- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.201
sefilcim iyi güzel baştan insanın hoşuna gidiyor yumurtalar fazla oluştukça fakat şimdide korku sardı ya 3çüz falansa diye.benim kan değerim sonuç olarak biraz yüksek çıktı 17.gün olamasına göre.napalım allahın taktiri.inş. seninde olur.sen niye yaptırmıyorsun
amiiiiin canım inş.sıra sizlerde bakalım güzel haberler vereceksiniz inşallah en kısa zamanda.sende yaptır en kısa zamanda bizleri merakta bırakmaaaaaaaainşallah sağlıklı olsunda ikiz yada tek farketmez canım. aynı ilaçları kullanmışız yalnız dostinex yerine cyclo progynova kullanıyorum canım aynı bende 60 kiloydum 52 kiloya düştüm bu ilaç sayesinde glucophage. inşallah ALLAH hayırlısıyla sağlılıklı bebekler getirirsin dünyaya darısıda bize:içelim:
amiiiiin canım inş.sıra sizlerde bakalım güzel haberler vereceksiniz inşallah en kısa zamanda.sende yaptır en kısa zamanda bizleri merakta bırakmaaaaaaaa
benim 11günde hepsi olmuştu.ne sorun var seninsanırım benim işim daha uzun daha catlatma iğnesi yapılcak bakalım yumurtalarım buyucekmı yuksek oluyorum gerçi iğnelerimi ama bakalım
benim 11günde hepsi olmuştu.ne sorun var senin
hayırlısı olur inşallah.bakarsın olur.nasip birazda.........fazla stres yapmadoktor yumurtalıklarımın ıyı oldugunu soyledı ama gebelık olusmadı 2.5 sene bı tek adet duzensızlıgım var sanırım bıde çok stres yapıyorum aşılama yapmaya karar verdık eşimle umarım iyi sonuclanır karnımda şişkinlik hissivar ve kasıklarım agrıyor iğneye basladıımdan beri
hayırlısı olur inşallah.bakarsın olur.nasip birazda.........fazla stres yapma
darkım benım gıbı antıbıyotıklerı adet dönemınde kullanırsın benim agrılarım bı gecıyo bı gelıyo ama sabredıyom kullanmıyorum tutmayacagı bellıde buda fukara tesellısı :))))
hayırlısı olur inşallah.bakarsın olur.nasip birazda.........fazla stres yapma
yok daha olmaz kiiiiii.haftaya cuma gidicem doktora.ama sanmıyorum ozaman bile belli olmaz.1.5 veya 2aylıkken falan belli olur diyorlar.takmıyorum artık ya.hep olmuyor diye stres yapıyordum şimdide onu takmak istemiyorum canımcım senin kaç gün oldu var dimi dahaddm nerelerdesin?kacız belli oldu mu?sen nasılsın?
a.s.I]
yok daha olmaz kiiiiii.haftaya cuma gidicem doktora.ama sanmıyorum ozaman bile belli olmaz.1.5 veya 2aylıkken falan belli olur diyorlar.takmıyorum artık ya.hep olmuyor diye stres yapıyordum şimdide onu takmak istemiyorum canımcım senin kaç gün oldu var dimi daha
seninde ilkti dimi.bencede 15.gününü belke.bazen 12.günde çıkmayabiliyormuş boşuna üzme kendini.progestanı geç olarak değil bende erken getirir diye biliyorum.burda okumuştum.......inş.olacak takma okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?