- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.901
kızlar çok üzüldüm keşke olumlu cevaplar gelseydi ama vardır mutlaka bir hayır, olmasındada olmamasındada öyle bakın duruma mutlaka vakti saati var...ben test yapmıyorum hala inatla çok merak ediyorum işin açığı ama negatifide görmek istemiyorum.2 yıldır o tek çizgi benim travmam oldu...perşembe günü idrardan kendim bi bakayım diyorum 14. Gün olacak varsa çıkar herhalde değil mi?
Sen hal yapmadin mi ya :))kızlar çok üzüldüm keşke olumlu cevaplar gelseydi ama vardır mutlaka bir hayır, olmasındada olmamasındada öyle bakın duruma mutlaka vakti saati var...ben test yapmıyorum hala inatla çok merak ediyorum işin açığı ama negatifide görmek istemiyorum.2 yıldır o tek çizgi benim travmam oldu...perşembe günü idrardan kendim bi bakayım diyorum 14. Gün olacak varsa çıkar herhalde değil mi?
Yapmadım valla :)çatlatma iğnesinin üstünden 15 gün geçti hala gelen giden yok, test şimdi alıcam yarın sabah yapacam...çok heyecanlı bir hayat vallaSen hal yapmadin mi ya :))
Henüz bende regl olmadim daha ama tahlilim negatif:)Yapmadım valla :)çatlatma iğnesinin üstünden 15 gün geçti hala gelen giden yok, test şimdi alıcam yarın sabah yapacam...çok heyecanlı bir hayat valla
Henüz bende regl olmadim daha ama tahlilim negatif:)
Senin günün ne zamanabi okadar karnımıza iğne yaptık 3 tane 20 mm yumurta oldu ,sonra çatlatma iğnesi yaptık karnımıza mikroçip le aşılama yapıldı süreye bakınca onca yumurta nereye gitti neden adet olmadık delirecem ha
3 günüm var.bat 25 şubatSenin günün ne zaman
Karnımıza mikroçiple aşılama derken ? Nasıl yani?abi okadar karnımıza iğne yaptık 3 tane 20 mm yumurta oldu ,sonra çatlatma iğnesi yaptık karnımıza mikroçip le aşılama yapıldı süreye bakınca onca yumurta nereye gitti neden adet olmadık delirecem ha
:) virgül koymamışım.çatlatma iğnesi yaptık karnımıza, mikroçiple aşılama yapıldı....Karnımıza mikroçiple aşılama derken ? Nasıl yani?
Şimdi anladım canım:) virgül koymamışım.çatlatma iğnesi yaptık karnımıza, mikroçiple aşılama yapıldı....
kızlar merhaba bende kısaca hikayemi anlatayım size fikrinize ihtiyacım var ben çocuk denemesi yapmaya başladığımda 6 ay olmayınca spermiogram yaptırdık ama küçük bir ilçenin devlet hastanesinde öyle ayrıntılı bişey değildi normal dediler bizde iki defa aşılama yaptırdık bende problem yok klomenle yaptırmıştık ve 4 tane yumurtam oluyordu klomenle neyse iki aşılama da tutmayınca üniversite hastanesinde tekrar spermiogram yaptırdık sayımız 12 milyon çıktı ileri hız da 0 mrfoloji 1 neyse hiç beklemeden başkent hastanesine gittik tüp bebek yaptırdık 2 tane kaliteli embriyo transferi oldu yine tutmadı tekrar aynı yerde tüp yaptırdık yine tutmadı bu sefer eşimi kaan aydosa götürdüm sperm DNAsına baktı hoca ve sağlam çıktı ve şubatta yaptırdığımız son spermiogramımızda ileri hareket %15 çıktı bende değerler biraz artmışken 3. tüp bebeğe başlamadan önce tekrar aşılama yaptırsam mı diorum ama vucuduma hiç ilaç almadan doğal yolla büyüyen yumurtamı takip ettirip çatlayacağı zaman aşılama yaptırsam, yine ilişkiye de girsek sık sık acaba olur mu ki tüp bebek öncesi tekrar vucuduma hormon almak istemediğim için doğal yumurtaya aşılama denemek istiyorum var mı bu şekilde yaptıran yada fikriniz nedir. yumurtlama sıkıntım yok ileri hızlo spermler biraz artmışken belki olur dedim ama boşa bir çaba mı olur acaba
yani hiç yumurtlama için ilaç almadan doğal yolla büyüyen yumurtaya aşılama yaptıran varmıdır diye merak etmiştim.doktor bile şaşıracak belki de şansını arttıralım klomen al diyebilir ama ben istemiyorum.Dene tabi canım Allahın hikmetine akıl sır erer mi
Rabbim yüzümüzü güldürsün canım inşallah bir gün bizimde meleğimiz olacak
Bence incir kuru yap ve öyle aşılama ol o da yumurtayı çoğaltıp buyutuyoryani hiç yumurtlama için ilaç almadan doğal yolla büyüyen yumurtaya aşılama yaptıran varmıdır diye merak etmiştim.doktor bile şaşıracak belki de şansını arttıralım klomen al diyebilir ama ben istemiyorum.
Üzülme cnm genelde erkek faktörü varsa aşılama pek tutmuyor zaten. Ben de şöyle düşünmüştüm bende yumurtlama problemi yok esimde sayı az iki olumsuz tüp yaptık yazvtarilibde tekrar 3. Tüp denemesi yapicz ama nisanda asikamayla tekrar deneyim diyorum ama tüp bebek öncesi de tekrar hormon almak istemediğim için doğal yolla gelişen yumurtaya yapılsın istiyorum doktora bunu istediğimi söylediğim de reddedermi acaba ama benim isteğime bağlı değil mi sonuçta. Şans belki tupe gerek kalmak diye düşündüm de ışte ümit benim. Ki dağa önce klomenle iki defa aşılama yaptık olmadı ama hızımız sifirdi o zmn şimdi ilaç kullandi ileri hız yüzde 15 olmuş belki aşılama tutar artık ne çare bulacağımızı sapittik vallaDoğal olarak aşılama şöyle yapabilir 14. Gün yumurtaların 2 cm kadar olduysa çatlatma iğnesi yapar 36 saat sonrada aşılama yapabilir ama ben böyle aşılama yapan dr görmedim.
Bu arada benimde aşılamam tutmadı kan testine giderken yolda adet oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?