- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.241
ddm cnm nasılsın?belirtiler basladı mı?cnmbenim bugün 13.gün tık yok.....bide adet günüm ugün ama bişey yok.ya kist olustu.yada ilaclardan,zaten pcos oldugum için,adet tarihim belli olmuyor.a.s.
inş.sonuç güzel olur canım.17.gün yaptırdım.ve 14.günümde de bi siyahlık gelmişti.bende onun için ağlamıştım.ama allahıma şükürler olsun ki oldu.allahım sizlere verir inşallahddm benimde yarın aşılamanın 15.günü ve adet belirtilerim başladı.canım çok sıkkın sen tahlili kaçıncı gün yaptırdın.lekelenme falan oldu mu sende?2.aşılamam bu pkosluyum bende
kızlar benimde 13.günüm aşılama sonrası regl belirtilerim başladı.kasıklarım ağrıyor ve sabahtan beri ağlıyorum.eşimlede tartıştık.çok moralim bozuk.
yoruldum artık heray aynı şeyi yaşamaktan.benim hissettiğim şeyler hiç kimsenin umurunda değil.alıp başımı gitmek istiyorum.
canım ya diyorum ya benim artık ne sabretmek nede başka bişey yapmak içimden gelmiyor.olsamda kurtulsam şu regl den artık.
canım benim heyecan ve stress yapma. belirti olacak diye birşey yokki. dinleme artık kendini. umarım hamişssindir.
canımsın nerelerdesin?stres yapmıyorum aslında ama merak içerisindeyim.aslında tahlil yaptırmayada cesaret edemiyorum.sen neler yapıyorsun?dinlenmede oldugunu biliyorum.bu ay aceleci davranmış senin foliküller
sefilden haber alan var mıııı 19.günü falan olması lazıııım.bişi yazmadı
canım benim artık bu heycan beni öldürecek ya. test yapmıyorum inat ettim belirti yok canım çok sıkılıyor kafayı yedim .hamile değilim ama sanırım kist oluştu bu yüzden geçikti regl olmam. içim den bir ses var diyor çok çaresiz bir haldeyim yok olduğunu biliyorum ama böyle azda olsa içimde küçük bir umut var bu yüzden test yaparsam yok olduğunu görürüsem ne yaparım diye dişümüyorum bu acıya bir son vermem gerekiyor.doktoruumda aradı merak etmiş tamam yaparım test dedim ama cesaretimi bi toplayabilsem.
canım benim artık bu heycan beni öldürecek ya. test yapmıyorum inat ettim belirti yok canım çok sıkılıyor kafayı yedim .hamile değilim ama sanırım kist oluştu bu yüzden geçikti regl olmam. içim den bir ses var diyor çok çaresiz bir haldeyim yok olduğunu biliyorum ama böyle azda olsa içimde küçük bir umut var bu yüzden test yaparsam yok olduğunu görürüsem ne yaparım diye dişümüyorum bu acıya bir son vermem gerekiyor.doktoruumda aradı merak etmiş tamam yaparım test dedim ama cesaretimi bi toplayabilsem.
hafffsaaa bu yazımı okursun insallah ve bana cevap yazarsın...seni hiç onlıne yakalayamıyorum ben.cnm asılama oldum ve bugün 13.gün hiç belirti yok....sadece arada bir cok nadir,sag veya sok ksıgıma kısa,kısa agrı girip gidiyor.birazda cökyüm sanırım.rengim yok gibi.ama;heyecandan olsa gerek.cnm bende pcostum ve dr.bilerek ve isteyerk tek yumurta geliştirdi.pek umudum yok ama;bilemiyorum.sende bugünlerde belirti olmuşmuydu?cvp bekliyorum.tesekkürler.bu arada sen nasılsın?a.s.
bende çoktu yumurta canım5 tane sağda 7 tane solda ve büyükmekte olan birçok tane daha bende pcos olduğumdan iğnelere aşırı cevap vermişti .20 mm ve23 mm arasında hepside. doktorum çoğul bebelik riskin var demişti ama nerdeeeeeeeeeee bende hiiçççç bişi yok bomboş içim
anlatılanalar gibi karın kasık vs hiç bir belirti yok sadece göğüslerimde belirginlik ve kaşıntı oda geçti bu gün herşey normal. hiççç birşey yok. ama neden regl olmadım onu bende anlamadım belki stresten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?