- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.001
selamlar bende ılk asılamamı dun oldum (22nısan) .cipli asılama oldum.ciplı asılama olan var mıSaol canım aşılama yaptırdığım günden beri aklımda saat olayı araştırmadığım bakmadığım yer kalmadı
Cuma gününe randevu aldım 2.aşılama için tedaviye başlıcaz bu sefer inşallah olur
Spermler yuzduruluyormus iyisini mi aliyolarmis oyle birseyler.nette mikro cipli asilama yazarsabiz videosu vardiÇipli aşılama nasıl oluyor ilk defa duydum
Sizin kacinci asilamaniz.probleminiz nedirAnladım araştırayım
Ben ilk aşılamamı oldum sonuç negatifSizin kacinci asilamaniz.probleminiz nedir
Hayirlisi olsun canm. Bi kez daha deneseydin keşke? İğneli mi yaptirmiştınBen ilk aşılamamı oldum sonuç negatif
Önümüzdeki ay adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah
Klomenle büyüdü yani yumurtan. Kaç yumurta oluşmuştu? Bi de yaş kaçİğneli derken ilaç tedavisiyle başladık yumurtalar büyüdü çatlatıldı
İkinci aşılamayı çok düşündüm ama negatifi gördükten sonra kaybedecek vakit Yok diye düşündüm
Rabbim inşallah bu sefer nasip eder benim ve bizim gibilere
Merhabalar. Ben de Mart ayında aşılama oldum tutmadı. Bugün knt var.yumurtamı buyuttu, uygun olursa yapacak. Ben 4 hakkımı da deneyecem.tüp bebek en son çare. Zor işlem, inşallah aşılamam tutar.Klomenle büyüdü yani yumurtan. Kaç yumurta oluşmuştu? Bi de yaş kaç
Amin inşallah. Bende 2 kere oldum tutmadı. 2 de iğneli deneyeceğim olmadi tüp bebekMerhabalar. Ben de Mart ayında aşılama oldum tutmadı. Bugün knt var.yumurtamı buyuttu, uygun olursa yapacak. Ben 4 hakkımı da deneyecem.tüp bebek en son çare. Zor işlem, inşallah aşılamam tutar.
Bu ay daha rahat ve huzurluyum.çok umudum var. Hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba, iğneli aşılama derken ben anlamadım. Göbeğe iğne yapıp yumurta çatlstıyor, o mu? Bana öyle yapıldıMerhaba arkadaşlar bende 5 ay önce kürtaj oldum şimdi klomen ve çatlama iğnesi deniyoruz 2-3 gün sonra adet günüm var bu ay hsg çekecek doktorum ve önümüzdeki ay aşılama istiyorum ben aşılamayı iğne ile istiyorum doktor da onu tavsiye etti daha kaliteli yumurta oluşuyormuş size doktorlarınız ne tavsiye etti?? Benim eşimde de bende de sorun yok ama olmuyo ne yazıkki 5 aydır
Evet canım yumurta büyütmek için klomen yerine göbekten iğne yapılıyo :) o zaman daha kaliteli oluyomuş.. Senin iğnenin adı ne canım birde ne zaman aşılama yaptırdın??Merhaba, iğneli aşılama derken ben anlamadım. Göbeğe iğne yapıp yumurta çatlstıyor, o mu? Bana öyle yapıldı
Ben 2 martta aşılama olmuştum ama tutmadı. 5 gün kostalbegit ile yumurta buyutuldu, asılamadan 1 gun once de göbegime iğne yapıldı. Catlatma iğnesi.Evet canım yumurta büyütmek için klomen yerine göbekten iğne yapılıyo :) o zaman daha kaliteli oluyomuş.. Senin iğnenin adı ne canım birde ne zaman aşılama yaptırdın??
Anladım canım bende Mayıs sonunda düşünüyorum inşallah gerek kalmadan olur.. Seninkinin tutmama sebebi ile ilgili doktor bişey dedi mi?? Bende yumurtlama problemi yokmuş eşimin değerleride normal ama olmuyoBen 2 martta aşılama olmuştum ama tutmadı. 5 gün kostalbegit ile yumurta buyutuldu, asılamadan 1 gun once de göbegime iğne yapıldı. Catlatma iğnesi.
Bu ay yine yapacak aşılama.muayene etti az önce.5-6 tane yumurta var en buyuyu 22 mm. Ama olgunlasmamıs, yarın yine gel dedi. Bakalım
Bişey demedi. Her şey iyiydi. Kalanı da Allah'ın takdiri. Ben ilk denememde çok gerildim, hatta stres de geçirdim. Her yapılan iğne ilaç beni nasıl etkileyecek diye panik oldum. Belki stres de etkilemiş olabilir.Anladım canım bende Mayıs sonunda düşünüyorum inşallah gerek kalmadan olur.. Seninkinin tutmama sebebi ile ilgili doktor bişey dedi mi?? Bende yumurtlama problemi yokmuş eşimin değerleride normal ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?