Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Darkcım inşallah hamilesindir hayırlısıyla inşallah inşallah inşallah
İnşallah canım da Hiç o yönde bi beklentim yok ki(

Tabiki herşeyin başı sağlık.Allah sağlıklı evlatlar verir.Umarım.

hıııh demek sonunda inadını kırdın.hadi bakalım allah yanında olsun booool şanş.inş. sonuç güzel olacak.dualarımız seninle.hemen bizlere yaz bekliycem

Yap tabi SEFİLCİM hepimizmerakla bekliyoruz bak bizlere umut oluyosunuz sizler...

HAZALIMM seni de bekliyoruz yarın.

İnşallah pozitif olarak gelirsiniz.

kızlar içim çıktı dünden beri ağlamaktan...2 gündür regl sancısı çekiyorum...bir türlü gelmek bilmiyor...iyice ümidimi kaybettim...hazalımmm haber bekliyorum yarın inşallah hamişsindir...

demirayyy bende bugün kasık ve bel agrım oldu.aha şimdi akacak biseyler dedim.ama;yok....şimdi iyiyim ne agrı ne sancı bir ara akıntım olmus kostum lavobaya ama bişey yok.hayırlısı bitanem....aglama ama oldumu?ALLAHIN gücüne gider.bak burada ilk asılaması tutmayan bir sürü arkadas var.en azından onları örnek alalım deyilmi?tutmassa tutmaz.sabır etmemiz gerek.hadi senden güzel haberler ekliyoruz.sonuc ne olursa olsun.canımsııınnn....Şeniz
kızlar içim çıktı dünden beri ağlamaktan...2 gündür regl sancısı çekiyorum...bir türlü gelmek bilmiyor...iyice ümidimi kaybettim...hazalımmm haber bekliyorum yarın inşallah hamişsindir...

DARKİİİNNNN CNM İNSALLAH VARDIR BİŞEYLER.SENDE DAHA ÖNCE KİST VARMIY DI?CANIMSINNN....BEN HALEN BEKLEMEDEYİM,BUGÜN 14.GÜNÜM YANİ 15.GÜNE GİRDİK.AMA TEST YAPTIRMIYORUM.HALEN CESARET EDEMİYORUM.PROGESTERON GECİKTİRİYOR OLABİLİR.SABAH AKSAM 2 TANE FİTİL SEKLİNDE KULLANIYORUM.BİR KAC GÜN DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM.KANAMAK TEST SONUCUNU BEKLEMEKTEN DAHA AZ VERECEK.:çok üzgünüm:

maşşallah iyi dayanmışsın canım ancak progesteron kapsül kullandıysan o adeti geciktirmez aksine günü gününe adet olmanı sağlar a.s yani 14-15 gün sonrasında.....
hadi gözün aydın ben sen hamile gördüm sanki a.s.

hazalımmm malesef regl oldum sabah.çok moralim bozuk.umarım seninki tutmuştur.yarın ankaraya geliyorum tekrar denicez bakalım hakkımızda hayırlısı.progestan jel bende kullanmıştım gecikme yapmadı.hatta 1 tane kalmıştı regl oldum bütün sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah hepiniz müjdeli haber verirsiniz.

hakkında hayırlısı demiraycım bende ilk 2 aşılamamda negatif sonuç almıştım 3. aşılamamı oldum ve beklemedeyim gün sayıyorum 9 günüm kaldı
inşallah müjdeli haberler veririm size

Kızlar günaydın,şuan karmakarışık bir haldeyim. dün kan testinde negatif sonuç aldım hatta akşama doğru hafif regl belirtisi gibi kasılmalar vardı. ama bugün ne sancım var ne de akıntıda belirti var. anlayamadım gitti. sonucumu henüz doktora göstermedim. 2 gün daha bekleyeceğim ve öyle göstereceğim. bu arada regl olmazsam belki birkez daha test ister diye düşünüyorum.

bu arada benim aşılamamı doktorum asistanına yaptırdı kendisi o saatte ameliyatta idi. 1. aşılamanın sonucunu gösterdiğim zaman testin 15. gün yapıldığını söylediğimde ''aslında 15. gün test istemek biraz erken olmuş ''demişti. Çünki aşılamadan sonraki 2 gün veya sonrasındaki günlerde de gebeliğin gerçekleşme ihtimalinin de olabileceğinide söylemişti. aslında mantıken de doğru.

günaydın canım.kaçıncı günündü dün

aslına bakarsan kendimi çok fazla ümitlendirmiyorum ama sabaha kadar bir hayli senaryo yazdım.

ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM.BEN 17.GÜNÜMDE YAPTIRDIM 492.1ÇIKTI.ÜZÜLME AMA BU SONUÇ OLSA EĞER BİRAZ DÜŞÜK OLUR YİNE OLUR.YİNEDE BELLİ OLMAZ TABİ...ADETİNİ BEKLE BAKALIM NE OLACAK.....ALLAH HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

Bu arada kızlar belki hepimize moral ve ümit olur diye bir yaşanmışlık aktarayım. geçen hafta hastaneye gittiğimizde beklerken bir bayan la tanıştım. 8 aylık hamile idi. 3 kez aşılama yapılmış ve sonuç negatif çıkmış,nihayetinde tüpbebek tedavisine başlayacaklarmış.( 17 yıllık evliler ve hiç bebekleri olmamış.)Tüm işlemler ve hazırlıklar yapılmış start almadan evvel testlere başlanıyor ve kan testinde bayanın yaklaşık 3 haftalık hamile olduğu görülüyor. bayanın söylediği ''şaşkınlıktan eşimde ben de sevincimizi algılayamadık.'' Aslına bakarsanız Allah eğer nasip edecekse, hiç ummadığımız bir anda gönderecektir meleklerini. Rabbim tüm engelleri ortadan kaldırsın ve bizlere hayallerimizin de ötesinde mutluluklar yaşatsın.Nedendir bilmiyorum ama bugün dua modunda birhayli yoğunum. İnşaallah kabul olur.

İNŞALLAH TATLIM HAYAT MUCİZELERDEN İBARET.ÇOK İYİ YAPIYORSUN CANIM BOL BOL DUA ET...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…