Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım İNŞALLAH gönlüne göre olur saglıklı hayırlı bi evlat nasip olur bende yeni ögrenıyorum hiç bilmiyorum sadece sordum ögrenmeye calışıyorum bu yolda neler oldugunu

Herkeste oluo galiba igneden yada progestandan bence

evet kendimiz yapıyoruz o da küçücük bi şey zaten. kan sulandırıcı iğnelerine nazaran bunlar daha kolay yapılan iğnelermiş. Sen ne zaman gideceksin doktora? aklımda deli sorular olmaya başladı zaten okudukça belki tüp bebeği başka yerde yaptırırım diyorum.

Yarın akşam gideceğim, 9. gün oluyor yarın tek yumurtam 10 mm olmuştu daha iyi bir gelişme olduysa belki banada çatlatma verebilir artık.

ayın 3 ünde aşılama oldum yazmışsınız ne kadar uzun süre var belli olmasına. ben ayın 3 ünde oldum fakat 17 sinde test yaptır dediler. Hoş aslında cuma yapılan test o gün çıkmıyorsa zaten benimde öğrenme günüm 20 şubat. Hayırlı sonuçlar alırız umarım

Insallah sizin de kalbinizden gecen olur. Ben ilk defa oldum diye acemiyim acaba butun bu agrilar anormal
Mi diye merak etmistim.

Insallah sizin de kalbinizden gecen olur. Ben ilk defa asilama oldum, acemiyim o yuzden bu agrilar anormal
Mi diye merak etmistim cunku ucuncu gun acayip agrim vardi. Ama bugun cok hafifledi agrilar. Doktor bana ayin 21 inde sonucun kesin olur dedi. Ama ondan iki uc gun once idrar testi yapabilirsin demisti. Hakkimizda hayirlisi olsun bekleyis cok zor bir surec. Sabir gerektiren.

Bugün kontrolüm vardi sol yumurtam 16mm olmuş iğneye devam dedi 75lik. Cumartesi ovitrelle yazdi cumartesi gece 00:00 da yapacaksın pazartesi aşılama yapılacak dedi. Saatini sormadım ama cumartesi gidince söyler. Sizce pazartesi sabahmi olacaktır. Herşey yolunda dedi doktorum ama gün yaklaştıkça heyecanlaniyorum.

Canim heyecan yapma hayırlı olur inşallah. Çok umut bagliyoruz sonra da üzülüyoruz. Yumurta çatlama ignesinden 30-48 saat sonra catliyor bi sıkıntı olmaz. Bende perşembe sabah 8 de vurdum aşılama cuma 1 gibi olmuştu. Biraz da şans olabilmesi bazen daha iyi bi takip eden doktor bulsaydim diyorum sonra olacak olsa olurdu diyorum. Dusunmemeye çalış inşallah hayırlı haberler verirsin. Benim beim ve yumurtlaliklarim sanki adet olmuşum gibi ağrıyor ve sol tarafta hala yumurtam var sanırım ki ilişki sırasında hissediyorum. İlaçlara verdiğim tepki bu sanırım umutlanmaktan ziyade.

Ben doktoruma güveniyorum aslında ama gittiğim kliniğin yoğunluğu ve personelin çirkin tavırları vs. birleşince sanki hep bir aksama olacak diye stres oluyorum.
Benimde bugün yumurtalıklarımda gelişimi hissettirecek kadar ağrı var ve akıntımda var. Ayrıca aşılamanın acısından da korkuyorum.
Sen hangi ildesin nerede yaptırdın?

Kizlar merhaba bende dun asilama yaptirdim.progestan ve estrofem hapi kullaniyorum.insallah bu ay guzel haberi aliriz icimde degisik heyecan var rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

Merhaba ben de perşembe günü aşılama oldum mikroçip yöntemiyle...acı hiç yok sadece spekulum denilen bişeyle vajinayı açıyorlar o biraz gıcık ama gerisini hiç hissetmedim bile.benimde göğüslerim sertleşti ve karnımda ağrı var adet belirtileri bunlar inşallah olmam.23 şubat test günüm,inşallah burdaki herkesin dileği olur benim de

Ben
benimde perşembe alışamam yapıldı . İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepbirlikte

Ben

benimde perşembe alışamam yapıldı . İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepbirlikte
peki bedensel olarak herhangi bir belirti var mı?benim göğüslerim taş gibi oldu semsert ve acıyor.Bir de adet olacak gibi karnımda ağrı var...Acaba tutmadı mı ya?Aşılama yaptıran arkadaşlar siz bedensel olarak neler hissediyorsunuz?acaba içtiğimiz ilaçlar mı bunları yapıyor?ben progestan içiyorum sabah akşam.bir de bebe asprini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…