- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.281
İnşallah canım da Hiç o yönde bi beklentim yok kiDarkcım inşallah hamilesindir hayırlısıyla inşallah inşallah inşallah
bugün kasıklarıma ara ara ağrı saplanıyor ve hemen çıkıp gidiyor.şimdi kafamı bu sorun aldı.tek mi çift mi onu çıkardım aklımdan.allah sağlıklı evlatlar versin nasibimiz neyse o canım.güzel temennilerin için sağol
hıııh demek sonunda inadını kırdın.hadi bakalım allah yanında olsun booool şanş.inş. sonuç güzel olacak.dualarımız seninle.hemen bizlere yaz bekliycem
ewet kırdım da nasıl uyucam bu gün bilmiyorum canım sayenizde cesaretlendim bakalım yarın ilk müjde size inşallah birlikte hamilelikten bahsedriz.
kızlar içim çıktı dünden beri ağlamaktan...2 gündür regl sancısı çekiyorum...bir türlü gelmek bilmiyor...iyice ümidimi kaybettim...hazalımmm haber bekliyorum yarın inşallah hamişsindir...
canım benim üzülme. benimde ikinci aşılamam test yapmadım daha . bilmiyorum. kaçıncı gündü senin reglmi oldun. progesteron kullanıyormuydun. bunları sorma sebebim benim durumum belirsizlik içinde regl olmadım 20. günüm progesteronda kullanıyorum merak ettiğim benim progestan regl olmayı geciktiriyormu bir fikriniz vebilginiz varmı
ddm canım hayırlı olsun hamileymişsin bende pembe maviye gıdıyordum ama bıraktım orayı senın hastalıgın neydı canım bende bu ay aşılama yaptırıcam cok heyecanlıyım bende pko var canım
günaydın canım.kaçıncı günündü dünKızlar günaydın,şuan karmakarışık bir haldeyim. dün kan testinde negatif sonuç aldım hatta akşama doğru hafif regl belirtisi gibi kasılmalar vardı. ama bugün ne sancım var ne de akıntıda belirti var. anlayamadım gitti. sonucumu henüz doktora göstermedim. 2 gün daha bekleyeceğim ve öyle göstereceğim. bu arada regl olmazsam belki birkez daha test ister diye düşünüyorum.
aslına bakarsan kendimi çok fazla ümitlendirmiyorum ama sabaha kadar bir hayli senaryo yazdım.
aslına bakarsan kendimi çok fazla ümitlendirmiyorum ama sabaha kadar bir hayli senaryo yazdım.
İNŞALLAH TATLIM HAYAT MUCİZELERDEN İBARET.ÇOK İYİ YAPIYORSUN CANIM BOL BOL DUA ET...Bu arada kızlar belki hepimize moral ve ümit olur diye bir yaşanmışlık aktarayım. geçen hafta hastaneye gittiğimizde beklerken bir bayan la tanıştım. 8 aylık hamile idi. 3 kez aşılama yapılmış ve sonuç negatif çıkmış,nihayetinde tüpbebek tedavisine başlayacaklarmış.( 17 yıllık evliler ve hiç bebekleri olmamış.)Tüm işlemler ve hazırlıklar yapılmış start almadan evvel testlere başlanıyor ve kan testinde bayanın yaklaşık 3 haftalık hamile olduğu görülüyor. bayanın söylediği ''şaşkınlıktan eşimde ben de sevincimizi algılayamadık.'' Aslına bakarsanız Allah eğer nasip edecekse, hiç ummadığımız bir anda gönderecektir meleklerini. Rabbim tüm engelleri ortadan kaldırsın ve bizlere hayallerimizin de ötesinde mutluluklar yaşatsın.Nedendir bilmiyorum ama bugün dua modunda birhayli yoğunum. İnşaallah kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?