- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.881
Hayir idrar yapmadim kanda 12. Gün çıkıyo zaten yüksek ihtimalle.hemde idrara göre kesin sonuç.bana klomenle yapildi aşılama iğne kullanmadim.Ya şimdi erken olur çıkmaz filan moralim bozulur diye Perşembe'yi beklicem,idrar testi yaptın mı?sen aşılamadan önce karnına iğne yapmışmıydın?
Senin adet günün ne zaman?Hayir idrar yapmadim kanda 12. Gün çıkıyo zaten yüksek ihtimalle.hemde idrara göre kesin sonuç.bana klomenle yapildi aşılama iğne kullanmadim.
Ya yarın ya da çarşamba olmam lazım.senin kaç günde oluyorki perşembeyi bekliyosun?Senin adet günün ne zaman?
İlk defa duyuyorum...Geçmiş olsun...Bu ne demekmiş ki?Arkadaşlar merhaba. Ben aşılama ile hamile kaldım. Şimdi 6haftalık hamileyim. Ama moralim bozuk ohss sendromu olmuşum. Bu durum genelde tüp bebekte oluyormuş birde çoğul gebelikte. Benim dk başta şüphelendi ama bugün tek kalp sesi dinledik. Olsa söylerdi. Ohss sendromuyla ne yapıcam bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Birden fazla yumurta büyümesi.İlk defa duyuyorum...Geçmiş olsun...Bu ne demekmiş ki?
5 gün var 27 ocakta olmuştum, bazen tam 1 ay sonra oluyor bazen 27 gün değişiyor.Ama perşembe günü olmazsam idrar testi yapıcam sonrada kan testi yapıcam.Senin sonuç çıktı mı?Ben de bu arada pko var.aşılamada 3 yumurtam olmuştu.Senin adet günün ne zaman?
Amin teşekkür ederim artık tüp bebeğe yönlendirildik Kayseri'ye arzu hanıma gideceğiz nisanda.bu arada hayıt tohumu içeceğim bakalım ne olacak Allah hepimize hayırlısını versinHakkında hayırlısı cnm.hemen umutsuzluğa kapılma.Rabbimin mucizeleri bitmez.
Hamilemisiiiin?Kızlar aşılamamın 11. Günü.
2 gün önce pembe bi leke geldi. Crinone jel kullanıyorum.
Bu jeli kullanırken böyle pembe lekelenme yaşayan var mı aranızda? Yoksa yerleşme kanaması mıydı
Bugünüm o kadar zor geçiyor ki. Aşılama sonrası ilk defa böyle oldum. Midem kalbim ciğerlerim içime sığmıyor sanki. Bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı.
Yok Can'ım. Meraktan yaptım o takvimiHamilemisiiiin?
Kandan baktır belki çıkarYok Can'ım. Meraktan yaptım o takvimi
Verdim Can'ım az önce. Bekliyoruz çıkmasını.Kandan baktır belki çıkar
Ayyyy sonucu bizede yaaaaaazVerdim Can'ım az önce. Bekliyoruz çıkmasını.
Olmadı Can'ım. 0,43 çıktı sonuçAyyyy sonucu bizede yaaaaaaz
Ciddimi yaOlmadı Can'ım. 0,43 çıktı sonuç
Sebepsiz diyorlar. Ama illa ki bir sebep vardır.Ciddimi yasıkıntı ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?