- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.421
Merhaba Berencim inşallah güzel sonuçlara ulaşırsın sonunda canım.. Benden sana tavsiye hiç stres yapma özellikle işlem sırasında rahat olman lazım. Benim ilk aşılamada normalden fazla tepki vermişim doktor öyle söyledi. Tamamen kendimi kasmaktan ve stresten dolayı. O takılan alet nedeniyle endimi kastım sanırım ve çok ağrım oldu midem bulanmıştı. Bunlar tamamen senle alakalı. Rahim filmi çekilmeden önce de doktora bu tepkilerimi söylemiştim o da ağrı kesici ve mide bulantısı için emedur iğnesi almıştı yanına ama o kadar tepki vermemiştim. Doktorunla konuş yanında hazır bulundursun gerekirse yapar.. Ama dediğim gibi olup olmaması tamamen sana bağlı rahat ol canıma.s.
çarşamba adetimin 8. Günü daha erken yani öylemi..
ben iğne kullanmadım gonophone 50 mg hap kullandım cok ıyı cevap verdı bu ay aynı ilacı kullandı m yumurta takibi yaptırdım 7 tane yumurta gordu 11. gun çatlatma ıgnesı yaptırdık yumurtaların boyutu 23 18 18 16 dı aşılama yaptıracaktım vazgeçtım kendımız denedık bakalım hayırlısı.
Kizlar lütfen yardim edin biri cevap versin ..
Iğne yapiyorum aşilama olucam çarşamba dr cagirdi ...çatlatma iğpnesini yanima alcakmiyim...neye bakacak gidince dr hemen çatlatma iğnesimnni yapacakmi????
ben iğne kullanmadım gonophone 50 mg hap kullandım cok ıyı cevap verdı bu ay aynı ilacı kullandı m yumurta takibi yaptırdım 7 tane yumurta gordu 11. Gun çatlatma ıgnesı yaptırdık yumurtaların boyutu 23 18 18 16 dı aşılama yaptıracaktım vazgeçtım kendımız denedık bakalım hayırlısı.
arkadaşlar sizler hep çatlatma ignesi falan dityosunuz ama benim doktorum reglimin 3.günü ultrasonla baktı bana sadece 5 günlük bi hap verdi hiç igne falan vermedi ilaç bittikten sonra zaten 11.günüm oluyodu dedi yarın gel aşılaman yapılacak.şimdi sizde bunları okuyunca allah allah benim doktorum mu acaba bunları bilmiyo yoksa bana igneyemi gerek yoktu diye kafamda soru işaretleri oldu :)
merhaba irem naz kusura bakmadım olur mu öyle şey hepimizin kendıne gore hayatının akışı var her zaman nette olamıyoruz önemlı olan bırbırımıze destek olmak ve paylaşmak . unutmayalım acılar ve derltler paylaştıkça azalır . gerçi inşallah allah hepımızın dilegini verecek yeter kı ıstemesını bılelim . esen kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?