Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, ben 2 Mart aşılama oldum. 14 gün sonra kan testi yaptım.negatif. Doktor 4-5 gün daha bekle testi tekrar yap dedi. Geç döllenme olmuştur diye umut ediyorum

Ben de 2 Mart asılama oldum.asılamadan 1 gün önce karnımdan iğne yaptılar, ama benimkisi 36 saat olmadı. 24 saat oldu iğne ve asılama arasında. Yumurtam subat adetimin 3. Gününden kostalbegit içtim 5 gün toplam 10 tablet.yumurtayı büyütüyormus. Bende kac mm buyudu sormadım ama sasırdı, wawwww ne kadar olmus felan dedi. Dün 14. Gündü. Test yaptım (beta hcg) negatif cıktı. Ama adet olmadım daha. Olacakmışım, geldi gelecekmiş gibi hissediyorum. Akıntı yok, ama bel, karın agrısı var. Doktor dedı 4-5 gun sonra tekrar test yap. Gec döllenme belki... Umut ediyorum, mucize bekliyorum.

Ben dün adet oldum.hem de aşırı bir akıntı. Artık bidahakine. Ben Azerbaycan dan yazıyorum. Nevruz tatiline girdik. Bu yüzden haftaya artık doktorum ne derse onu yapacağız.
Sende durumlar nasıl?
Ben 17 martta asilama oldum 1 nisanda kan tahlilim var. safak 12.. bekliyoruz bakalim. Sen de hic uzulme kismet degilmis herseyin en hayirlisi olsun. Bir dahakine insallah guzel haberlerini aliriz.

Bende hiç birşey hissetmiyorum Sadece bekliyorum pek düşünmemeye çalışarak Sadece bugün belimde bi ağrı var hatırlamıyorum ama ters bi hareket yaptım sanırım
Hicbisey hissetmiyorum henuz :) dusunmemeye calisiyorum. sadece sol kasigimda cok cok hafif belli belirsiz bir agri gidip geliyor o kadar. Sende durumlar nasil?[/QUOTE

Alışamada şans neden düşük anlamıyorum.spermlerin en iyisi seçiliyor hızları artırılarak tüplere yakın yere bırakılıyor.normalde bir yumurta varken aşılamada yumurta sayısıda fazla.yani doğal yolla denediğimiz koşullardan çok daha avantajlı.peki neden şans düşük olyor.gerçekten aklım almıyor.bende beklemedeyim.8.günüm.aşlama tutmazsa doğal yolla hiç olmaz o zaman.4 yumurta ve en iyi 40 milyon spermle yapıldı aşılamam.ama günlerdir forumda okuyorum ilk aşılaması tutan az kişi var oran olarak.

4 yumurta ile asilama mi oldu? Normalde 3'ten fazla olunca islemi iptal ediyorlar bir sonraki aya kaliyor diye biliyordum.

Asilamada sans dusuk cunku vucut dollenmeyi kendi yapiyor. Isin icine stres de giriyor surekli acaba tuttu mu tutmadimi endisesi var. ama tup bebekte dollenmeyi disarida yapiyorlar daha garanti :))

5 yıldır doktorum benimle uğraşıyor.adam bıktı benden sanırsam:))bir sürü tedavi başarısız tüp bebek tedavisi derken herhalde çok umudu yok.

Tedavi icin nereye gidiyorsun canim? Sorun ne sizde?
Diyarbakırdayım ben.benim hikayem çook uzun.yapışık tek tüp (çok şükür rahim filmiyle açıldı)3 kere polip ameliyatı 1 tane rahimde perde ameliyatı 1 dış gebelik 1 altı haftalık düşük bir başarısız tüp bebek denemesi. Bunun yanında eşimde yüzde 47 dna hasarı, ileri hareket ve morfoloji 0.Kaan aydosta tedavi gördü dna hasarı bitti.ama hareketlilik ve morfoloji hala çok iyi değil.bu en kısa haliyle 2011 den bügüne tek tek üstesinden geldiğim (hemde etrafımdaki kimsenin ruhu duymadan ailemin bile) olayların özeti....

Canim benim insalah guzel gider bundan sonra hersey. Gercekten cok zor bir surecten gecmissin. Rabbim insallah arzu ettigini tez zamanda verir sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…