- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.861
sen salı günü olmuşsun herhalde benden iki gün önce...Sen de herhangi bir his belirti bişey var mı?Gunaydin kizlar asilama oldugum gunu sayarsak bugun asilamamin 7.günü zaman durdu sanki.. Belirtileriniz var mı?
Tebrik ederim, sağlık ve sıhhatler dilerim arkadaşım....Kızlar ilk aşılamamdı ve hamileyiiim çok şükür..Allahım tez zamanda sizede yaşatsın
Catlatma ignesi vuruldugum gunden beri goguslerimin cevresi de ucu da aciyior. İki aksamdir kuyruk sokumuma vuran kendini hissettiren bel agrim var. Atesim iki sabahtir 36.8. Genelde 36.6 seyreder. Bugun catlatma ignesinin 9.gunu. Ayrica vaginal progestan kullaniyorum. Yasadiklarimi ilaçların etkisi diye dusunuyorum. Benimkisi kendini dinlemek sanirim.sen salı günü olmuşsun herhalde benden iki gün önce...Sen de herhangi bir his belirti bişey var mı?
Bende de adet olacakmış gibi karın Ağrı'sı var. Birde kasıklarım ağrıyo.progestan bende kullanıyorum. İyi düşünelim inşallah aşılamamız tutar. Rabbim herkesin gönlüne göre versinpeki bedensel olarak herhangi bir belirti var mı?benim göğüslerim taş gibi oldu semsert ve acıyor.Bir de adet olacak gibi karnımda ağrı var...Acaba tutmadı mı ya?Aşılama yaptıran arkadaşlar siz bedensel olarak neler hissediyorsunuz?acaba içtiğimiz ilaçlar mı bunları yapıyor?ben progestan içiyorum sabah akşam.bir de bebe asprini
Hakkında hayırlısı cnm.hemen umutsuzluğa kapılma.Rabbimin mucizeleri bitmez.Merhabalar aranıza yeni katıldım ilk aşılamam olumsuz geldi ikinci yapıldı bugün onuncu gün dayanamadık kan baktık arkadaşlarla (hastanede çalışıyorum ) sonuç 0.488 yine hüsran galiba
Çok ilginç ya...işte olacak ya Allah imkansızı yaşatıyor...o ol demeden ne yaparsan yap olmazKızlar selam! Benim ilk aşılamamdı ama tutmadı malesef.aşılamanın 15.günü adet oldum diye ped kullandım ve sadece iki gün sürdü.bildiğimiz parlak kırmızı kan şeklinde değildi ama. İki gün sonra yani 17.günde doktoruma gittim,durumu anlattığımda ilginç buldu ve alttan ultrasona aldı.yumurtamın biri çatlamış ve döllenmemişti muhtemelen bilemiyorum ama diğer yumurtam hala çatlamamış 32 mm olmuştu.o gün adetim kesildi.2 gün sonra yumurtlama günümdeki gibi şeffaf yapışkan akıntım geldi.bi umut değerlendirdik eşimle kısmet artık.ama yumurtanın aşılamanın üstünden 17 gün geçmesine rağmen çatlamamış olması ve adetten kesilmem çok ilginç geldi doğrususiz ne diyosunuz bu duruma kızlar?
İnşallah tutar...bende bir hafta sonra test yapıcam zaman geçmiyor ya,çok merak ediyorum durumlar nedir?aşırı yorgunum ve uyuyorum sürekli fakat bu etkileri progestan ilaç yapıyor herhaldeSelam kızlar bende ilk aşılamamı oldum pazartesi günü tahlil yaptircam bakalım:)
Valla ben hiç bişey hissetmiyorum tutmadı sanırımİnşallah tutar...bende bir hafta sonra test yapıcam zaman geçmiyor ya,çok merak ediyorum durumlar nedir?aşırı yorgunum ve uyuyorum sürekli fakat bu etkileri progestan ilaç yapıyor
herhalde
Herkeste farklı sonuçlar oluyor ama benim arkadaşlarım da hiçbirşeyi hissetmediklerini söylüyorlar...kimin tuttuğunu bilemeyiz sabır ayın 23 ünde ikimizinde belli olacak...sen ilaç içiyormusun?Valla ben hiç bişey hissetmiyorum tutmadı sanırım
Progestan, bebek aspirini ve folik asit kullanıyorum sen idrar testi mi yapacaksın ?Ben yarin tahlil yaptircam yarin 12. Gün belli oluyomuş.sen ne ilacı diyosun canm?
Aynı gün olduk seninle aşılama herhalde, bende mi yapsam yaBen yarin tahlil yaptircam yarin 12. Gün belli oluyomuş.sen ne ilacı diyosun canm?
Ben yaptirdim sabah yarin çıkacak dedi ama öğleden sonra çıkar sanirim:) sende yaptırsana nasil duruyosunAynı gün olduk seninle aşılama herhalde, bende mi yapsam ya
Ya şimdi erken olur çıkmaz filan moralim bozulur diye Perşembe'yi beklicem,idrar testi yaptın mı?sen aşılamadan önce karnına iğne yapmışmıydın?Ben yaptirdim sabah yarin çıkacak dedi ama öğleden sonra çıkar sanirim:) sende yaptırsana nasil duruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?