Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya şimdi erken olur çıkmaz filan moralim bozulur diye Perşembe'yi beklicem,idrar testi yaptın mı?sen aşılamadan önce karnına iğne yapmışmıydın?
Hayir idrar yapmadim kanda 12. Gün çıkıyo zaten yüksek ihtimalle.hemde idrara göre kesin sonuç.bana klomenle yapildi aşılama iğne kullanmadim.

Arkadaşlar merhaba. Ben aşılama ile hamile kaldım. Şimdi 6haftalık hamileyim. Ama moralim bozuk ohss sendromu olmuşum. Bu durum genelde tüp bebekte oluyormuş birde çoğul gebelikte. Benim dk başta şüphelendi ama bugün tek kalp sesi dinledik. Olsa söylerdi. Ohss sendromuyla ne yapıcam bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

İlk defa duyuyorum...Geçmiş olsun...Bu ne demekmiş ki?

Kızlar aşılamamın 11. Günü.
2 gün önce pembe bi leke geldi. Crinone jel kullanıyorum.
Bu jeli kullanırken böyle pembe lekelenme yaşayan var mı aranızda? Yoksa yerleşme kanaması mıydı
Bugünüm o kadar zor geçiyor ki. Aşılama sonrası ilk defa böyle oldum. Midem kalbim ciğerlerim içime sığmıyor sanki. Bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı.

Hamilemisiiiin?

Merhaba kızlar bende bugün aşılama tedavisine başladım ilk deneyimim olacak rabbim hayırlısıyla banada nasip etsin inşallah ilk iğnemi oldum cuma günü tekrar gidicem

Merhaba Kızlar;
Bende çocuk yapmaya karar verince, öncesinde ön muayne iyi olur diyerekten arkadaşımın tavsiyesi üzerine Güven Hastanesinde Sibel Hanım'a gittim ,alttan muayne edip hiç bir sorunun yok , 6 ay dene olmazsa gel ve folik asit kullan dedi, açıkçası ilgilenmedi, belki de tarzı oydu.
3 aydır uğraştık ,önce ovoluasyon testi denedim ama bi türlü yumurtlama günümü yakalayamadım eve 20.00 de geliyorum, iş yerinde de test yapma imkanım yok haliyle, bi sürü çay içiyorum , sıvı tüketimi doğru sonucu bulamadım, vazgeçtim ovoluasyon testlerinden.
Sonra araştırmaya başladım daha detaylı inceleme yapacak bir doktora ihtiyacım vardı, bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı yok denecek kadar azmış , iki kez tüp bebek yapmışlar ve tutmuş , gittiği doktoru tavsiye etti benim çocuğum olduysa herkesin olur dedi, neyse ben niyeti bozdum, gideceğim ve iyice bir kontrol olacaktım, ancak eşimi ikna etmek kolay olmadı, 'ya bir dur üç ayda kimin çocuğu olur'dediyse de ben vazgeçmedim, güç bela ikna ettim eşimi ve doktora gittik, tüm kontrollerim yapıldı, yumurtlamam iyi, yumurtanın gelişmesi iyi, eşime sperm testi istedi ,ancak eşimi ikna etmek yine zor oldu, sperm sayısı çok iyi sadece çok hareketli sayısını biraz daha artırmak daha iyi olur dedi hastanenin ürologu( l-arginin ve evicap iki adet ilaç tavsiye etti ) adetimin 5.günü tsh:0,60 ve prolaktin: 7,27 normal aralıklarda çıktı, 21.gün progesteron 13,80 çıktı ve yumurtlama olmuş güzel ,eğer bu ay hamile kalmazsan adetin 1.günü ara randevulaşalım dedi.
Ben niye bu kadar panik oldum, çünkü daha önce tiroid ameliyatı oldum doktorum ısrarla gebeliğe engel olmaz dese de , en düşük doz atom tedavisi gördüğüm için korkuyorum. 3 yıl önce tiroid kanseri teşhisi konmuştu ve tüm tiroidim alınmıştı.
Tabi hocaya tüm hikayemi a dan z ye anlattım, normalde atom tedavisi yumurtaları öldüyor ,lakin senin yumurtaların çok iyi dedi.
Bu ay aşılamaya başlayacağım,1600 lira gibi bir rakam tutuyormuş , çatlatma iğneleri hariç , doktorum çok ilgili beni çok iyi dinliyor ve kendisine bir telefonla ulaşabiliyorum ,ona güveniyorum, benim sorularımla baş etmek kolay değil sanırım.
Aşılama da gebelik şansı %15-%20 imiş yani nasip tamamen tutmayadabilir.
İçimden bazen ağlamak geliyor, korku ,telaş ,heyecan çok farklı bir ruh hali.. Sadece dua ediyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin diye..
İyi ki de üye olmuşum benimle aynı şeyleri yaşayan herkesten farklı bişeyler öğrenmek güzel oldu. İnşallah güzel şeyler olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…