- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.921
Merhaba, ben 2 Mart aşılama oldum. 14 gün sonra kan testi yaptım.negatif. Doktor 4-5 gün daha bekle testi tekrar yap dedi. Geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum%15 ileri hız mı?her sabah aç karnına çörek otu yağı ardından da keçi boynuzu pekmezi içir eşine (soğuk pres)inanamayacaksın gelişmeye...Bizde eşimin problem yok herşey normal ama işte kısmet ,vakti saati var mutlaka diye düşünüyorum..kaplıca nın çok iyi geldiğini duymuştum.Benim annem benden sonra kardeşime 5 sene hamile kalamamış akrabalar kızdan kısır kaldı bile demişler (cahillik)neyse kafa dağıtmaya kaplıcaya bi gidiyorlar dönüşte kardeşime hamile kalmış annem.Bunlarıda aslında denemek lazım ne biliyim.
Ben de 2 Mart asılama oldum.asılamadan 1 gün önce karnımdan iğne yaptılar, ama benimkisi 36 saat olmadı. 24 saat oldu iğne ve asılama arasında. Yumurtam subat adetimin 3. Gününden kostalbegit içtim 5 gün toplam 10 tablet.yumurtayı büyütüyormus. Bende kac mm buyudu sormadım ama sasırdı, wawwww ne kadar olmus felan dedi. Dün 14. Gündü. Test yaptım (beta hcg) negatif cıktı. Ama adet olmadım daha. Olacakmışım, geldi gelecekmiş gibi hissediyorum. Akıntı yok, ama bel, karın agrısı var. Doktor dedı 4-5 gun sonra tekrar test yap. Gec döllenme belki... Umut ediyorum, mucize bekliyorum.Kızlar ben size şimdi aşama aşama ne yollardan geçtiğimi yazayım.Geçen sene dr bana klomen hap verdi adetin 3. günü başladım bitince dr baktı yumurtan 7 mm olmuş çatlatma iğnesini yapalım 12 saat sonra aşılama yapıcaz dedi.(bu arada bize sormadı düşünelim mi diye)Gittik biz yaptı aşılamayı 15 dk yatırdı sonra çıktım ben hastaneden eeve geldim.1 hafta sonra adet oldum moralim bozuldu ümitsizliğe kapıldım filan, sonra bıraktım!ne düşündüm bununla ilgili ne uğraştım.Aradan bir sene geçti içim kıpır kıpır evlat istiyorum artık belli,eşim de çok istiyor...Bu işle ilgilenen bir doktora gittim infertilite üstüne çalışan yani... Bana dediki böyle aşılama olmaz ben o olduğun aşılamayı saymıyorum çünkü dedi yumurtanın 2 cm e ulaşmasını bekleriz biz 7 mm nedir...Allah dedim, neyse benim pko sendromum var adetim düzenli olmaz yani yumurtam oluyor fakat gelişmiyor ,büyümüyor.dr bana iğne verdi Adetin 3 .günü karnımdam iki tane farklı iğne yapıyordum hergün aynı saatte.Benim bünyem haplara cevap vermiyor iğne daha etkili oldu.3 yumurta büyüdü 4-5 yumurtada 11-12 mm arasında kaldı.Yaklaşık bir hafta o iğneleri yaptım.Yumurtalar gelişince çatlatma iğnesi oldum aşılamadan tam 36 saat önceydi (sabah 5 te acile gidip iğne oldum)Akşama doğruda aşılamam yapıldı.1 saat yattım belim bacağım koptu o pozisyonda kalacam diye.Neyse aşılamadan sonra bana 2 tane ilaç verdi düşük tehlikesine karşı ,biri bebe asprini diğeri progestan hap.Geçen hafta göğüs hassasiyeti ve karın ağrım vardı ,fakat hiçbiri kalmadı adet te olmadım.Testte yapmadım...
Hikayem budur.
Bu arada progestan hap inanılmaz uyku yapıyor daha doğrusu baya uyuşuyorsun hamile gibi hissettiriyor insana...Hayatımda hiç hamile olmadım nasıl bişey bilmiyorum gerçi :)
Sizin aşılama hikayeniz ne?
testi yaptırdın mı? nedir durumlar? inşallah güzel haberler verirsinMerhaba, ben 2 Mart aşılama oldum. 14 gün sonra kan testi yaptım.negatif. Doktor 4-5 gün daha bekle testi tekrar yap dedi. Geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum
Ben dün adet oldum.hem de aşırı bir akıntı. Artık bidahakine. Ben Azerbaycan dan yazıyorum. Nevruz tatiline girdik. Bu yüzden haftaya artık doktorum ne derse onu yapacağız.testi yaptırdın mı? nedir durumlar? inşallah güzel haberler verirsin
Ben 17 martta asilama oldum 1 nisanda kan tahlilim var. safak 12.. bekliyoruz bakalim. Sen de hic uzulme kismet degilmis herseyin en hayirlisi olsun. Bir dahakine insallah guzel haberlerini aliriz.Ben dün adet oldum.hem de aşırı bir akıntı. Artık bidahakine. Ben Azerbaycan dan yazıyorum. Nevruz tatiline girdik. Bu yüzden haftaya artık doktorum ne derse onu yapacağız.
Sende durumlar nasıl?
amin insallah. Hayırlısını versin Rabbim. Haber et, güzel sonuçları beklerim sakin ve sabırlı ol.Ben 17 martta asilama oldum 1 nisanda kan tahlilim var. safak 12.. bekliyoruz bakalim. Sen de hic uzulme kismet degilmis herseyin en hayirlisi olsun. Bir dahakine insallah guzel haberlerini aliriz.
Aminnnn insallaaahhhN november_love aynı gün aşılama olmuşuzumarım isteyen herkesin içinde bizim de bu bekleyiş sonunda yüzümüz güler hayırlısıyla
Hicbisey hissetmiyorum henuz :) dusunmemeye calisiyorum. sadece sol kasigimda cok cok hafif belli belirsiz bir agri gidip geliyor o kadar. Sende durumlar nasil?N november_love senin bekleyiş nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun
Hicbisey hissetmiyorum henuz :) dusunmemeye calisiyorum. sadece sol kasigimda cok cok hafif belli belirsiz bir agri gidip geliyor o kadar. Sende durumlar nasil?[/QUOTE
4 yumurta ile asilama mi oldu? Normalde 3'ten fazla olunca islemi iptal ediyorlar bir sonraki aya kaliyor diye biliyordum.Alışamada şans neden düşük anlamıyorum.spermlerin en iyisi seçiliyor hızları artırılarak tüplere yakın yere bırakılıyor.normalde bir yumurta varken aşılamada yumurta sayısıda fazla.yani doğal yolla denediğimiz koşullardan çok daha avantajlı.peki neden şans düşük olyor.gerçekten aklım almıyor.bende beklemedeyim.8.günüm.aşlama tutmazsa doğal yolla hiç olmaz o zaman.4 yumurta ve en iyi 40 milyon spermle yapıldı aşılamam.ama günlerdir forumda okuyorum ilk aşılaması tutan az kişi var oran olarak.
4 yumurta ile asilama mi oldu? Normalde 3'ten fazla olunca islemi iptal ediyorlar bir sonraki aya kaliyor diye biliyordum.
Asilamada sans dusuk cunku vucut dollenmeyi kendi yapiyor. Isin icine stres de giriyor surekli acaba tuttu mu tutmadimi endisesi var. ama tup bebekte dollenmeyi disarida yapiyorlar daha garanti :))
5 yıldır doktorum benimle uğraşıyor.adam bıktı benden sanırsam:))bir sürü tedavi başarısız tüp bebek tedavisi derken herhalde çok umudu yok.
Tedavi icin nereye gidiyorsun canim? Sorun ne sizde?5 yıldır doktorum benimle uğraşıyor.adam bıktı benden sanırsam:))bir sürü tedavi başarısız tüp bebek tedavisi derken herhalde çok umudu yok.
Diyarbakırdayım ben.benim hikayem çook uzun.yapışık tek tüp (çok şükür rahim filmiyle açıldı)3 kere polip ameliyatı 1 tane rahimde perde ameliyatı 1 dış gebelik 1 altı haftalık düşük bir başarısız tüp bebek denemesi. Bunun yanında eşimde yüzde 47 dna hasarı, ileri hareket ve morfoloji 0.Kaan aydosta tedavi gördü dna hasarı bitti.ama hareketlilik ve morfoloji hala çok iyi değil.bu en kısa haliyle 2011 den bügüne tek tek üstesinden geldiğim (hemde etrafımdaki kimsenin ruhu duymadan ailemin bile) olayların özeti....Tedavi icin nereye gidiyorsun canim? Sorun ne sizde?
Canim benim insalah guzel gider bundan sonra hersey. Gercekten cok zor bir surecten gecmissin. Rabbim insallah arzu ettigini tez zamanda verir sana daDiyarbakırdayım ben.benim hikayem çook uzun.yapışık tek tüp (çok şükür rahim filmiyle açıldı)3 kere polip ameliyatı 1 tane rahimde perde ameliyatı 1 dış gebelik 1 altı haftalık düşük bir başarısız tüp bebek denemesi. Bunun yanında eşimde yüzde 47 dna hasarı, ileri hareket ve morfoloji 0.Kaan aydosta tedavi gördü dna hasarı bitti.ama hareketlilik ve morfoloji hala çok iyi değil.bu en kısa haliyle 2011 den bügüne tek tek üstesinden geldiğim (hemde etrafımdaki kimsenin ruhu duymadan ailemin bile) olayların özeti....
Merhaba. Nasıl durumlar? Bir gelişme var mı? ☺Ben 17 martta asilama oldum 1 nisanda kan tahlilim var. safak 12.. bekliyoruz bakalim. Sen de hic uzulme kismet degilmis herseyin en hayirlisi olsun. Bir dahakine insallah guzel haberlerini aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?