç sorun yok dedi doktor gelişim çok iyi olmasını istediğimiz gibi dedi. İğnenin5. Günü10mm ye ulaşmıştı boyutu 3 Gün daha devam et sonra kontrol edeceğiz dedi. Sizce yavaş mı gelişiyor benimde ilk tecrübem olacak.
Herkeste oluo galiba igneden yada progestandan benceÇok teşekkür ederim Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin. Evet progestan kullanıyorum. Ben ayın 3'unde aşılama oldum, ayın 20 sinde belli olur dedi. Göğsümde acayip ağrı var kasıklarım bacaklarıma kadar vuruyor. Hamilelik belirtisi olmasa bile bu ağrılar normal midir onu merak etmiştim. Çatlatma iğnesinden mi oldu acaba diye meraktayım.
Anladım canım benimde bugün 6.gün belkide kalan son doza gerek yok diyecektir. Bugün belli olacak inşallah. Çatlatma iğnesini de kendimiz mi yapıyoruz acaba? Eşler konusunda da hep aynı gerçekten sana katılıyorum
Yarın akşam gideceğim, 9. gün oluyor yarın tek yumurtam 10 mm olmuştu daha iyi bir gelişme olduysa belki banada çatlatma verebilir artık.evet kendimiz yapıyoruz o da küçücük bi şey zaten. kan sulandırıcı iğnelerine nazaran bunlar daha kolay yapılan iğnelermiş. Sen ne zaman gideceksin doktora? aklımda deli sorular olmaya başladı zaten okudukça belki tüp bebeği başka yerde yaptırırım diyorum.
Çok teşekkür ederim Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin. Evet progestan kullanıyorum. Ben ayın 3'unde aşılama oldum, ayın 20 sinde belli olur dedi. Göğsümde acayip ağrı var kasıklarım bacaklarıma kadar vuruyor. Hamilelik belirtisi olmasa bile bu ağrılar normal midir onu merak etmiştim. Çatlatma iğnesinden mi oldu acaba diye meraktayım.
Insallah sizin de kalbinizden gecen olur. Ben ilk defa oldum diye acemiyim acaba butun bu agrilar anormalayın 3 ünde aşılama oldum yazmışsınız ne kadar uzun süre var belli olmasına. ben ayın 3 ünde oldum fakat 17 sinde test yaptır dediler. Hoş aslında cuma yapılan test o gün çıkmıyorsa zaten benimde öğrenme günüm 20 şubat. Hayırlı sonuçlar alırız umarım
ayın 3 ünde aşılama oldum yazmışsınız ne kadar uzun süre var belli olmasına. ben ayın 3 ünde oldum fakat 17 sinde test yaptır dediler. Hoş aslında cuma yapılan test o gün çıkmıyorsa zaten benimde öğrenme günüm 20 şubat. Hayırlı sonuçlar alırız umarım
ayın 3 ünde aşılama oldum yazmışsınız ne kadar uzun süre var belli olmasına. ben ayın 3 ünde oldum fakat 17 sinde test yaptır dediler. Hoş aslında cuma yapılan test o gün çıkmıyorsa zaten benimde öğrenme günüm 20 şubat. Hayırlı sonuçlar alırız umarım
Insallah sizin de kalbinizden gecen olur. Ben ilk defa oldum diye acemiyim acaba butun bu agrilar anormal
Mi diye merak etmistim.
Yarın akşam gideceğim, 9. gün oluyor yarın tek yumurtam 10 mm olmuştu daha iyi bir gelişme olduysa belki banada çatlatma verebilir artık.
20 mm de catlio sanirirminşallah büyümüşlerdir. Ne kadar büyüklükte olmalı tam olarak ben de bilmiyorum.
Bugün kontrolüm vardi sol yumurtam 16mm olmuş iğneye devam dedi 75lik. Cumartesi ovitrelle yazdi cumartesi gece 00:00 da yapacaksın pazartesi aşılama yapılacak dedi. Saatini sormadım ama cumartesi gidince söyler. Sizce pazartesi sabahmi olacaktır. Herşey yolunda dedi doktorum ama gün yaklaştıkça heyecanlaniyorum.
Canim heyecan yapma hayırlı olur inşallah. Çok umut bagliyoruz sonra da üzülüyoruz. Yumurta çatlama ignesinden 30-48 saat sonra catliyor bi sıkıntı olmaz. Bende perşembe sabah 8 de vurdum aşılama cuma 1 gibi olmuştu. Biraz da şans olabilmesi bazen daha iyi bi takip eden doktor bulsaydim diyorum sonra olacak olsa olurdu diyorum. Dusunmemeye çalış inşallah hayırlı haberler verirsin. Benim beim ve yumurtlaliklarim sanki adet olmuşum gibi ağrıyor ve sol tarafta hala yumurtam var sanırım ki ilişki sırasında hissediyorum. İlaçlara verdiğim tepki bu sanırım umutlanmaktan ziyade.
Hayırlı olsun canım Nasıl geçti senin aşılaman yumurta gelişimin nasıldı?Kizlar merhaba bende dun asilama yaptirdim.progestan ve estrofem hapi kullaniyorum.insallah bu ay guzel haberi aliriz icimde degisik heyecan var rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
benimde perşembe alışamam yapıldı . İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepbirlikteMerhaba ben de perşembe günü aşılama oldum mikroçip yöntemiyle...acı hiç yok sadece spekulum denilen bişeyle vajinayı açıyorlar o biraz gıcık ama gerisini hiç hissetmedim bile.benimde göğüslerim sertleşti ve karnımda ağrı var adet belirtileri bunlar inşallah olmam.23 şubat test günüm,inşallah burdaki herkesin dileği olur benim de
peki bedensel olarak herhangi bir belirti var mı?benim göğüslerim taş gibi oldu semsert ve acıyor.Bir de adet olacak gibi karnımda ağrı var...Acaba tutmadı mı ya?Aşılama yaptıran arkadaşlar siz bedensel olarak neler hissediyorsunuz?acaba içtiğimiz ilaçlar mı bunları yapıyor?ben progestan içiyorum sabah akşam.bir de bebe aspriniBen
benimde perşembe alışamam yapıldı . İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepbirlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?