Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ddm benimde yarın aşılamanın 15.günü ve adet belirtilerim başladı.canım çok sıkkın sen tahlili kaçıncı gün yaptırdın.lekelenme falan oldu mu sende?2.aşılamam bu pkosluyum bende

kızlar benimde 13.günüm aşılama sonrası regl belirtilerim başladı.kasıklarım ağrıyor ve sabahtan beri ağlıyorum.eşimlede tartıştık.çok moralim bozuk.

ddm cnm nasılsın?belirtiler basladı mı?cnmbenim bugün 13.gün tık yok.....bide adet günüm ugün ama bişey yok.ya kist olustu.yada ilaclardan,zaten pcos oldugum için,adet tarihim belli olmuyor.a.s.

canım benim heyecan ve stress yapma. belirti olacak diye birşey yokki. dinleme artık kendini. umarım hamişssindir.

ddm benimde yarın aşılamanın 15.günü ve adet belirtilerim başladı.canım çok sıkkın sen tahlili kaçıncı gün yaptırdın.lekelenme falan oldu mu sende?2.aşılamam bu pkosluyum bende
inş.sonuç güzel olur canım.17.gün yaptırdım.ve 14.günümde de bi siyahlık gelmişti.bende onun için ağlamıştım.ama allahıma şükürler olsun ki oldu.allahım sizlere verir inşallah

kızlar benimde 13.günüm aşılama sonrası regl belirtilerim başladı.kasıklarım ağrıyor ve sabahtan beri ağlıyorum.eşimlede tartıştık.çok moralim bozuk.

canım benim sende üzme kendini.sonucu gör ondan sonra.nerden biliyosun adet belirtisi olduğunu.fazla stres yapma.nasipse olsun de.

ne oluyor demiray sana kızıyorum bak.benimde 13.günüm asılamada ve arada banada oluyor.ama sen cabuk pes etmişsin.lütfen stres yapma...okadar cok var ki...sancıyla hamiş olan,zaten gebe olsan bile belirtiler aynı adet sancılarını göreceksin.yapma böyle,bende seni merak ediyordum.yazını okudum,üzdün beni lütfen sakin ol ve bekle....a.s.
canım ya diyorum ya benim artık ne sabretmek nede başka bişey yapmak içimden gelmiyor.olsamda kurtulsam şu regl den artık.

canımsın nerelerdesin?stres yapmıyorum aslında ama merak içerisindeyim.aslında tahlil yaptırmayada cesaret edemiyorum.sen neler yapıyorsun?dinlenmede oldugunu biliyorum.bu ay aceleci davranmış senin foliküller
canım benim heyecan ve stress yapma. belirti olacak diye birşey yokki. dinleme artık kendini. umarım hamişssindir.

hazalımmm saol canım bende kaç gündür sana bakıyorum forumdan şimdi biraz sakinleştim en azından ağlamam kesildi sen ne yapıyorsun.kaç gün beklicez daha yaw.

canımsın nerelerdesin?stres yapmıyorum aslında ama merak içerisindeyim.aslında tahlil yaptırmayada cesaret edemiyorum.sen neler yapıyorsun?dinlenmede oldugunu biliyorum.bu ay aceleci davranmış senin foliküller

iyiyim canım
ne yapimmm dinleniyorummm seni merak ediyorum. hayırlı haberler bekliyorum
dinlenmedeyim.öyle başladı öyle gidiyor

sefilden haber alan var mıııı 19.günü falan olması lazıııım.bişi yazmadı

canım benim artık bu heycan beni öldürecek ya. test yapmıyorum inat ettim belirti yok canım çok sıkılıyor kafayı yedim .hamile değilim ama sanırım kist oluştu bu yüzden geçikti regl olmam. içim den bir ses var diyor çok çaresiz bir haldeyim yok olduğunu biliyorum ama böyle azda olsa içimde küçük bir umut var bu yüzden test yaparsam yok olduğunu görürüsem ne yaparım diye dişümüyorum bu acıya bir son vermem gerekiyor.doktoruumda aradı merak etmiş tamam yaparım test dedim ama cesaretimi bi toplayabilsem.

canım benim korkma ve yaptır.böyle daha kötü.enazında sonucunu bil.bence var hadi hayırlısı bakalım.bizleride merakta bırakıyosun yapma

sefilcim inşallah tutmuştur canımmm yap testiniii sen kan testi yaptır ama kesinleşsinnn varsa da değerlerden sağlık durumuda anlaşılır böylece inşallah vardır sen bozma moralini olmasa da hayat devam ediyor yine denersin ama böle eziyet etme kendine ha gayret yap testii

hazalım test yap canım yarın mutlaka çıkar bebişin varsa inşaşşah vardırrr müjdeli haberini alırız burdan aşılama sonrası 14.gün belli oluyor zatenn ben 13.gün yapmıştım çıktı canımmm

CANIM OKADAR YUMURTAYA TUTMUŞTUR İNŞALLAH YAA ŞANSINDA YÜKSEK AYYY İSTERMİSİN İKİZ OLSUNLARRRRa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…