Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynı durumdayım canım aşılamamın 16 günü ama ben test yapmıyorum korkudan bende progesteron kullanıyorum ondanmı gelmiyor acaba adetim hamileliğe dair hiiiiiiiiiiiiç belirti yokkkkk:sm_confused: ne yapacağımı şaşırdım

canımmmsııınnn....yaaa...bende aynı durumdayım.ne olacak böyle.insallahhh hamişsindir.benim pek ümidim yoook.sen kac yumurtayla asılama oldun?dr.pcos oldugumdan fazla yumurta olmasın diye...tek tumurta olusturdu.19 mm catlattı.yaa sende hiç mi belirti yoo...bendede yok.sadece ilaclar biraz yorgunluk yapıyor.birazda gögüslerde sızı var.

niye hazalım t4ek yumurta.pko ne alakası varmış ki fazla yumurtanın

bende çoktu yumurta canım5 tane sağda 7 tane solda ve büyükmekte olan birçok tane daha bende pcos olduğumdan iğnelere aşırı cevap vermişti .20 mm ve23 mm arasında hepside. doktorum çoğul bebelik riskin var demişti ama nerdeeeeeeeeeee bende hiiçççç bişi yok bomboş içim
anlatılanalar gibi karın kasık vs hiç bir belirti yok sadece göğüslerimde belirginlik ve kaşıntı oda geçti bu gün herşey normal. hiççç birşey yok. ama neden regl olmadım onu bende anlamadım belki stresten.

olsun canımmmm ben olsam ne fark ederki bende yararlanıyorum bilgilerinizden:içelim:
yooo canım yanlış anlama hazalım sohbet odasını tarir ediyorduda oyüzden.ayy saçlamalama okadar yumurtanın elbette biri tutmuştur bence ya spermlerdede bi sorun yoksa.aslında okadar incelememek lazım.benim durumum şuydu doktor aşılamadan 1gün önce ilişki için geçen zamanı sordu bende 3gü oldu dedim.tamam ozaman 3gün yeterli aşılaması öncesi yarın yapalım dedi ve biz nasıl oldu anlamadım aşılama yapılacağı günün akşamı beraber olmuştuk.çok moralim bozuk gittim aşılamaya doktoroda bişi demedik hiç ve aşılamam yapıldı.ve endişe ettiğim diğer konu da herkesin aşılaması çatlatma iğnesinde 36saat sonra yapılırken benimki 24saat sonra yapıldı.yani kısaca olacak olunca hiç bişi engel olmuyor canım

bence sennn hamişsinnn....hadi yarın teste güzelim yaaa..müthişsin bence

bilemiyorum cnm.ama arastırmalarıma göre her saglıklı kadın ayda 1 veye 2 yumurta üretiyormus.dr.demesine göre yumurta cogaldıkca kalitesi düşüyor dedi.amannn ne bileyim işte...dedigin gibi olursa olur.hiç bisey engel deyil.
niye hazalım t4ek yumurta.pko ne alakası varmış ki fazla yumurtanın

evt var cnm...ama progesteron kullanıyorum.ilaclar yapıyor.bide yorgunluk yapıyor.başkaaa belirti yoook yaaa...bende onu soruyordum arkadaslara.sende sorun neydi cnm?kac umurtayla asılama yaptırdın?
hazal ya senınde 11 gün olmuş aşılama olalı benımde 8 gün ne gibi şeyler oluyor sana yaaaa göğüslerinde çok acı varmıı

kızlar, dün ilk aşılamamı oldum. hiç korktuğum gibi değilmiş. acı hiç mi hiç hissetmedim.

mogrül nerelerdesin merak ettim seni. umarım en kısa sürede bebeklerime kavuşuruz.

kızlar pkos hatasıyım bende zaten sorunumuz bu bana dedıkı yumurtan cok oldugu ıçın gelışmıyor dedı benımde ıkı tane yumurta vardı tuttu
bılıyorum sıra sızde

hafffsaaa bu yazımı okursun insallah ve bana cevap yazarsın...seni hiç onlıne yakalayamıyorum ben.cnm asılama oldum ve bugün 13.gün hiç belirti yok....sadece arada bir cok nadir,sag veya sok ksıgıma kısa,kısa agrı girip gidiyor.birazda cökyüm sanırım.rengim yok gibi.ama;heyecandan olsa gerek.cnm bende pcostum ve dr.bilerek ve isteyerk tek yumurta geliştirdi.pek umudum yok ama;bilemiyorum.sende bugünlerde belirti olmuşmuydu?cvp bekliyorum.tesekkürler.bu arada sen nasılsın?a.s.
kızlar pkos hatasıyım bende zaten sorunumuz bu bana dedıkı yumurtan cok oldugu ıçın gelışmıyor dedı benımde ıkı tane yumurta vardı tuttu
bılıyorum sıra sızde

bariz bişi yok canım.halsizlik yapuyor.eskisi gbi işleri birgünde bitirmek geliyor ama yok yapamıyorum.olur o bozma moralini.bende dış gebelik falan okuyorum şimdi.onu taktım kafaya ya öyleyse diye.insanlar takacak bişi illa buluyor işte.15.gününü bekle bakalımda yatırırsın.belirti falan olacak diye kendini fazla dinleme.çünkü bendede yoktu.gittikçe zayıflıyorum bende canım.canım hiç bişi yemek istemiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…