- 11 Kasım 2016
- 358
- 137
- 18
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.941
6 gun kaldi bekliyoruz :)Merhaba. Nasıl durumlar? Bir gelişme var mı? ☺
Evet öyledir zaman geçmiyor.hele son gün test sonuçlarının çıkması daha da uzun geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin6 gun kaldi bekliyoruz :)
Kasik agrim disinda baska birsey yok. Cumartesi gununu iple cekiyorum zaman gecmiyor valla :)
bugün 10.günüm. şeytan diyorki git her 2 günde bir kan testi yaptır sonucu izleEvet öyledir zaman geçmiyor.hele son gün test sonuçlarının çıkması daha da uzun geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin
Bşzde tatil olduğu için 2.aşılama kontrolüne beni alamadı. Artık Nisan adetinde gideceğim doktora. Hayırlısıyla doğal yollardan belki bu ay bir mucize olur
Haberlerini bekliyorum. Hiç birşeye sakın üzülme.en iyisi neyse o olsun bizler için.
sabretbugün 10.günüm. şeytan diyorki git her 2 günde bir kan testi yaptır sonucu izle
Merhabalar. Bazen mevsim değişikliği adeti de etkiliyor. Ama En iyisini doktor bilir tabiki. Pek önemsemediyse normal bir şeydir demek ki. İnsallah yerleşme kanamssıdırkızlar merhaba benim iki aşılama ve iki tup bebek denemem var tutmadı. yalnız 30 günde bşr olan adetim artık 41 günü buluyor. cumartesi günü doktora gittim 25. günümde ve yumurta catlamış bir kaç gün önce dedi progesteronum 4.20 çıktı her ihtimale karşı bhcg de baktı negatif. ben kokulu akıntı şikayetiyle gitmiştim. fitil vers,i adet sonrası başla diye adetime de bir hafta var en az ve pazar günü akşam adetim başlar gibi oldu önce açık renk sonra koyu renk kana yakın bir akıntı başladı ve kesildi devamı gelmedi böyle bişey yaşayan var mı. adetime çok var yumurtlama olalı da 5 gün falan oldu yerleşme kanaması olsa yumurtlamadan 10 gün sonra falan olması gerekir doktor kist de görmedi ne olabilir acaba ilke kez yasadım var mı aynısını yaşayan acaba
9 gün çok erken.zaten döllenme olursa 15 gün sonra idrarda çıkabilir. 4-5 gün daha sabredip kan testi yaptırınKızlar aşılamamın 9. Günü.
Bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı.kan testime altı gün var daha böyle bi durum yaşayıp hamiş olan varmı aranızda
Merhaba. Durumlar nedir? 6 gün geçti mi?6 gun kaldi bekliyoruz :)
Kasik agrim disinda baska birsey yok. Cumartesi gununu iple cekiyorum zaman gecmiyor valla :)
Safak 2 :)Merhaba. Durumlar nedir? 6 gün geçti mi?
Hayırlısı hbr beklerimSafak 2 :)
Cumartesi gunu yapicam testi
Selam. Haber var mı?Bugun test yapacak olanlar vardi. Sonucunuzu mutlaka yazin. Insallah guzel guzel haberler paylasiriz
Selam canim cok sukur 539,1 gordukSelam. Haber var mı?
Canim benim bu isin kilit noktasi sabretmek ve rahat olmak. Sen stres yaptikca hormonlarin da olumsuz etkilenir. Yapilacak hersey yapildi gerisi yuce Rabbimin takdiri. Rahat ol, sikinti yapma insallah senden de guzel sonuclar alacagiz. Imkanin varsa temiz hava alabilecegin bir yerde hafif yuruyusler yap derin nefes al.Gunler geçmiyor test yapmaya daha 1o gün var ama belirti bir tek göğüs hassiyeti acaba olmuycak mi diyorum ama olacağına da inanıyorum üfff kafam karman çorman
Saol cnm iznim bugun bitiyor zaten yrn ise başlıycam en azindan iş güç unuturum iyi gelirCanim benim bu isin kilit noktasi sabretmek ve rahat olmak. Sen stres yaptikca hormonlarin da olumsuz etkilenir. Yapilacak hersey yapildi gerisi yuce Rabbimin takdiri. Rahat ol, sikinti yapma insallah senden de guzel sonuclar alacagiz. Imkanin varsa temiz hava alabilecegin bir yerde hafif yuruyusler yap derin nefes al.
Tebrik ederim.hsyırlısı olsun. İlk aşılama mıydı?Selam canim cok sukur 539,1 gorduk
Pzt gunu doktorum cagirdi insallah keseyi de goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?