Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Son kızlar bendeb4 yıldır yoğun araştırma içindeyim çok direndim ama ni sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım cumartesi aşılama tedavisine başlıyorum hiç ni soru yok ama rahim ağzı salgısından şüpheliyim ultrasonda falan çıkmıyor orayı gectı mi inşallah bu kez olacak ilk asılamada tutan var mi

hayırlısı olsun canım. benim ilk aşılamamdı tuttu. şimdi pazartesi günü ilk doktor randevumuz var inşallah önce keseyi sonra minik bebişi görürüz. ardından da kalp atışını duyduk mu ilk etapta derin bir nefes alabiliriz :)

hayırlı olsun sağlıkla kucagına da al inşallah. acaba sorun neydi sorabilirmiyim spermlerinizin durumu nasıl sayı ve hızını yazabilirmisiniz tutan aşılamalarda benim için önemli sayı ve hız

hayırlı olsun sağlıkla kucagına da al inşallah. acaba sorun neydi sorabilirmiyim spermlerinizin durumu nasıl sayı ve hızını yazabilirmisiniz tutan aşılamalarda benim için önemli sayı ve hız
hiçbir sorun yoktu canım ikimizde gayet sağlıklıyız herşey yolunda ama yaş 35 ve 1 senedir normal yolla deniyoruz 1 kere kimyasal gebelik oldu. daha fazla yıpranmak istemedim. aşılamayı deneyelim dedik çok şükür Rabbime tuttu

eşimin 90 milyon spermi vardı, yıkama sonrası hızlı ileri 20 milyondan 18,5 milyonu enjekte edildi. ama sen buna takılma çünkü doktorlar 5 milyonu yeterli görüyor.

anladım cnm. bizim ileri hareketli spermimiz az yüzde 15 en son yaptırdığımız spermiopgramda da toplam sperm sayısı yazmıyor mililitrede ne kadar olduğu yazıyor oda 14 milyon ben daha önce aşılama yaptırdım ama tutmadı o zman ileri hareket sıfırdı şimdi ileri hareket biraz artmışkern tekrar mı denesem asılama diye düşünüyorum.

Bu tercih meselesi olmamalı canım, doktorunla konuşup en doğru çözüme birlikte karar vermelisiniz. Biliyorsun aşılamada hamile kalabilme oranı çok düşük tüp bebeğe göre. Bazen aşılama ile hem maddi hem manevi boşu boşuna harcama yapılıyor. Doktorun seni yönlendirecektir zaten.

Merhabalar. Benim ilk aşılamam tutmadı. Ama ilk asılaması tutan çok insan tanıdım. Çık düşünme ve doktor da aşılamayı uygun buluyorsa yaptır.
Benim ilk aşılamam 2 Mart tarihinde oldu.
Tutmayınca bir ara verildi. Nisan adetinde tekrar kontrole gidicem ve tekrar takibe alacaklar aşılama için. Biz de bu arada çalışmalara devam ediyoruz umut ediyorum adet olmam da aşılamaya gerek kalmaz
Ama içini ferah tut,sabırlı ol. Ve dene. İyi olacak

İnşallah cnm adet olmazsın geçen yıl demişti doktorum ama istemedim artık beklemenin gereği yok kısmetımız o diye düşünüyorum inşallah o müjdeyi alırız artık

Selam arkadaşlar benim iki yaşında oğlum var evlendigimiz ilk ay olmuştu ve son bir yıldır ikinci çocuğu istiyoruz ama olmadı iki ay önce kan tahlilerim temiz çıktı Doktor yumurta çatlatma iğnesi verdi o ay ama yumurta catlamadi kist oluştu ama adet döneminde kist vücuttan atılmış doktor öyle dedi ve bu ay adetin üçüncü günü gel aşılamaya baslayacaz dedi şimdi benim merak ettiğim neden hiçbir tahlil istemedi yorumları okuduğumda hepiniz birçok tahlil yapmışsınız rahim filmi falan benden niye istemedi adetten sonrami isteyecek lütfen beni bilgilendirir mısınız ayrıca eşinle birlikte gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…