- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.221
ddmmm sigara yok.bırakmalısın,kendin ve bebeklerin için,bana hep ikiz gibi geliyordaaslında dr.yarın bekliyor beni ama gitmeyecegim.beklemek istiyorum.ben progesteronu sabah 2 aksam 2 olarak kullanıyorum.belkide kanamamamı geciktirecek.su günler bir gecse aptal oldum resmen yaaa...offffkafamçokkarıştı
nedennnn?yukarıda yeri var.y butonu yanıp ynıp sönüyo,sohbet odaları..daha hızlı yazışılıyor orada....ben giremiyorum orayaaaaaaaaaaaaaa
aynı durumdayım canım aşılamamın 16 günü ama ben test yapmıyorum korkudan bende progesteron kullanıyorum ondanmı gelmiyor acaba adetim hamileliğe dair hiiiiiiiiiiiiç belirti yokkkkk:sm_confused: ne yapacağımı şaşırdım
niye hazalım t4ek yumurta.pko ne alakası varmış ki fazla yumurtanıncanımmmsııınnn....yaaa...bende aynı durumdayım.ne olacak böyle.insallahhh hamişsindir.benim pek ümidim yoook.sen kac yumurtayla asılama oldun?dr.pcos oldugumdan fazla yumurta olmasın diye...tek tumurta olusturdu.19 mm catlattı.yaa sende hiç mi belirti yoo...bendede yok.sadece ilaclar biraz yorgunluk yapıyor.birazda gögüslerde sızı var.
canımmmsııınnn....yaaa...bende aynı durumdayım.ne olacak böyle.insallahhh hamişsindir.benim pek ümidim yoook.sen kac yumurtayla asılama oldun?dr.pcos oldugumdan fazla yumurta olmasın diye...tek tumurta olusturdu.19 mm catlattı.yaa sende hiç mi belirti yoo...bendede yok.sadece ilaclar biraz yorgunluk yapıyor.birazda gögüslerde sızı var.
yanlış yazdım hazalım olacaktı sohbet odası için
yooo canım yanlış anlama hazalım sohbet odasını tarir ediyorduda oyüzden.ayy saçlamalama okadar yumurtanın elbette biri tutmuştur bence ya spermlerdede bi sorun yoksa.aslında okadar incelememek lazım.benim durumum şuydu doktor aşılamadan 1gün önce ilişki için geçen zamanı sordu bende 3gü oldu dedim.tamam ozaman 3gün yeterli aşılaması öncesi yarın yapalım dedi ve biz nasıl oldu anlamadım aşılama yapılacağı günün akşamı beraber olmuştuk.çok moralim bozuk gittim aşılamaya doktoroda bişi demedik hiç ve aşılamam yapıldı.ve endişe ettiğim diğer konu da herkesin aşılaması çatlatma iğnesinde 36saat sonra yapılırken benimki 24saat sonra yapıldı.yani kısaca olacak olunca hiç bişi engel olmuyor canımolsun canımmmm ben olsam ne fark ederki bende yararlanıyorum bilgilerinizden:içelim:
bende çoktu yumurta canım5 tane sağda 7 tane solda ve büyükmekte olan birçok tane daha bende pcos olduğumdan iğnelere aşırı cevap vermişti .20 mm ve23 mm arasında hepside. doktorum çoğul bebelik riskin var demişti ama nerdeeeeeeeeeee bende hiiçççç bişi yok bomboş içim
anlatılanalar gibi karın kasık vs hiç bir belirti yok sadece göğüslerimde belirginlik ve kaşıntı oda geçti bu gün herşey normal. hiççç birşey yok. ama neden regl olmadım onu bende anlamadım belki stresten.
niye hazalım t4ek yumurta.pko ne alakası varmış ki fazla yumurtanın
hazal ya senınde 11 gün olmuş aşılama olalı benımde 8 gün ne gibi şeyler oluyor sana yaaaa göğüslerinde çok acı varmıı
kızlar pkos hatasıyım bende zaten sorunumuz bu bana dedıkı yumurtan cok oldugu ıçın gelışmıyor dedı benımde ıkı tane yumurta vardı tuttu
bılıyorum sıra sızde
ne kadarlık oldu canım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?