Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim korkma ve yaptır.böyle daha kötü.enazında sonucunu bil.bence var hadi hayırlısı bakalım.bizleride merakta bırakıyosun yapma

çok korkuyorum gerçekten araştırmalarıma göre progesteron regl olmayı engelliyormuşşşş. benim en çok korktuğumda bu ilaçtan dolayı regl olamadım biliyorum of ya şaşkın şaşkın dolaştım bu gün evin içinde deli gibi oldum yapsammı acaba diye düşünmekten desteğin için sağol canım benimsenağlama

böyle beklemek ne kazandırıyor sana canım.moralini bozuyorsun.benimde duyduğum progestan adeti zamanında getiriyor canım.hadi müjdeyi ver artık

böyle beklemek ne kazandırıyor sana canım.moralini bozuyorsun.benimde duyduğum progestan adeti zamanında getiriyor canım.hadi müjdeyi ver artık

Canlarım ya progestan o kadar da etkilemez adeti bi iki gün en fazla.

SEFİL HAZALIMM bekliyoruz yarın sıra sizde koparın buraları yıkın hatta :)))
Yaptırın yarın testi artık yaaaaa

Beklemeyin ki birazn önce ne gerekiyosa o yapılsın.

Gebelik varsa belki dr. progestan felan verir dimi?

Yoksa da söktürücü bişeler verebilir..

Kafanız rahat olsun.Şu an ya hamişsinizdir ya değil.Eninde sonunda öğreneceksiniz.Şimdi olsun temiz olsun..

hazalımm canım sen yapda test banada cesaret olsun dualarım sanaaaa inşallah ikimizde hamişiz hadi canım sabırsızlıkla seni bekliyorum umutsuz vakalar kara listeden çıkalım. belki de vardır ne dersin canım ya.

Kızlar bugün dr.a gittim.
Rahim ağzın tertemiz olmuş dedi.

Sonraaa enfeksiyon varmış adetten sonra hap ve fitil verdi,şimdi kullanma nolur nolmaz dedi.

Buraya kadar iyi amaaaaaaa kötü bi haber var :1no2:
Kistim varmış 3cm çikolata kisti dedi.Kötüye benzemiyodu.damarlaşmasına mı bişeye baktı da..
Yine de kan testi istedi tam emin olmak için.

Eşimde ya bebek varsa dedi :))) Ne gezeeeeeerrrr tabi de.Dr az da olsa olablir dedi geceikirse adet test yapalım dedi.

Bakalım adete 5 gün var daha bitince haplarımı kullancam bakalım bu ay ne olcak halim..:uhm:

Kızlar ikinci aşılamam da tutmadı çok kötüyüm.

canım benim üzülme. benimde ikinci aşılamam test yapmadım daha . bilmiyorum. kaçıncı gündü senin reglmi oldun. progesteron kullanıyormuydun. bunları sorma sebebim benim durumum belirsizlik içinde regl olmadım 20. günüm progesteronda kullanıyorum merak ettiğim benim progestan regl olmayı geciktiriyormu bir fikriniz vebilginiz varmı

sefilcim bugün benim 15. gündü. sabah kan verdim ve 14 te sonuç çıktı, 1,2. yani negatif. birincisinde de aynı sonuçtu. henüz regl olmadım ama bugün akşama doğru hafif hafif sancılar kendini gösterdi. progesteron jel kullandım 14 gün boyunca sadece bugün kullanmadım. o da hastaneden sonra okula gittiğim için imkan olmadı. ama progesteronu 1. aşılamadan sonrada kullandım regli geciktirmedi bende.İnşaallah sen hamilesindir ve o nedenle reglin gecikmiştir.

canım öncelikle bravo valla 20. gün iyi dayanıyorsun. sonrasında şu varki progesteron bazen adet düzenleyici olarak da verilir o yüzden o kadar geciktireceğini sanmıyorum bence şimdiden hayırlı olsunnn HAMİLESİNDİR UMARIM

canım benim diliyorum allahtan herşey istediğin gibi olur.allahım herkese nasip etsin kimse üzülmesin....

canım sağol bana verdiğiniz cesaret gerçekten muhteşem. umarım dediğin gibi eğer hamileysem sana nekadar çok dua edecem bilemezsin ben sizden aldığım destekle cesaretimi topladım ve yarın ilk işim kan vermek olacak:dance:

ddm canım nasıl gidiyor hamişlik bakalım sevimli anniş inşallah sorunsuz bir hamilelikle sağlıklı bir bebek getirisin dünyaya canım ikiz şüphen devam ediyormu.

Darkcım inşallah hamilesindir hayırlısıyla inşallah inşallah inşallah

ddm canım nasıl gidiyor hamişlik bakalım sevimli anniş inşallah sorunsuz bir hamilelikle sağlıklı bir bebek getirisin dünyaya canım ikiz şüphen devam ediyormu.
bugün kasıklarıma ara ara ağrı saplanıyor ve hemen çıkıp gidiyor.şimdi kafamı bu sorun aldı.tek mi çift mi onu çıkardım aklımdan.allah sağlıklı evlatlar versin nasibimiz neyse o canım.güzel temennilerin için sağol

hıııh demek sonunda inadını kırdın.hadi bakalım allah yanında olsun booool şanş.inş. sonuç güzel olacak.dualarımız seninle.hemen bizlere yaz bekliycem

hıııh demek sonunda inadını kırdın.hadi bakalım allah yanında olsun booool şanş.inş. sonuç güzel olacak.dualarımız seninle.hemen bizlere yaz bekliycem

ddm canım hayırlı olsun hamileymişsin bende pembe maviye gıdıyordum ama bıraktım orayı senın hastalıgın neydı canım bende bu ay aşılama yaptırıcam cok heyecanlıyım bende pko var canım

ewet kırdım da nasıl uyucam bu gün bilmiyorum canım sayenizde cesaretlendim bakalım yarın ilk müjde size inşallah birlikte hamilelikten bahsedriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…