Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar lütfen yardim edin biri cevap versin ..

Iğne yapiyorum aşilama olucam çarşamba dr cagirdi ...çatlatma iğpnesini yanima alcakmiyim...neye bakacak gidince dr hemen çatlatma iğnesimnni yapacakmi????

Çarşamba adetinin kaçıncı günü.. Eğer 12. günü ise yumurtalarına bakar ve aşılama yapacağı saate göre yani 36 saat önce iğneni vurulman için sana saat verir.

Mesela ben 24/07/2008 tarihi 12. gün sabah ultrasonda yumurtalarıma baktı. Akşam 23:00 de iğneni vurdur dedi ve 26/07/2008 tarihinde saat 11:00de aşılamamı yaptı. yani 36 saat sonra aşılamam oldu.

selam hoceee,dün yeni doktorumla görüştüm.perşembe yada cuma rahim filmim çekilecek.dr la konuştuktan sonra çok rahatladım.korkuyorum ama,en önemli aşamalardan biri bu,eğer kapalıysa aşılamanın bir mantığı yok.dr,''bir kez belki aşılama yapılabilir rahim filminden önce,biraz sıkıntılı bi işlem olduğu için dr ve hastalar genelde ilk denemeyi hsg çektirmeden yapmayı tercih edebiliyor'' dedi.ama,ikincide mutlaka çekilmeli dedi.öncesinde ve sonrasında kullanmam için fitil verdi.fisfisfisinşallah allah hepimizin yüzüne güler

CANIM İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN OLMUŞTUR HABERİNİ KUTLARIZ BURDA NE SEVİNİRİZ VALLA DURUMUMUZ BENZER SENİNLE:içelim:

Kizlar lütfen yardim edin biri cevap versin ..

Iğne yapiyorum aşilama olucam çarşamba dr cagirdi ...çatlatma iğpnesini yanima alcakmiyim...neye bakacak gidince dr hemen çatlatma iğnesimnni yapacakmi????

MRB Sanırım yumurtaların nekadar büyümüş diye bakcak eğer 18 cm ise sana çatlatma iğnesini yaptıracağın günü söyler korkma hayatım korkacak bişe yok

cans umarim küsmedin tam seni bulmuşken internet gitti ne şans bendeki ya

arkadaşlar sizler hep çatlatma ignesi falan dityosunuz ama benim doktorum reglimin 3.günü ultrasonla baktı bana sadece 5 günlük bi hap verdi hiç igne falan vermedi ilaç bittikten sonra zaten 11.günüm oluyodu dedi yarın gel aşılaman yapılacak.şimdi sizde bunları okuyunca allah allah benim doktorum mu acaba bunları bilmiyo yoksa bana igneyemi gerek yoktu diye kafamda soru işaretleri oldu :)

Mrba zinal kimisi hap kimisine iğne veriliyo ama çatlatma mutlaka veriliyo bence doktorunu arayıp sor unutmuş veya hastaları karıştırmış olmasın olyo böyle şeyler uğraşların boşa gitmesin

merhaba irem naz kusura bakmadım olur mu öyle şey hepimizin kendıne gore hayatının akışı var her zaman nette olamıyoruz önemlı olan bırbırımıze destek olmak ve paylaşmak . unutmayalım acılar ve derltler paylaştıkça azalır . gerçi inşallah allah hepımızın dilegini verecek yeter kı ıstemesını bılelim . esen kal

zinalcim aynı şeyi bana da ilk gittiğim doktor yapmıştı.hatta benim doktor aşılama da yapmayıp ilişki önermişti :))
Bana yapılan yumurta takibi diye isimlendiriliyor.Ama sana yapılan da aşılamayla yumurta takibi arası bişey olmalı.

aşılama konusunda yeterince bilgi sahibi olmadıklarını düşünüyorum ben bu doktorların.Nitekim benim gittiğim o ilk doktor öyleydi.

Sonra konusunda uzman doktora gidince insan daha iyi anlıyor.

iğne olmadan da çatlar elbet yumurtan ama neden riske atasınız ki.
hem iğne yapılınca çatlama zamanı az çok yakalanıyor.

MERHABA CANS EVET BENDE İŞYERİNDE FIRSAT BULDUKÇA YAZIYRM SANA Bİ ŞEY SORCAM sizin sperm sayısı hep o civarlardamı çıkıyodu yani 12 milyon sen hamile kalmışsın ya bi ara ondan sordum köpek hikayesi çok sevimli doğrudur kafanı dağıtmışsn o an

sperm sayısı değişiyordu ama hep 20 milyonun altında düşük cıkıyordu genelde . aşılamada 5 mılyona kadar uygun dıyorlar cunku kalıtelı ve hareketlı olanları seçiyorlar..bızım hareket % 50 idi ileri hareketllik ise % 10 düşük yanı ama yıne de oldu. tuplerım onceden açıktı ama kurtajdan sonra baktırmadım bazen kapanabılıyormuş ama sen bır rahım fılmı cektır ıstersen daha çözumsel olur

Canım ben doktorda değiştircem ben doçentte özel muayene gittim adam sadece benle konuştu muayene bile etmedi asistanlara yolladı onlarda şamaroğlanına çevirdiler bizi zaten ilk aşılamam ondan boşa gitti iğne beş gün yapılsın gel dediler 5.gün gittim asistanların yanına yaklaşmak ne mümkün bi tafralar ki ben güya özel muayene gitmiştim konuşamadım eşimde sinirlendi ertesi gün geliriz dedi tabi yapılacak iğneyide bilmioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…