- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.981
Merhabalar.sıkma canını. Ben 4-5 aydır aşılama için kontrollere gidiyorum. En sonunda martta yaptı ama tutmadı. Bugün yine adet günü muayenem olacak. Kontrollerim olumlu geçerse bu ay yine aşılama yapacak. Bu ay umudum saha çok sanki.Aşılama olmuyo 4 yumurta olgunlaşmış riskli dedı doktor çok umutluydum o bile olmuyo ama
Hiç tedirgin olma canım süreç çok kolay kafana takılan hiçbirşey olmasınBide kilo çok etkiliyormu
Benim de ilk aşılamam tutmadı. Bugün adetli kontrole gittim. 12 gün sonra yine knt olacagım. Uygun olursa bu ay aşılama yine yapılacak.Rabbim hepimize anneliği nasip etsin arkadaşlar
Eşimde ve ben de hiç bir problem Yok.5 yıllık evliyiz daha önce hiç gebelik yaşamadım.1.aşılamamı 1 Nisa'nda yaptırdım sonuç negatif.fakat aşılamayı 27.saatte yaptı sizce çok erken değil mi ?
Bugün regl 2.günü ikinci aşılama için tedaviye başlamak istiyorum fakat aşılama tedavisine pek inancım Yok.tüp bebek mi yapsam diyorum.
Kist için mi tedaviyi önerdi eğer bir problem yoksa aşılamayı geciktirmeDesteğin için saol ben devlette bir defa çatlatma iğnesi oldum oda kiste dönüştü buay ozelegittim orda iyi bir Dr var ben aşılama istedim ama o iki ay beni tedavi Edip olmazsa aşılamaya geçelim dedi eşimle konuştuk direk aşılama olsun diycez bidaha ilaç kullanımı olmadı kistle uğraş çok ilaç almak istemiyorum yarın adet olucam persembede yanına gidicem sizce ne yapayim
İnşallah bu da bir imtihan hepimiz içinBenim de ilk aşılamam tutmadı. Bugün adetli kontrole gittim. 12 gün sonra yine knt olacagım. Uygun olursa bu ay aşılama yine yapılacak.
Benim doktorum 4 denemeden sonra tüp bebek önerdi. Bu 2. Denemem olacak.
Umut et. İyi olacak
Benim doktorum ilk önce aşılamaları önerdi. Tüp bebek istemiyorum, korkuyorum, hormon yüklü. Ama caresız kalınca yapacağız tabiki.İnşallah bu da bir imtihan hepimiz için
Bende yarın veya perşembe gidicem regliyim doktor uğraşma hemen istiyorsanız tüp yapalım dedi kararsızım malesef
İnsan hemen olsun istiyor
Yok her doktorun kendi yöntemi var. Yorumlar aklını karıştırmasın. Benim de öğlen 12 de iynemi yaptı. Öbür gün saat 13:00 da aşılama yapıldı. Yani 25 saat olduİnşallah bu son olsun hepimiz burdan bebiş haberlerini paylaşırızbenim kafama hala takılıyor 27.saatte aşılamamı yaptı doktor ama okuduğumda 36 ve 48 saatte yapılması gerek yazıyor
Hadi inşallah 2. Aşılamamız tutarSaol canım aşılama yaptırdığım günden beri aklımda saat olayı araştırmadığım bakmadığım yer kalmadı
Cuma gününe randevu aldım 2.aşılama için tedaviye başlıcaz bu sefer inşallah olur
Çok zor sabretmek kimse anlamıyo üstüne geliyoMerhabalar.sıkma canını. Ben 4-5 aydır aşılama için kontrollere gidiyorum. En sonunda martta yaptı ama tutmadı. Bugün yine adet günü muayenem olacak. Kontrollerim olumlu geçerse bu ay yine aşılama yapacak. Bu ay umudum saha çok sanki.
Demek istediğim sakın umudunu yitirme.Allahın ol dediği zaman vardır ve bizler de sabırla mücadeleyle bekleyeceğiz...
Doktora gıttıgımde yumurtalardan biri çok buyumus çatlar bugun dedı ve fena halde akıntım vardı iki gun oncede ilişkiye girmiştik ve yumurtanın çatladıgı gun sabaha kadar karnımın altında seyırme oldu bu ne demek oluyo büyük buluşma gerçekleşmiş olabilirmiMerhabalar.sıkma canını. Ben 4-5 aydır aşılama için kontrollere gidiyorum. En sonunda martta yaptı ama tutmadı. Bugün yine adet günü muayenem olacak. Kontrollerim olumlu geçerse bu ay yine aşılama yapacak. Bu ay umudum saha çok sanki.
Demek istediğim sakın umudunu yitirme.Allahın ol dediği zaman vardır ve bizler de sabırla mücadeleyle bekleyeceğiz...
Bilmiyorum, ama sabret 15 gün sonra test yaptır. İnsallah hamilesindirBide şöyle bişey var
Doktora gıttıgımde yumurtalardan biri çok buyumus çatlar bugun dedı ve fena halde akıntım vardı iki gun oncede ilişkiye girmiştik ve yumurtanın çatladıgı gun sabaha kadar karnımın altında seyırme oldu bu ne demek oluyo büyük buluşma gerçekleşmiş olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?