- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.261
CANIM OKADAR YUMURTAYA TUTMUŞTUR İNŞALLAH YAA ŞANSINDA YÜKSEK AYYY İSTERMİSİN İKİZ OLSUNLARRRRa.s.
canım benim korkma ve yaptır.böyle daha kötü.enazında sonucunu bil.bence var hadi hayırlısı bakalım.bizleride merakta bırakıyosun yapma
böyle beklemek ne kazandırıyor sana canım.moralini bozuyorsun.benimde duyduğum progestan adeti zamanında getiriyor canım.hadi müjdeyi ver artıkçok korkuyorum gerçekten araştırmalarıma göre progesteron regl olmayı engelliyormuşşşş. benim en çok korktuğumda bu ilaçtan dolayı regl olamadım biliyorum of ya şaşkın şaşkın dolaştım bu gün evin içinde deli gibi oldum yapsammı acaba diye düşünmekten desteğin için sağol canım benimsenağlama
böyle beklemek ne kazandırıyor sana canım.moralini bozuyorsun.benimde duyduğum progestan adeti zamanında getiriyor canım.hadi müjdeyi ver artıkçok korkuyorum gerçekten araştırmalarıma göre progesteron regl olmayı engelliyormuşşşş. benim en çok korktuğumda bu ilaçtan dolayı regl olamadım biliyorum of ya şaşkın şaşkın dolaştım bu gün evin içinde deli gibi oldum yapsammı acaba diye düşünmekten desteğin için sağol canım benimsenağlama
böyle beklemek ne kazandırıyor sana canım.moralini bozuyorsun.benimde duyduğum progestan adeti zamanında getiriyor canım.hadi müjdeyi ver artık
Kızlar ikinci aşılamam da tutmadı çok kötüyüm.
canım benim üzülme. benimde ikinci aşılamam test yapmadım daha . bilmiyorum. kaçıncı gündü senin reglmi oldun. progesteron kullanıyormuydun. bunları sorma sebebim benim durumum belirsizlik içinde regl olmadım 20. günüm progesteronda kullanıyorum merak ettiğim benim progestan regl olmayı geciktiriyormu bir fikriniz vebilginiz varmı
canım benim diliyorum allahtan herşey istediğin gibi olur.allahım herkese nasip etsin kimse üzülmesin....Kızlar bugün dr.a gittim.
Rahim ağzın tertemiz olmuş dedi.
Sonraaa enfeksiyon varmış adetten sonra hap ve fitil verdi,şimdi kullanma nolur nolmaz dedi.
Buraya kadar iyi amaaaaaaa kötü bi haber var :1no2:
Kistim varmış 3cm çikolata kisti dedi.Kötüye benzemiyodu.damarlaşmasına mı bişeye baktı da..
Yine de kan testi istedi tam emin olmak için.
Eşimde ya bebek varsa dedi :))) Ne gezeeeeeerrrr tabi de.Dr az da olsa olablir dedi geceikirse adet test yapalım dedi.
Bakalım adete 5 gün var daha bitince haplarımı kullancam bakalım bu ay ne olcak halim..:uhm:
canım öncelikle bravo valla 20. gün iyi dayanıyorsun. sonrasında şu varki progesteron bazen adet düzenleyici olarak da verilir o yüzden o kadar geciktireceğini sanmıyorum bence şimdiden hayırlı olsunnn HAMİLESİNDİR UMARIM
Kızlar bugün dr.a gittim.
Rahim ağzın tertemiz olmuş dedi.
Sonraaa enfeksiyon varmış adetten sonra hap ve fitil verdi,şimdi kullanma nolur nolmaz dedi.
Buraya kadar iyi amaaaaaaa kötü bi haber var :1no2:
Kistim varmış 3cm çikolata kisti dedi.Kötüye benzemiyodu.damarlaşmasına mı bişeye baktı da..
Yine de kan testi istedi tam emin olmak için.
Eşimde ya bebek varsa dedi :))) Ne gezeeeeeerrrr tabi de.Dr az da olsa olablir dedi geceikirse adet test yapalım dedi.
Bakalım adete 5 gün var daha bitince haplarımı kullancam bakalım bu ay ne olcak halim..:uhm:
bugün kasıklarıma ara ara ağrı saplanıyor ve hemen çıkıp gidiyor.şimdi kafamı bu sorun aldı.tek mi çift mi onu çıkardım aklımdan.allah sağlıklı evlatlar versin nasibimiz neyse o canım.güzel temennilerin için sağolddm canım nasıl gidiyor hamişlik bakalım sevimli anniş inşallah sorunsuz bir hamilelikle sağlıklı bir bebek getirisin dünyaya canım ikiz şüphen devam ediyormu.
hıııh demek sonunda inadını kırdın.hadi bakalım allah yanında olsun booool şanş.inş. sonuç güzel olacak.dualarımız seninle.hemen bizlere yaz bekliycemcanım sağol bana verdiğiniz cesaret gerçekten muhteşem. umarım dediğin gibi eğer hamileysem sana nekadar çok dua edecem bilemezsin ben sizden aldığım destekle cesaretimi topladım ve yarın ilk işim kan vermek olacak:dance:
hıııh demek sonunda inadını kırdın.hadi bakalım allah yanında olsun booool şanş.inş. sonuç güzel olacak.dualarımız seninle.hemen bizlere yaz bekliycem
hıııh demek sonunda inadını kırdın.hadi bakalım allah yanında olsun booool şanş.inş. sonuç güzel olacak.dualarımız seninle.hemen bizlere yaz bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?