Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah sağlıklı olsunda ikiz yada tek farketmez canım. aynı ilaçları kullanmışız yalnız dostinex yerine cyclo progynova kullanıyorum canım aynı bende 60 kiloydum 52 kiloya düştüm bu ilaç sayesinde glucophage. inşallah ALLAH hayırlısıyla sağlılıklı bebekler getirirsin dünyaya darısıda bize:içelim:

amiiiiin canım inş.sıra sizlerde bakalım güzel haberler vereceksiniz inşallah en kısa zamanda.sende yaptır en kısa zamanda bizleri merakta bırakmaaaaaaaa

amiiiiin canım inş.sıra sizlerde bakalım güzel haberler vereceksiniz inşallah en kısa zamanda.sende yaptır en kısa zamanda bizleri merakta bırakmaaaaaaaa

sanırım benim işim daha uzun daha catlatma iğnesi yapılcak bakalım yumurtalarım buyucekmı yuksek oluyorum gerçi iğnelerimi ama bakalım

benim 11günde hepsi olmuştu.ne sorun var senin

doktor yumurtalıklarımın ıyı oldugunu soyledı ama gebelık olusmadı 2.5 sene bı tek adet duzensızlıgım var sanırım bıde çok stres yapıyorum aşılama yapmaya karar verdık eşimle umarım iyi sonuclanır karnımda şişkinlik hissivar ve kasıklarım agrıyor iğneye basladıımdan beri

hayırlısı olur inşallah.bakarsın olur.nasip birazda.........fazla stres yapma

darkım benım gıbı antıbıyotıklerı adet dönemınde kullanırsın benim agrılarım bı gecıyo bı gelıyo ama sabredıyom kullanmıyorum tutmayacagı bellıde buda fukara tesellısı :))))

darkım benım gıbı antıbıyotıklerı adet dönemınde kullanırsın benim agrılarım bı gecıyo bı gelıyo ama sabredıyom kullanmıyorum tutmayacagı bellıde buda fukara tesellısı :))))

sırnaşık şey Walla çok güldüm hakkatten fukara tesellisi bizimkisi :))
Benim smiller(?) tam çıkmıyo :Rolrof: yapmak istiyodum belkim olur :)))

Öyle yapayım bari adet döneminde kullanayım.

Ya eşim sordu ne zaman adet oldun diye baktım 11 şubat ee daha 19 gün olmuş.

Yani daha adetime 8 gün var.OoOooo çooook varmış ya ben daha az var sanıyodum.
Bu ay ya yumurtam erken çatladı,ya ben erken davrandım :)))
kafamçokkarıştı

Yani bizim tutturma ihtimalimiz zayıf canım ..

Yarın dr.a gitcektim ya benn.
Sevk almamışım biliyomusun..
Pazartesiye erteleteyim bari randevuyu.

Son düzenleme:
ddm nerelerdesin?kacız belli oldu mu?sen nasılsın?
a.s.I]
yok daha olmaz kiiiiii.haftaya cuma gidicem doktora.ama sanmıyorum ozaman bile belli olmaz.1.5 veya 2aylıkken falan belli olur diyorlar.takmıyorum artık ya.hep olmuyor diye stres yapıyordum şimdide onu takmak istemiyorum canımcım senin kaç gün oldu var dimi daha

yaa...gegere göre dr.tahmin etmiyor mu?bende merakla bekliyorum.senden gelecek haberlere...benim bugün 11.gün ama;hiç belirti yooookkk.umudumda yok.sadece hiç bisey yiyemiyorum.heyecandan olsa gerek.fisfisfis

bendede yoktu ki canım hiç belirti.bende ondan zaten umutsuzdum hep.burda okuyordum hamile kalanları karnım çok ağrıdı falan yazıyorlardı bende ondan hep yoktur diyordum.herkesin farklı oluyor.bende şimdi bile öyle aman aman bi belirti yok.bugün sadece kasıklarım ağrıyor.birde şu sigaradan bi kurtulsam canııııım şimdide o sorun çıktı

ddmmm sigara yok.bırakmalısın,kendin ve bebeklerin için,bana hep ikiz gibi geliyordaaslında dr.yarın bekliyor beni ama gitmeyecegim.beklemek istiyorum.ben progesteronu sabah 2 aksam 2 olarak kullanıyorum.belkide kanamamamı geciktirecek.su günler bir gecse aptal oldum resmen yaaa...offffkafamçokkarıştı

seninde ilkti dimi.bencede 15.gününü belke.bazen 12.günde çıkmayabiliyormuş boşuna üzme kendini.progestanı geç olarak değil bende erken getirir diye biliyorum.burda okumuştum.......inş.olacak takma okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…